Kızlar lütfen yardımcı olun, gerçekten çok kötüyüm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BeRFu84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BeRFu84

Ziyaretçi
Kızlar gerçekten cok sıkıntılıyım ve napıcamı bilmiyorum kimin ne fikri varsa paylasın lütfen erkek arkadasımla ayrılmıstık yaklasık 10 ay oldu ayrıldıgımızdan beri 2 3 ayda bir aradı en son aradıgında cok pişman oldugunu evlenmek istedigini söyledi bende basta tersledim sonra pişman olup görüsme teklifini kabul ettim aslında hiç taviz vermicem affetmicem sürünsün diye gittim yanına ama görünce yelkenlerim suya indi barısma yanlısı oldugumu anlayınca kendini geri cekti napmaya calısıyor?görüstügümüzde bi sonuca baglayamadık havada kaldı yani napıcam simdi ben lütfen bi fikre sahip olan herkes paylassın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahhh ahhh öğrencisin be arkadaşım..
Türkçemize birazcık dikkat,nolur.benneyaptımki

Arkadaşim Araya Böyle
Uzun Süreli Ayriiklar Girince Ilişkiler
çikmaza Giriyor Bence.denenmişi Denemek
Gereksiz.hayatta Olumlu Sonuçlanacak
Ilişkiler Kendini Baştan Belli Eder.ama
Seven Iki Insan 10 Ay Niye Ayri Kalsin
Bence Muhakkak Bişeyler Bitmiştir.
Fikrime Gelince Devam Etme Bu Ilişkiye
Yipranirsin ...

zaten ayrılalı çok olmuş be canım bu kadar ayrı kalmayı başarabildiysen bundan sonrasıda gelir arayıp sorma sen bırak eger seni sitiyosa geri gelir
ne yapam istiyo?acaba seni süründürmek mi istiyo biraz

zaten ayrılalı çok olmuş be canım bu kadar ayrı kalmayı başarabildiysen bundan sonrasıda gelir arayıp sorma sen bırak eger seni sitiyosa geri gelir
ne yapam istiyo?acaba seni süründürmek mi istiyo biraz

Bilemiyorm ama eminlik duygusu war ondan eminim bu eminlik duygusunu yok etmem gerek benim hani bu kez gercekten istemediğimi üstüne basa basa kac kere söyledim tersledim yinede aradı sordu ama görünce aynı tutumu sergileyemedim yenldim kendime

valla yazından dolayı biraz zor anladım ama canım.anladığım kadarıyla bitmiş bir oyuna yeniden başlamaktasın aman dikkat erkek arkadaşının sevgisi çok şüpheli gözüküyo.bana kalırsa da seni süründürmek istiyo.

Nasıl davranmam gerektigine karar veremiyorum taktiklerle yol almaktan hiç haz etmiyorum duygularımla hareket ettigimdede hep kaybettim bugüne kadar nolucak bilmiyorum gercekten yıpratıcı

canım tepki vermee soğuk oll gerçekten seviyorsan barışmaksa niyetin ağır davran soğuk ol balıklama atlama hemen mantıklı da düşün gerçekten ne isteidğini bill

canım saol ama tepki verme soguk ol derken?

Kızlar gerçekten cok sıkıntılıyım ve napıcamı bilmiyorum kimin ne fikri varsa paylasın lütfen erkek arkadasımla ayrılmıstık yaklasık 10 ay oldu ayrıldıgımızdan beri 2 3 ayda bir aradı en son aradıgında cok pişman oldugunu evlenmek istedigini söyledi bende basta tersledim sonra pişman olup görüsme teklifini kabul ettim aslında hiç taviz vermicem affetmicem sürünsün diye gittim yanına ama görünce yelkenlerim suya indi barısma yanlısı oldugumu anlayınca kendini geri cekti napmaya calısıyor?görüstügümüzde bi sonuca baglayamadık havada kaldı yani napıcam simdi ben lütfen bi fikre sahip olan herkes paylassın

YANLIŞSAM LÜTFEN DÜZELTİN

valla bitanem benim bu işe hiç aklım yatmadı.ben başından bir evlilik geçmiş bir kadınım.sana sunları söyleyebilirim ki eeki eşimle senin su anki arkadasının bu huyu cok benzer.
bazı erkeklerin acayip bir ego tatmin şekilleri var ilişki bitmiş 10 ay olmuş aramış evlenme teklif etmiş sen yelkenleri suya salınca da kendini geri çekmiş
şimdi bitanem birincisi evlenmek isteyen biri niye ayrılsın hadi ayrıldı neden bu teklif için 10 ay beklesin
sonra neden sen yumuşayınca kendini geri çeksin
bence onun yapmak istediği evlilik falan değil sadece seni 10ay değil 10 yılda ayrı kalmış olsanız her istediğinde ikna edebileceğini düşünmüş belkide bu konuda arkadaslarıyla iddaya falan girmiştir
sen yumusayıncada kendini geri çekmiştir
ben bu ilişkide erkekde sevgi saygı ve gercekte bi evlilik niyeti olduğunu zannetmiyorum ne yazıkki bazı erkekeler duygulara bizim kadar önem vermiyorlar ve bir ilişkiye adı ne olursa olsun ister sevgililik ister evlilik belli bir süre ayrılık girdiğinde ne yazıkki yerine oturmus olan taşlarda düşüyor.
temelinin sağlam olacağını sanmıyorum
sen sen ol onun seninle dalga gecmesine senin duygularını kullanmasına izin verme

