ben 18 yaşındayım ve ayın 5inde adet olmuştum bugün ayın 19u ve hala kahverengi akıntı geliyo. aranızda böyle bir durum yaşamış olan var mı. lütfen yardımcı olun, benim adetim maksimum 7 günde biterdi. bu ay biraz değişik oldu. akıntıyla karşık kahverengi akıntı geliyor. öyle küçükte değil biraz fazla geliyor. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. teşekkürler.
ben 18 yaşındayım ve ayın 5inde adet olmuştum bugün ayın 19u ve hala kahverengi akıntı geliyo. aranızda böyle bir durum yaşamış olan var mı. lütfen yardımcı olun, benim adetim maksimum 7 günde biterdi. bu ay biraz değişik oldu. akıntıyla karşık kahverengi akıntı geliyor. öyle küçükte değil biraz fazla geliyor. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. teşekkürler.
bence bir doktora görün bende öyle olmuştu önemsemedim sonraki ay yine olmuştu fakat rengi daha çok koyulaşmıştı siysh gibydi yani kahverenginden siyaha dönmüştü meğer çikolata kistim varnış kist öncedende kendini gösterebiliyor akıntıyla inş.sende yotur tabi belki vajinal bi enfeksiyondr bilemem en iyisi dr.ihmal etme derim
nsdıl muayene ediliyor? ve korkuttun beni. çok endişelendim sen öyle diyince baktım netten ama bilemiyorum. enfeksiyon olabilir mi acaba çikolata kisti dediğin rahatsızlık çok öneml bişey mi. yani benim anladığım hamile kalınmıyormuş sadece. bu arada belirtileri sadece bu kahvereng akıntı mı? yani 15.gün bugün hala daha geliyor anlayamadım.
canım anladıgım kadarıyla bekarsın korkma ulturason harici muayene etmezler seni kasıklarından ulturasonla bakcaklardır alttan falan değildir yani bende bekarlıgımda korkudan gitmedm ihmal ettim sonradan ögrndm korkmanı gerektrcek bir durum yok ihmal etme
canım muayeneden korkma...bekar kız olduğun için kesinlikle genital bölgeni açtırmıyolar bile... ultrasondan bakar doktor göbeğinin altını açarsın sadece... bi de hormonların için kan tahlili yapılır...çok basit işlemler yani...bende de aynı problemler vardı senin yaşındayken...maalesef çok geç kalmışım doktora gtmekte...kistim varmış ve ihmal ettiğim için ameliyatla sonuçlandı (