Kızlar lütfen yardım

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
Kızlar 28+2 günlük hamileyim hiç rahat durmayan sürekli hıçkıran hatta tekmeleyen bebişim dünden beri çok az hareket ediyor sadece yan yatınca ve yemeklerden sonra bi iki vuruyo okadar sizce bebeğime noldu havalardan olabilirmi acaba

selam, büyüdükçe yeri daralıyor ve hareket alanı azaldığı için demişti bana doktor. bide artık gündüzleri uyur geceleri uyanık olur genelde.ama içinizin rahat etmesi için doktorunuzada bir danışın derim..Allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir şekilde alırsınız yavrunuzu kucağınıza inşallah

benimde bundan 2-3 hafta öncesine kadar çok hareket ediyordu şimdi nispeten daha az
normal olduğunu düşünüyorum
ama yinede içinin rahat etmesi için doktoruna en azından bi telefıon açarsan seni bilgilendirecektir
birde kendini çok yoruyorsan ondanda olabilir,ben yorulduğum zamanlarda bebeğim hiç hareket etmiyor

canım bende 27. haftamdayım benim bebişimde son bir kaç haftadır gündüzleri daha az hareket ediyor.geceleri maşallahı var.sıcaklarda etkiliyor sanırım ve gündüzleri daha çok uyuyorlar.

bebek hareketleri 30. haftadan önce çok düzenli olmuyor diye biliyorum. ayrıca yorgunluk, uykusuzluk da çok etkiliyor. tatlı bişeyler yeyip su içip ve sola yatınca daha çok hissediliyor. benim 35. haftam olmasına rağmen birgünü birgününü tutmuyor hala ama genel olarak hareketli Allahtan. sende endişelenme bence ama çok uzun süre devam ederse doktoruna danışmanda fayda var.

taşınma durumumuz var eşyaları topluyorum bende ufak ufak ondandır inşallah çok tedirgin oldum yaa sürekli kendimi dinler oldum ne zormuş anne olmak ki daha anne adayıyız üstelik

Teşekkür ederim kzılar rahatlattığınız için doktoruma sormayı bende çok isterdim ama özel doktora gitmeme rağmen gsm vermedi ve hastaneden aradığımda ya ameliyatta oluyo yadaa hastası oluyo çok istedim değiştirmek ama bize yakın en iyi hastane bu daha iyisini bulamam korkusuyla değiştirmeye cesaret edemedim

içini rahat tut. bak yoruyorsun kendini o yüzden hissedemiyorsun
doktorundanda cep teli iste bir dahaki gittiğinde
doğumun gece oldu nasıl ulaşacaksın doktoruna?

taşınma durumumuz var eşyaları topluyorum bende ufak ufak ondandır inşallah çok tedirgin oldum yaa sürekli kendimi dinler oldum ne zormuş anne olmak ki daha anne adayıyız üstelik

bende meleğim 6 aylıktı taşınma durumumuz vardi halıyle kendimide çok yordum hareketleri azalmıştı hafif bi karnını gıdıkla o tepkısını veriyo.sen yoruldukça o kasılır.birde olabildiğince sırt üstü yatmamaya çalış bebişin oksijen almasını zorlaştırırsın yan yat tamam

içini rahat tut. Bak yoruyorsun kendini o yüzden hissedemiyorsun
doktorundanda cep teli iste bir dahaki gittiğinde
doğumun gece oldu nasıl ulaşacaksın doktoruna?

sağol canım yaa yorulduğunda hissetmeme durumu olduğunu ben bilmiyordum ayrıca gece yada ben izindeyken olursa doğumun hastaneden bana hemen ulaşırlar ben gelirim ama sende istersen dedi sanırım gece nöbetçi doktor yerine kendi doktorunu istersen ek doktor ücreti ödüyormussun yani anlamadım ilk hamileliğim çok araştırdım ama böyle oldu cahiliğime geldi diyeyim

SIRT ÜZTÜ YATAMIYORUM ZATİ BELİM ÇOK AĞRIYOR YAN YATIYORUM AMA SOLA YAT DİYOR DOKTORLAR BENİM ÇOK ÇARPINTIM OLUYO SOLA YATINCA DAHA ÇOK SAĞA YATIYORUM BENİM BEBİŞ BİTEK ÇİKOLATADAN ANLIYO CANIM ÖYLE GIDIK MIDIK ETKİLEMİYO İLLA ÇİKOLATA İSTİYO HİHİİ :kedi:

sen hareket ettikçe bebişte beşikteymiş gibi sallanıp uyuyo devamlı ve dediğim gibi yeride daraldı.uzan ve bi çikolata ye bak nasıl mutlu oluyor :) gece uyanıktır o ama sen yorgun düştüğünden derin uyuyosundur farketmiyosundur.ayrıca kendini nöbetçi doktora bırakmanı tavsiy etmem.doktor doktordur fakat bu durum farklı..kendi doktoruna niye ek ücret ödeyesin hem,bana çok normal gelmedi bu..sıkma canını hepsi geride kalacak