bence erkek arkadaşın seni 'cepte' diye tabir ettiğimiz şekilde görmüş,yani beraber olur ayrılır 10 ay sonra arar seni yine eskisi gibi görünce nasıl olsa hala beni seviyo deyip rahat davranıyo gibi geldi bana,yapma arkadaşım taviz vermicem demişsin ama yine eskisi gibi davranmışsın,tamam çok seviyosundur anlarım ama lütfen birazda kendimize saygımız olsun duygularımıza engel olmayı bilelim,sonuçta yıpranan üzülen yine sen oldun,sen kendin için değerlisin,başkasının seni kullanmasına izin verme,bu şekilde yapılacak evliliğide çok sağlıklı görmüyorum açıkçası,bu sefer tamamen benim oldu deyip istediğini yapmaya devam ederse çok daha kötü olur,çok daha fazla incinirsin,dikkatli ol lütfen...

canım ben de sana tecrübemi anlatayım
3 erkek arkadasım oldu
üçü de ayrıldıktan sonra ara ara dönüp benim bitmeyen duygularımdan yararlandılar
nasıl yararlandılar ? sevgimin hala taze olduğunu görüp ego şişirdiler
seviyorum pişmanım dediler ama asla yeniden başlayalım demediler
yani sen bir köşede hazır onu severek bekleyeceksin
kendini yalnız hissettiğinde kollarına koşacak egosu tamir olduğunda hayatına geri dönecek
kesinlikle denenmişi deneme !

canım ben de sana tecrübemi anlatayım
3 erkek arkadasım oldu
üçü de ayrıldıktan sonra ara ara dönüp benim bitmeyen duygularımdan yararlandılar
nasıl yararlandılar ? sevgimin hala taze olduğunu görüp ego şişirdiler
seviyorum pişmanım dediler ama asla yeniden başlayalım demediler
yani sen bir köşede hazır onu severek bekleyeceksin
kendini yalnız hissettiğinde kollarına koşacak egosu tamir olduğunda hayatına geri dönecek
kesinlikle denenmişi deneme !

kesinlikle katılıyorum arkadasım
a.s.a.s.a.s.:1hug:

bu erkekler için aşkından ölsen bile belli etmiceksin ki sen hiç bir şekılde taviz verme bence o seni yedek olarak görmesin.Hiç bir zaman kendini değersiz gösterme çünki öyle değilsin bunun içinde o evlenelım baştan deniyelim desede dinleme zahmetinde bulunma bilee
kendini ne zannediyor o yaa:kızgın::kızgın:

Yazdıklarınızı okuyunca içim cız etti insanın gerçekleri görmesi tokat etkisi yapabiliyor seven insanın halini tahmin ediyosunuzdur hep kendimi kandırıyodum istemese neden bu kadar arasın buncaa zaman gecmiş hala aklındayım bana kızmı yok diyebilir bu kadar yalvarıyor bu kez pişman oldu değerimi kıymetimi anladı bu güne kadar beni aradıgında hep basta terslesem sinirlensemde kendi kendime düsündügümde bunca zaman gecirdik birlikte ilk askım ilk erkek arkadasım diye yapıcı olmak istedim sonucta yuvayı dişi kuş yapar ama şu yazdıklarınızı okuduktan sonra artık zararın neresinden dönersem kardır diyorum böylelerine beklicen sabredicen kendine asık edicen akıllı davrancan snra terk edip arkana bakmadan gidicen ama işte hep kendim gibi oldum hiç kin tutup bunu gizleyip oynamadım keske bunu yapabilsem

Baktıki sen hala elinin altındasın emin oldu.. dediki ben biraz daha eğleniyim gerekirse başka kızlarla takılıyım günümü gün ediyim sonra tekrar dönerim buna nasıl olsa elimin altında... eger buda böyle değilse bende eda değilim. !!!

Bencede canım sevdiğini belli etmeyeceksin,kendilerini maalesef nimetten sayıyorlar :( ve eğer araya ayrılık girdiyse bi kere eskisi gibi olmuyor maalesef , o eski büyü olur mu sence ? bende olmuyor da :( hakkında hayırlısı olsun canım , önünde daha çok güzel günlerin var :) şunu asla unutma hep kendine söyle emi " ben daha iyilerine layığım diye "
sevgiler,

denenmişi denemk yersiz olur:1closedeyes:

Daha önce yasdıklarını begenerek okudum bi yazında nabze göre serbet vericeksekiz tıpıs tıpıs geliyolar gibi bi tabir kullanmıstın banada yardımcı okursan cok sevirim

Baktıki sen hala elinin altındasın emin oldu.. dediki ben biraz daha eğleniyim gerekirse başka kızlarla takılıyım günümü gün ediyim sonra tekrar dönerim buna nasıl olsa elimin altında... eger buda böyle değilse bende eda değilim. !!!

Evet bunun bende farkına vardım gec oldu ama bu eminlik duygusunu yok etmek istiyorum kaybetme riskini göze almayan kazanamıyormus maalesef bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerekiyor fikirlerini paylasırsan cok mutlu olurum su anda objektif olamıyorum buna gercekten ihtiyacım var

Back
X