- 21 Kasım 2017
- 28.617
- 124.014
- 598
Açık ayakkabıya ten çorabı giyme konusunda bu kadar ısrarkeş olmanıza şaşırdım. Salın şu ten çorabını artık Allah aşkına.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık ayakkabıya ten çorabı giyme konusunda bu kadar ısrarkeş olmanıza şaşırdım. Salın şu ten çorabını artık Allah aşkına.
Rica ediyorum tüm ten rengi çoraplarınızı imha edin. Düşüncesi bile çok kötüMerhaba bu ayakkabı parmakları açık olan ten çorabına uyar mı sizce. Aldım bunu çorapsız giyeceğim pantolon vs ile ama olurda elbıse ıle gıymek istersem dediğiniz çoraba uyar mi
Ama yanlış anladınız, parmakları açık bırakan çoraplar varmış bu tarz ayakkabılar için üretilen. Onu sormuştumAçık ayakkabıya ten çorabı giyme konusunda bu kadar ısrarkeş olmanıza şaşırdım. Salın şu ten çorabını artık Allah aşkına.![]()
Asla corap giyilmez acik ayakkabiyla, onu kapali acik farketmez berbat duruyor bence![]()
Ama yanlış anladınız, parmakları açık bırakan çoraplar varmış bu tarz ayakkabılar için üretilen. Onu sormuştumRica ediyorum tüm ten rengi çoraplarınızı imha edin. Düşüncesi bile çok kötü![]()
Neden illa çorap?Ama yanlış anladınız, parmakları açık bırakan çoraplar varmış bu tarz ayakkabılar için üretilen. Onu sormuştum
Bacaklarımı beğenmiyorum en azından çorapla bi tık daha iyi görünüyorNeden illa çorap?
Bir ay önce de sormuştunuz, başka gündeminiz yok mu yahu? Bu sıcakta ne gerek var çoraba? Bacaklarınızı beğenmiyorsanız lazere gidin. Leke, batık vb. sorunlara iyi geliyor.Ama yanlış anladınız, parmakları açık bırakan çoraplar varmış bu tarz ayakkabılar için üretilen. Onu sormuştum
Evet başka gündemim yok sizi neden bukadar rahatsız etti? Ayrıca size hiçbirşey sorduğumu hatırlamıyorum arkadaş bir öneride bulunmuştu bende birşey sordum ne için var bu site siz mi karar veriyorsunuz ne sorup sormayacağımıza. Sanki aynı konuyu 2. Defa açmışım gibi saçma tepkiniz. Rahatsız olduysanız tıklamayın öneriniz için teşekkürlerBir ay önce de sormuştunuz, başka gündeminiz yok mu yahu? Bu sıcakta ne gerek var çoraba? Bacaklarınızı beğenmiyorsanız lazere gidin. Leke, batık vb. sorunlara iyi geliyor.
Allah Allah.. gormedim ben oyle birsey..oylede olsa asla giymedim benAma yanlış anladınız, parmakları açık bırakan çoraplar varmış bu tarz ayakkabılar için üretilen. Onu sormuştum
Birde buna nasil bir corap olabilir kiKızlar bu model ayakkabılarla ten çorabı saçma mı? Bacaklarımdaki pürüzler vs den dolayı kısa elbisenin altına ten rengi kilotlu çorap giyeceğim. Ayak parmaklarımı da açmaktan pek hoşlanmıyorum şeklinden dolayiama komik durmasından korkuyorum. Veya ne tarz bi ayakkabi giymeliyim. Topuğu yüksek olan
Bu konuda nereye gittin geldin çok merak ettimAçık ayakkabıya ten çorabı giyme konusunda bu kadar ısrarkeş olmanıza şaşırdım. Salın şu ten çorabını artık Allah aşkına.![]()
İnanır mısın bu konuda öylece kalakaldım ahsjjsjsjsBu konuda nereye gittin geldin çok merak ettim![]()
Çok eğlendiniz dalga geçerek bi yönden iyi olmuş işte konuyu açmam..İnanır mısın bu konuda öylece kalakaldım ahsjjsjsjs
Uyabilir alıp denemelisiniz. Eskiden renk çeşidi pek yoktu şimdi belki vardır. Teninizle uyumlu olursa gayeyte olurMerhaba bu ayakkabı parmakları açık olan ten çorabına uyar mı sizce. Aldım bunu çorapsız giyeceğim pantolon vs ile ama olurda elbıse ıle gıymek istersem dediğiniz çoraba uyar mi
Çok teşekkürlerUyabilir alıp denemelisiniz. Eskiden renk çeşidi pek yoktu şimdi belki vardır. Teninizle uyumlu olursa gayeyte olur
Bu çorapların açık ayakkabılar için olanı var onlardan alınKızlar bu model ayakkabılarla ten çorabı saçma mı? Bacaklarımdaki pürüzler vs den dolayı kısa elbisenin altına ten rengi kilotlu çorap giyeceğim. Ayak parmaklarımı da açmaktan pek hoşlanmıyorum şeklinden dolayiama komik durmasından korkuyorum. Veya ne tarz bi ayakkabi giymeliyim. Topuğu yüksek olan