benimde bundan 2-3 hafta öncesine kadar çok hareket ediyordu şimdi nispeten daha az
normal olduğunu düşünüyorum
ama yinede içinin rahat etmesi için doktoruna en azından bi telefıon açarsan seni bilgilendirecektir
birde kendini çok yoruyorsan ondanda olabilir,ben yorulduğum zamanlarda bebeğim hiç hareket etmiyor
taşınma durumumuz var eşyaları topluyorum bende ufak ufak ondandır inşallah çok tedirgin oldum yaa sürekli kendimi dinler oldum ne zormuş anne olmak ki daha anne adayıyız üstelik
içini rahat tut. Bak yoruyorsun kendini o yüzden hissedemiyorsun
doktorundanda cep teli iste bir dahaki gittiğinde
doğumun gece oldu nasıl ulaşacaksın doktoruna?
bende meleğim 6 aylıktı taşınma durumumuz vardi halıyle kendimide çok yordum hareketleri azalmıştı hafif bi karnını gıdıkla o tepkısını veriyo.sen yoruldukça o kasılır.birde olabildiğince sırt üstü yatmamaya çalış bebişin oksijen almasını zorlaştırırsın yan yat tamam
sağol canım yaa yorulduğunda hissetmeme durumu olduğunu ben bilmiyordum ayrıca gece yada ben izindeyken olursa doğumun hastaneden bana hemen ulaşırlar ben gelirim ama sende istersen dedi sanırım gece nöbetçi doktor yerine kendi doktorunu istersen ek doktor ücreti ödüyormussun yani anlamadım ilk hamileliğim çok araştırdım ama böyle oldu cahiliğime geldi diyeyim
sen hareket ettikçe bebişte beşikteymiş gibi sallanıp uyuyo devamlı ve dediğim gibi yeride daraldı.uzan ve bi çikolata ye bak nasıl mutlu oluyor :) gece uyanıktır o ama sen yorgun düştüğünden derin uyuyosundur farketmiyosundur.ayrıca kendini nöbetçi doktora bırakmanı tavsiy etmem.doktor doktordur fakat bu durum farklı..kendi doktoruna niye ek ücret ödeyesin hem,bana çok normal gelmedi bu..sıkma canını hepsi geride kalacak
çok akıllıymış senin doktorun.. o kadar parayı ver doktor efendi bi telini vermesin sana
sen hastaneye gitcende hastane doktoru arıcakta o gelcekte oooo
ne demekmiş o sen istersen,ayy sinir oldum ya
sen ona para veriyosan kusura bakmasın ama gelmek zorunda
delimidir nedir. nöbetci doktor gircekmiş
ee o zaman sana niye para veriyorum? gider sağlık ocağında yaptırırım kontrollerimi alsanaalsanasmile
canım yazdıklarını okudum bende neredeyde dogum yapıcam fazla girmiyorum siteye ama sana kendi dr yazayım harika bir doktordur en azından acayip rahatlatıyor ve ne zaman olursa olsun geliyor eltim onda dogum yaptı şimdi ben yapıcam Allahın izniyle Ataşehir avicenna hastanesi dr sibel zorbaş hastane numarasını veririm istersen normal dogum ssk ya 350 civarı sezeryan mecburi ise 520 muayene 25 tl nst 13 tl ümraniyede afiyette var ama ben orayı sevmiyorum ilgilenmiyorlar burayı tavsiye ederim eger istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?