KIZLAR LÜTFEN YARDIMMMM ÇOK KORKUYORUMMM

Denizzz tubaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
43
14
3
28
5 hafta 6 günlük hamileyim beta(hcg) 770 cıkmıstı geçen hafta bugün kahverengi lekelenmem oldu acile gittim çok korkuyorum ve hala devam ediyor doktor progestan verdi sabah akşam içmem icin fakat kesemde görünmüyor çok erken olduğu icin henüz ne zaman kese görünür ve niye lekelenme oluyor acaba lütfen bilgi verin ilk hamileliğim çok fazla bilgim yok çok korkuyorum düsük yapmaktan

Bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir herşey olabilir.. Öncelikli en geç 7. Haftada görünür ama bu durum döllenme geç olursa falan değişebilir.. Sen ilacını iç ve stresten uzak dur bebeğin tutunması için stres çok önemli bir faktör..

İnşallah herşey yolundadır. Stres yapmak iyi değil. Sakin ol, dua et, ilaçlarını iç, ayaklarını yukarı kaldır uzan yorma kendini ve bekle. Yerleşme kanamasıdır inşallah

Kese görünmeden neden progestan vermiş benimde dusugum oldu ikinci gebelikte doktora progestan kullanayim önlem amaçlı dedim hayır kese görünmeden veremem dedi dış gebelik olursa dedi dedigide oldu dış gebelik geçirdim leken varsa her ihtimal vardir kimyasal ola bilir yerleşme ola bilir düşük ola bilir dış gebelik ola bilir ama progestan vermesi saçma olmuş kese görünse bebek görünse tamam önlem amaçlı verebilir ama sadece değere göre vermesi hiç olmamış

Reactions: H M
Ya napıcagımı hic bilmiyorum bilgim yok ilk hamileliğim baska doktora görünücem galiba çok korkuyorum

Bi zararı olacağını düşünmüyorum tüp bebekte de saydığınız tüm ihtimaller var ama transferden itibaren progestan iğne kullandırıyolar.

konu sahibi içini ferah tut stres yapma değerin çok güzel inşallah bi haftaya keseni de görürsün germe boştan yere kendini.

Evet öyle ama elimde olmuyorr herkes ayrı kafadan bisiler diyor doktor ilaç veriyor biri içme diyor biri ic diyor napıcagımı hic bilemiyorum bazen

Evet öyle ama elimde olmuyorr herkes ayrı kafadan bisiler diyor doktor ilaç veriyor biri içme diyor biri ic diyor napıcagımı hic bilemiyorum bazen
Tüp bebek tedavisinde daha embriyo yerleşir yerleşmez verirler progesterona. Hamilelik haberini almaya daha 2 hafta varken yani. Zararı olacak olsa vermezler heralde.

İnsallah çok teşekkür ederim

Canım amacım konu sahibi germek değil sadece başıma geleni söylüyorum ben doktordan gizli progestan kullandım buda dusuk yapmamı engellemiş bebek tupte büyüdü ve tupum patladı kullanmasaydin kendiliğinden duse bilirdi dendi ben sadece başıma geleni bana söyleneni söyledim bence lekelenme varsa tek doktorda kalınmamalı önlem alinmasi gerekir geçen haftaki HCG değeri 770 2 günde normal artis gösteriyorsa kesenin 2000 üzerinde görünmesi gerekir kese gorunmuyorsa progestan kullanmak yalnis sağlıksız gebelikse progestanin hiç bir önemi yok sadece erteler konu sahibi canım Bence ihmal etme başka doktora görün için rahat olsun

Reactions: H M
Tüp bebek tedavisinde daha embriyo yerleşir yerleşmez verirler progesterona. Hamilelik haberini almaya daha 2 hafta varken yani. Zararı olacak olsa vermezler heralde.
Kızlar bak dediğiniz gibi embriyo yerleşir yerlesmez diyorsunuz yerleşmiş bir embriyo var önlem amaçlı progestan okey ama kese yok ortada kese yok bebek yok neyin önlemini almis olacak bu doktor

Siz neden başkalarını dinliyorsunuz ? Doktorunuz çocuğunuz düşsün diye uğraşmaz çocuğunus tutunsun yerleşsin ve ikinizde sağlıklı bir süreç geçirin diyi uğraşır.. Siz doktorunuzun dediğini yapın bırakın başkalarını.. Yıllarca bunun eğitimini alan etrafınızdakiler değil.. stres yapmayın.yorulmayın uzanın bacaklarınızı dikin.. ilk 3 ay çok önemli gerekirsi hiçbirşey.yapmayın çocuğunuz için dinlenin sadece

Baska doktora gidicem hemen çok teşekkür ederim bilgi için

Progestana devam edin herkes doktor olmuş biz boşuna kalçamızdan göbeğimizden fitil olarak heryerden progestan kullanıyoruz Nerdeyse bir kulağımız kaldı ilaç girmeyen. Geçmiş olsun aklınızda soru işareti varsa başka doktorlara gidin muhakkak fakat ilaç fikri almayın bence.

Kuzum sana bişey söyleyeyim mi ben doğum Hastanesi'nde yatarken dış gebelik teşhisi kondu üniversite hastanesine sevk edildim oradaki 2 tane profesör ve tüp Bebek uzmanı bu kişiler bana normal gebelik teşhisi koydu ve dogum hastanesine geri gönderdi nasıl anlamazlar diyip beni tekrar prof hocaya gönderdiler bana yatış yapıldı ve sadece HCG takibi yapıldı 4 günün sonunda ben iç kanama geçirdim ve sağ tüpün patladı amaliyata alindim 4 saatle hayatım kurtuldu hani diyorsunya bunun yıllarca egitmini almış diye işte öyle olmuyor Allah önce merhamet versin okumakla eğitimle alakası yok ucunda para varsa baş üstundesin ben normal bir hastayım benimle ilgilenmediler tüp bebek merkezinden çıkıp bir kere yanıma bile gelmedi sadece amaliyatima girmiş çıkmış ben hakkımı helal etmiyorum öyle doktor musvettelerine şimdi sag tüp yok sol tüp kapalı tüp bebek dendi ben şimdi o doktorlara nasıl canimi emanet edicem kusura bakma canım sadece paylaşmak istedim

Zor günler geçirmişsinizz.Allah yardımcınız olsun.. Ne diyeceğimi bilmiyorum.. Çıkıyor böyle insanlar sadece doktorlukta değil her meslekte çıkıyor.. İnşaALLAH bebişiniz olur ve çektiğiniz zorluklarn mükafatını bebeğinizle geçireceğiniz güzel bir hayatla yaşarsınız..

Çok geçmiş olsun aynen öyle benim doktorumda çok alakasız ilgisiz daha kaç haftalık olduğumu bile söylemedi sadece dediği çok erken onu bizde biliyoruz erken olduğunu ama insan merak ediyor o yüzden baska doktoru sectim simdi acile gidicem umarım kötü sonuçla çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…