çok akıllıymış senin doktorun.. o kadar parayı ver doktor efendi bi telini vermesin sana
sen hastaneye gitcende hastane doktoru arıcakta o gelcekte oooo
ne demekmiş o sen istersen,ayy sinir oldum ya
sen ona para veriyosan kusura bakmasın ama gelmek zorunda
delimidir nedir. nöbetci doktor gircekmiş
ee o zaman sana niye para veriyorum? gider sağlık ocağında yaptırırım kontrollerimi alsanaalsanasmile

kuzenim başka bi hastanede gece doğum yaptı normal olarak kendi doktoru yokmuş diğer doıktor nöbetçiymiş o girmiş doğuma kimse kendi doktorunu çağıralım dememiş oda sancıdan nerde benim doktorum dememiş açıkcası sabah doktoru gelip doğumun gerçekleştiğini görüncede hiç ilgilenmemiş doğum sonrası kontrollerinde bile ilgilenmemiş 500lira fazla ödememek içinmi beni çağırtmadın ya aksi bi durum olsaydı demiş utanmadan anlamıyorum o acıların içinde doktormu düşüncez

ben başından beri sinir oluyorum zaten doktor gibi olsum herşeyi araştırıp ona söylemekten çünkü ben bişey sormaz yada araştırıp söylemezsem mudahele etmiyo kanım düşük lökasitim yüksek ben hatırlatıyorum her gittiğimde tahlil veriyo ilaç yazıyo inanın sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittim daha çok ilgilendiler kan ve tit istediler kiloma bakıp bebeği dinlediler bi aşı için ki ben ssk hastanesine gitmedimki doktorum benle ilgilensin bilgilendirsin diye sonuçta ilk hamileliğim etrafımdakiler yani annem kaynanam en son doğumlarını en az 23 sene önce yapmışlar bilgileri eski ne yapıcamı şaşırdım bir daha hamile kalmak istemiyorum sırf bu sıkıntıları bi daha çekmemek için

ilgisiz yaklaşımı farkedince hemen değiştireceksin aslında..hamilelik hiç bişeye benzemez..ben kanama ile gittim bi gece..aslında çok değildi..gidip gitmemek arasında kararsız kalmıştık eşimle..hastaneden doktoru aradık..şansımıza kendi doktorum nöbetçiydi..hemen gelin dedi..muayene etti..bebeğin eşi yırtılmış..tahlillerim yapıldı hemen..gece boyunca takip etti..prematüre olacağı için çocuk doktoru gelene kadar yani sabaha kadar gözlem altında tuttu beni..sabahta doğuma aldı..çatım dar olduğu için sezeryana karar verilmişti zaten ve zaten yırtılmada olunca hiç riske atmadı sezeryanla doğum yaptım..11 gün küvezde kaldı ama napalım daha kötüsüde olabilirdi Allah korusun..birazda kendi kendinin doktoru olmak lazım heralde.baktınki doktor alakalı değil değiştirilmeli.benimde ilk doğumum ve 3 doktor değiştirdim..ilki çok pahalı idi , ikinci çok ilgisiz fakat üçüncüde aradığımı buldum..kolay işler değil ama gözünde korkmasın..herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda bebişinle inşallah..istanbulun neresindensin ? yakınsan yönlendirebilirim eğer istersen

öncelikle geçmiş olsun ve sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini ben ümraniyede oturuyorum canım inşallah hayırlısı olur hakkımızda

canım yazdıklarını okudum bende neredeyde dogum yapıcam fazla girmiyorum siteye ama sana kendi dr yazayım harika bir doktordur en azından acayip rahatlatıyor ve ne zaman olursa olsun geliyor eltim onda dogum yaptı şimdi ben yapıcam Allahın izniyle Ataşehir avicenna hastanesi dr sibel zorbaş hastane numarasını veririm istersen normal dogum ssk ya 350 civarı sezeryan mecburi ise 520 muayene 25 tl nst 13 tl ümraniyede afiyette var ama ben orayı sevmiyorum ilgilenmiyorlar burayı tavsiye ederim eger istersen

ben avrupa yakasındayım, sana uymaz olsun bak tavsiyeler gelmeye başladı bile..değerlendir bence..herşey iyi olacak hiç üzülme

sağol canım haftaya kendi doktoruma gitmeden bi gitsem iyi olur sanırım inan parası önemli değil ben her kontrole zaten 45 veriyorum tahliller falan her ay 350yi geçiyo ama afiyet hiç tercih etmiyeceğim b, hastane gittim gördüm memnun kalmadım doktorları çok ilgisiz ve gereksiz sezeryan yapıyorlarmış gerçi benim doktorumda sorsan sezeryana karşı nezaman arasam ameliyatta anlamıyorum bu doktoru dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…