Gebeliğe Hazırlık Kızlar lutfen yardimci olun!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mnb07

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
24
8
16
35
Merhaba kızlar. Ben yumurtlama dönemi hesaplama işini bir sökemedim. Pik olan günleri de kaçırmak istemiyorum. Bilen arkadaşlar kısaca açıklamalı olarak anlatabilirler mi ? Bebek istiyorum günleri doğru kullanıyor muyum bilmiyorum. Benim en son ki adet günü başlangıcım 8 agustos. 6 gün net olurum 7. Gun cok cok az varla yok arası kucuk kahverengilenme oluyor o kadar. Bir onceki adet baslangıcım 9 temmuz. Bir iki gun oynar arasinda. Şimdiden çok teşekkür ederim

Tatlım uygulamalar hesaplıyor onlardan bakabilirsin

Pik olan günleri bulmak için ovulasyon testi kullanman gerekir. Adet bitimi başlarsın her gün aynı saattr yaparak teyit edersin yumurtlama gününü

T çizgisi baskın olduğu gün ve takibinde ki 5 günü iyi değerlendirmek lazım. Hergün ilişkiye girmek de erkek siperm kalitesini düşürür. 2 günde bir daha doğru olur

Tatlım uygulamalar hesaplıyor onlardan bakabilirsin
Bende uygulamaya bakıyordum 2 defadır uygulama başlamadan pik oldu birinde de uygulamada da bitmişti o zaman pik olmuştu

Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm canim benim, ben ordan aldim ovulasyon testini ve ordaki bilgilerle vesile oldu gebeyim çok şükür. Uygulamaya falan hic bakma. Direk kendin takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…