Kızlar lütfen yardımcı olun, gerçekten çok kötüyüm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BeRFu84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede canım sevdiğini belli etmeyeceksin,kendilerini maalesef nimetten sayıyorlar :( ve eğer araya ayrılık girdiyse bi kere eskisi gibi olmuyor maalesef , o eski büyü olur mu sence ? bende olmuyor da :( hakkında hayırlısı olsun canım , önünde daha çok güzel günlerin var :) şunu asla unutma hep kendine söyle emi " ben daha iyilerine layığım diye "
sevgiler,
Normalde gercekten mantıklı bi insanım insanlarla konusmayı onlara yardımcı olmayı severim ama kendi durumum söz konusu olunca dogru hareket edemiyorum objektif olamıyorum eskisi gibi olurmu bilemiyorum bu bi kumar gibi olanlarda var olmayanlarda bu sitede bi cok örnegine rastladım askın gelişi aklın gidişi diyorlar ya gercekten öyle cıkmazdayım o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var teskkr ederim ilgilendigin için

muhtemelen ayrı kaldıınız dönemde başka birilerini ddenedi, ya beğenmedi ya da bi şekilde olmadı, siize geri döndü die düşünüyorum.. tabi bu süre zarfında siz dirençli olduunuz için ilgisi ayakta kaldı.. ama görüşünce siz ona biraz meyledince, her zamanki gibi kendini geri çekti..

bu davranış benim fikrime göre evrenseldir.. kızı erkeği yoktur, bana da arkadaşlarıma da zmn zmn oldu veya oluyo.. uzak durmanızın uygun olduunu dşünüyorum çünkü genelde 2. denemelerden pek bişi çkmıyo.. çıka da bilir tabi ki ama burdaki beyefendinin de pek öle bi niyeti yok gibi sanki.. boşverin gitsin, ne küsel bahar geldi, yeni aşklar zamanı :)

Canım arkadaslara kesınlıkle katılıyorum
Bence gercekten sevse sendne 10 ay ayrı kalmazdı araya boyle uzun bır mola sokmazdı
Belki senden sonra bırılerıyle denedı ıstedıklerını bulamadı
Senıde elımın altında dıye dusunmus ki bnce tkrar dondu
Gerı cekılme sebebıde ya sizin ara veredgınız donemdekı beraberlıgıyle ılgılı olumlu bır gelısme oldu senden kendını cektı ya da ego ddıgımız olay devreye gırdı ...

Canım bence o seni denemiş ve hala sevdiğini görünce de rahatlamış,eğer sevdiğini belli etmeseydin peşinden koşmaya devam edecekti kesin.Kaçan kovalanır hesabı.

YANLIŞSAM LÜTFEN DÜZELTİN

valla bitanem benim bu işe hiç aklım yatmadı.ben başından bir evlilik geçmiş bir kadınım.sana sunları söyleyebilirim ki eeki eşimle senin su anki arkadasının bu huyu cok benzer.
bazı erkeklerin acayip bir ego tatmin şekilleri var ilişki bitmiş 10 ay olmuş aramış evlenme teklif etmiş sen yelkenleri suya salınca da kendini geri çekmiş
şimdi bitanem birincisi evlenmek isteyen biri niye ayrılsın hadi ayrıldı neden bu teklif için 10 ay beklesin
sonra neden sen yumuşayınca kendini geri çeksin
bence onun yapmak istediği evlilik falan değil sadece seni 10ay değil 10 yılda ayrı kalmış olsanız her istediğinde ikna edebileceğini düşünmüş belkide bu konuda arkadaslarıyla iddaya falan girmiştir
sen yumusayıncada kendini geri çekmiştir
ben bu ilişkide erkekde sevgi saygı ve gercekte bi evlilik niyeti olduğunu zannetmiyorum ne yazıkki bazı erkekeler duygulara bizim kadar önem vermiyorlar ve bir ilişkiye adı ne olursa olsun ister sevgililik ister evlilik belli bir süre ayrılık girdiğinde ne yazıkki yerine oturmus olan taşlarda düşüyor.
temelinin sağlam olacağını sanmıyorum
sen sen ol onun seninle dalga gecmesine senin duygularını kullanmasına izin verme

kesinlikle sana katılıyorum,bence denenmiş bir şeyi yeniden denemeye gerek yok.olmuyorsa olmaz..

