Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var

Meramkolik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
8
1
1
Merhabalar kızlar yeni katıldım aranıza ben bundan 6 ay önce boş kese kürtajı oldum o aralar bende iyi huylu tümör tespit edildi şimdi ise gebe kalmak istiyorum şu son 6 gündür kasık batması ve ağrısı var birde sol kasıktan sesler geliyor yorgunluk hissi var dün koyu kahve akıntı geldi sabah bir daha gelmedi şimdide bu sabah yumurta akı kıvamında kanlı akıntı geldi ama bu beni korkutuyor acaba tüm bu olanlar tümordenmi kaynaklı bilemiyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden herkese tesekkerler

Merhabalar kızlar yeni katıldım aranıza ben bundan 6 ay önce boş kese kürtajı oldum o aralar bende iyi huylu tümör tespit edildi şimdi ise gebe kalmak istiyorum şu son 6 gündür kasık batması ve ağrısı var birde sol kasıktan sesler geliyor yorgunluk hissi var dün koyu kahve akıntı geldi sabah bir daha gelmedi şimdide bu sabah yumurta akı kıvamında kanlı akıntı geldi ama bu beni korkutuyor acaba tüm bu olanlar tümordenmi kaynaklı bilemiyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden herkese tesekkerler

Test yapmaya korkuyorum canım çünkü iyi huylu tümör dendi ya ondan olabilir diye yapamıyorum testi ama hala kasıkta batmalar var batmaları hissedince bi umudum oluyor ama işte sabah afedersiniz yumurta akı kıvamında kanama geldi çünkü gebelik olsa kanama olmaz diyorum çok teşekkür ediyorum yorumunuz için

Hala batmalar bitmedi ara ara bazen bayağı batıyor ama damla şeklinde kahve akıntımda var lütfen cevap verin kızlar

Hala batmalar bitmedi ara ara bazen bayağı batıyor ama damla şeklinde kahve akıntımda var lütfen cevap verin kızlar
Sürekli cevap istiyorsunuz ama bu cevabı size anca gebelik testi , ya da kan testi verebilir. Bizim dememizle hamile olmayacaksın ki. Biz hamilesin desek ne olur , demesek ne olur. En yakın eczaneye git , testi al yarın sabah idrar testini yap.

Back
X