canım umudunu yitirme herşeyin hayırlısı bbak ben hamile olduğumu öğrendim heyecanla dr.a gittim bebeğimi görme umuduyla ama maalesef göremedik dr.ya geç döllenme dedi yada bebek yok anlayacağın çarşambayı bekliyorum bebği göremezsek kürtaj olacağım inan bana böylesi daha zor 1.5 yıldır bebeğim olmuyo diye üzülüyordum ama bu daha kötü bir duygu o yüzden allah herşeyin hayırlısını göstersin.........
amin canım inşallah..inşallah geç döllenmedir de bebeğin yola çıkmıştır canım..dualarım sizlerle..
umarım öyledir allah sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin...:Saruboceq:
burçincimkaydirigubbakcemile3 çok zor beklemek ama bende bekle derim sana hayırlısı olur inşallah
Catlatma ignesini olduktan 6-10 gün icinde kayboluyor, ilk yaptigin test catlatma ignesinin etkisi yüzünden ayni sey benimde basima gelmisti, igneyi vurduktan 7 gün sonra kan testim 57 cikmisti bide ögrendikki catlatma ignesi yüzündenmis cünkü gebelik falan yoktu ve adet olmustum. Seni umutlandirmak istemem ama eger idrar testinde ikinci cizgiyi gördüysen büyük bir ihtimalle hamilesin sonucta aradan 11 gün gecmis. Eger bide söyle hesaplarsak 5.gün 27 ciktigina göre kan testini 3 veya 4 gün sonra tekrarlasaydin etkisinin kayboldugunu görecektin. Hayirli olsun
Yillardir bebek icin ugrasiyorum, bu catlatma ignesini tonlarca kullandim o yüzden umarim düsüncemde yanilmam ve sen gercektende hamilesindir. Suan tedavilere ara verdim ve dinlenmedeyim :icecream: gerci öyle deyip durumu gecistirmeye calisiyorum ama her saniye bebek konusu aklimda beynimden atamiyorum. Tekrar tüp bebek denemesi icin rapor verdi doktorum insallah ramazandan sonra baslariz, kendiligimden gebe kalamiyorum sebep yok deselerde olmuyor iste. Hayirlisi.
Bu arada tam olarak kac gün testi catlatma ignesinden sonra?
Ohoo aradan 12 gün gecmis hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?