Canım bence o seni denemiş ve hala sevdiğini görünce de rahatlamış,eğer sevdiğini belli etmeseydin peşinden koşmaya devam edecekti kesin.Kaçan kovalanır hesabı.

Sizlere olayları ne kadar anlatsamda yasayan ben olduğum için nedense bende bu sekilde olduğunu düsünüyorum peki bundan sonra ne yapmalıyım?karsı tarafa verilmiş bir eminlik duygusu var benim istedigim bunu yok etmek mantıklı düsünemez oldum

Acıkcası benim aklımda olan bi baskasının hayatımda oldugunu söylemek böyle bir durumda gercekten seven insanın cekip gitmiceni düsünüyorum gelirse zaten baskasıyla birlikte olmama tahammül edemez, kabullnep bir dahada aramazsa zaten ciddi bir niyeti yok demektir.. düsündüklerinizi paylasırsanız sevirnirim?

arkadasim,erkek arkadasinin gercekten ne yapmaya calistigini pek anlamis degilim.bir öyle bir böyle.10 aydir görüsmemissin,keske yine görüsmeseydin.büyük bir ihtimal seni denedi.hayatinda biri varmi,ne yapiyor ne ediyor,aradigimda gelecek mi diye.amacinada ulasti sanirim.evlilik lafi etmis.gercekten ciddi olsa bu konunun üstüne düserdi,ve seninde kafani karistirmis oldu.bence bundan sonra hic görüsme...............

Kızlar gerçekten cok sıkıntılıyım ve napıcamı bilmiyorum kimin ne fikri varsa paylasın lütfen erkek arkadasımla ayrılmıstık yaklasık 10 ay oldu ayrıldıgımızdan beri 2 3 ayda bir aradı en son aradıgında cok pişman oldugunu evlenmek istedigini söyledi bende basta tersledim sonra pişman olup görüsme teklifini kabul ettim aslında hiç taviz vermicem affetmicem sürünsün diye gittim yanına ama görünce yelkenlerim suya indi barısma yanlısı oldugumu anlayınca kendini geri cekti napmaya calısıyor?görüstügümüzde bi sonuca baglayamadık havada kaldı yani napıcam simdi ben lütfen bi fikre sahip olan herkes paylassın

hatan yelkenleri çabuk suya indirmek olmuşş cnmm. yapman gerekn arkadas ayagı çekiceksin iletişimi kuvvetlendirceksinn. yani arkadas ayagına daha sık görüşceksin ama bu süre zarfında asla asla tekrar ilişki beklentisi içinde oldugunu sezdirme.
bu zaten zamanla görceksin ki tekrardan bi ilişkiye başlamak için üstüne gelecek görünüen köy kılavuz istemez yani. o nokta da tipik nazlı kız triplerine gir derim ben
"bilmem kiiiiiiiiiiiiiiiii" ,"güvenebilir miyim ki sanaaaaaaaaaaaa" neyse işte sen aranzda geçen olaylara göre bişeyleri nasıl sekllendrcegni daha ii bilirsin nazlan da nazlan işte elde edemedikçe kudursunn. elde etme vakti geldgnde de çat die avcuna düşme bekle tavşzler versin sana ki verir erkekler elde edemedikçe çıldıran varlıklar.
ondan soora da zaten ipler elinde olur pek sorun yasıcagnı sanmam:)

Cnmmm tesekkür ederim aslında bu işler sabır işi oyunu kuralına göre oynican duygularınla hareket ettiğinde kaybediyormuşsun hep. ben bunu bilemedim zannettim ki ne kadar dürüst olursam ne kadar kendim olursam iyi olur ama ne yazık ki hissetiklerini söyleyince karsı taraf seni cepte görmekten hayatında yedek olarak tutmaktan baska bir yerde tutmuyormuş yediğim kazıklar gün geldi tecrübe oldu hesabı..

