Kızlar lütfen yardımmm

candiceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
77
0
36
Ankara
Kızlar Ankara'da yaşıyorum yarın çok önemli bir buluşmam var ve siyah yüksek bel bir etek giyeceğim siyah ince çorapla. etek sonbahar mevsimine göre keten bir etek, altına ayakkabı olarak süet bağcıklı dolgu topuk bot tarzında bir şey giymeyi düşünüyorum acaba bu havada giyilir mi bu botlar? Komik duruma düşmeyeyim:))Fikirleriniz benim için önemli, lütfen yardım:)

Ankara'nın havası dengesiz zaten. heran yağmur yağacakmış gibi duruyor. bence giyebilirsin komik duracağını sanmıyorum.

hazırlandın mı bakalım önemli buluşman için? aslında hazırlandıktan sonra bir resmini çekip koysan... bakalım kıyafetin hayalimde canlandırdığım gibimi Bir de buluşmanın nasıl geçtiğini yazarsın artık buraya hı?

Şu an sana yazarken hazırlanıyorum hala:))etekten vazgeçtim ilk buluşma için fazla galiba dedim,baktım hava güzel pantolona döndüm o daha güzel oldu:)tabiki de yazarım, bir buluşayım da tel bekliyorum daha:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…