Zaman Bence Arkadaşim Herşey Zaman ! Ve Zamana Birak O Insan Senin Alinyazinsa Zaten Olucaği Olur Hayirlisi Ne Ise Olsun ....

ayrıldınız büyü bozuldu
asla eskisi gibi olmaz
sen alışkanlık olmuştun belki
bırak yoluna gitsin

slm arklar bence o kendini tetmin etmek için sana öyle bi teklifte bulundu
keşke kendinden taviz vermeseydin senden ayrıldıktan sonra emin ol hayatına birçok kız girmiştir hazır araya ayrılık süresi girmişken bitir (tabi nekadar kolay orasını bilemem)Çok üzgünüm çoook​

içim çok yanıyooo bana yardımcı olun lütfen erk ark 2haftadır ayrıyız onu hala çok seviyorm bana bazen ilğili bazen ise umursamaz tavırlara giriyordu buda bizi yolun sonuna getirdi.ayrıldıktan sonra hiç görmemiştim dün gördün mrb dedik bir birimize sonra ben ona oda bana baktı ama sonra bişey çıkmadı onun yanında olmayı sarılmak ve ellerini tutmayı grurum yüzünden görüşelimde diyemiyorm ne yapmam gerekyor [/COLOR]

bence olabilirde olmayabilirde zor işin canım...............
uzun süre ayrılıklar güven sarsıyor..........
bekle ondan sen adım atma..

bişi sorucam canım sen onu seviyorsun değilmi? bu 10 ay içinde seniş sadece 2 kere falan aramış bence gerçekten sevseydi 10 ay içinde 100 kere kapına dayanır barışmak isterdi diye düşünüyorum gerçi neden ayrıldığınızıda bilmiyorum ama sonuç olarak bu kadar zaman beklemezdi. bana umduğunu bulamadı yine kürkçü dükkanı misali sana geldiğini düşünüyorum

bişi sorucam canım sen onu seviyorsun değilmi? bu 10 ay içinde seniş sadece 2 kere falan aramış bence gerçekten sevseydi 10 ay içinde 100 kere kapına dayanır barışmak isterdi diye düşünüyorum gerçi neden ayrıldığınızıda bilmiyorum ama sonuç olarak bu kadar zaman beklemezdi. bana umduğunu bulamadı yine kürkçü dükkanı misali sana geldiğini düşünüyorum

Dogru söylüyosun bunları cok düsündüm gercekten seven insan altından girer üstünden cıkar ikna eder diye düsünüyorum..herneyse bos anıma geldi kabul ettim görüsmeyi,ben zaten hiç bi zaman onu unutamamıstım ilk askım sonucta ve her geldiginde kabul ettim artık inanılmaz bir eminlik duygusu olustu simdi yine yok yaklasık bir aydır kimbilir tekrar ne zaman gelicek..artık yoruldum tadı tuzu kactı sevgiden cıktı sadece alıskanlık kaldı diye düsünüyorum insallah hayatıma adam gibi biri cıkar da bana unuttum seni baskasıyla cok mutluyum deme gücü verir rabbim..

Off cok sıkılıyorum kızlar nerdeyse bir aydır haber yok ama aklımdan atamadım atamıyorum duygularım bile dengesizlesti bazen güclüyüm yapabilirim cıkarırım hayatımdan aklımdan diyorum bazen koca bir ömür onsuz nasıl gecicek diyorum öyle özlüyorum ki kelimelerle tarif edemiyorum aklıma düstü gecenin bu vaktinde paylasmak istedim..

sen kendini geri çek asıl hem gelip özür diliyo hem de yaptığına bakın kaçan kovananırrr

Back
X