- 15 Mayıs 2013
- 136
- 7
- 38
- Konu Sahibi jennyjenny
-
Besbelli sevgisinden şüphe ediyosun, etmekte de haklısın. Adam çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etmiş, sen de 2. çivi olmuşsun bu durumda ama ilk çiviyi sökememişsin.
merhaba kızlar sorun erkek arkadaşm
Herşey çok güzel başlamıştı arkadaşımın gelip bana onun benden hoşlandığını söylemesi ondan sonra 2,5 aylık bir arkadaşlığımız ve sonunda bana açılması.4 ayı tamamlcaz nerdeyse.Üniversiteye başlayana kadar daha önce kimse olmadı.Hep bir güvensizlik yaşadım karşımdakine karşı.Korktum bi ilişkim olmasından üzülürüm sonunda diye.Ama o farklı gelmişti bana o güveni vermişti.Beraber neler yapmadık ki
.Küserdik gelirdi hadi barışalım diye gıdıklardı,öperdi koklardı ben yine kendini tutamaz barışırdım.Çok kavga ettik şu küçük 4 ay içinde bile.Okuldan bi erkek arkadaşm mesaj attı diye yapmadığını bırakmadı , sağıma baktım diye kıskançlıktan bağırdı çağırdı. 1 dk geç mesaj atardım trip atardı nerdesn niye yazmyosun diye.Sevgisinden şüphe edecğm hiçbir şey yaşamadık.
Ama onun hep bir derdi vardı ne söylediği ne de paylaştığı.Arabası bozulur , borcu olur,babasıyla tartışır ona takar zannederdim .Çok üstüne düşmüyordum bunalır ısrar edersem diye de(yardım etmek istiyorum nafile). Ama bitmedi o dert .Gece uyuyamıyorum düşünmekten diyor ama paylaşmıyor.Şu 1 haftadır da bununla uğraşıyoruz.Ağzını aradım ve bana dediği laf " bana yardımcı olma.zarar görür üzülürsün " demekki benim sonucuna üzüleceğim birşey mi diyorum evet diyor.
Aklıma ilk gelen eski sevgilisi oldu.Benden önce 2 seneden uzun bir ilişkisi vardı.Bundan yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar.Kız hala unutamadığı kesın çünkü hem bana mesaj attı hem de defalarca ona.Şimdi de dert ettiğim ya hala o da onu unutamadıysa ?
Sizce bu şekilde düşündüğümü onunla paylaşmalı mıyım ? Ama eski sevgili muhabbetini yapıp devamlı aklına sokmak istemyorum kızı çünkü en son 1 hafta önce tartışmıştık kızın ona mesaj attığını gelip bana söylemediği için.
(Kısaca anlatmaya çalıştım objektif yorumlara ihtiyacım var , hikayenin tamamını dinleyip bana yardım edebilcek biri varsa lütfen benimle iletişime geçsin,Konuşmaya ihtiyacım var )
canım sana birtürlü açılmadığına ve yardımcı olmaya çalışırsan üzülürsün dediğine göre banada eski sevgilisi ile ilgili bir problem gibi geldi. bu kararı kendin vermelisin ama eğer ben olsaydım açılırdım. yani sonuçta sanada mesaj atmış. bunu ona söyleyebilirdim sanırım banada mesaj attığı için belki onunla ilgili bir sorunun vardır sana yardımcı olmaktan neden üzüleyimki derdim. eğer zaten seni seviyorsa sende onu seviyorsan neden üzülesinizki. sevgi varsa arada el ele başarılamayacak şey yok bence.
Sağolun yorumunuz için.Anlayamadığım nokta şu eğer hala eski sevgilisiyle ilgili bir problem varsa(unutamadıysa vs) nasıl oluyorda beni seviyor olabilir.Kimle konuştuysam aynı muhabbet geçiyor ama bu noktada çelişiyor herşey işte.Aynı anda 2 insan sevilmez ki. Hala onu sevse benimle neden beraber olmak istesin kızın da onu sevdiğini bildiği halde.
canım onu sevmiyordur ama onunla ilgili bir problem vardır. bu dediğimi yanlış anlama ama belki birlikte olmuşlardır ve şimdi kız bana sahip çık diyordur. oda ne yapacağını şaşırmıştır. ya herşey olabilir gerçekten.
veya onu unutmak içinde sana çok yakın olabilir ki bunu şuanda benim erkek kardeşimde yapıyor malesef. çokk kızıyorum ona.!! sevdiği kızı unutmak için onu gerçekten seven başka bir kızlar beraber ve ona sürekli seni seviyorumlar aşığımlar. öylemi diyorum yoo diyor.! çok kavga ediyoruz. nolu üzülme amacım üzülmen değil ama gerçeği bilmeye hakkın var. sen onun sevgilisisin hem derdiyle senide bunaltıp hemde gizlemeye hakkı yokki..(
Birinci ihtimalin olduğunu hiç zannetmiyorum
Çok haklısınız en iyisi açık açık konuşmam yoksa bu şekilde yürümez
doğrusunu yaparsın. neyse derdi söylesin. herşeyi göze alarak konuş onunlaki sonunda üzülen taraf sen olma canım .
telefonda konuştuk hala ne olduğunu söylemiyor.Ona benimde bilmeye hakkım ve sonucunda üzüleceğimi söyledin demek ki öenmli birşey dedim.Hayır sen kafanı takma belki de o kadar üzülmeyecksin gerçekten önemli değil dedi yine o samimi güler sesiyle.O sinirli halimle güldürmek için bir sürü şey söyledi telefonda .Telefonu kapattığımda attgı mesaj şu " Aklına ne geldi bilmiyorum üzeleceksin dediğim de ama capon ben seni çok seviyorum ufak tefek şeylere takılıp canını sıkma "
telefonda konuştuk hala ne olduğunu söylemiyor.Ona benimde bilmeye hakkım ve sonucunda üzüleceğimi söyledin demek ki öenmli birşey dedim.Hayır sen kafanı takma belki de o kadar üzülmeyecksin gerçekten önemli değil dedi yine o samimi güler sesiyle.O sinirli halimle güldürmek için bir sürü şey söyledi telefonda .Telefonu kapattığımda attgı mesaj şu " Aklına ne geldi bilmiyorum üzeleceksin dediğim de ama capon ben seni çok seviyorum ufak tefek şeylere takılıp canını sıkma "
canım konunu okudum .Böyle bişey benmde başıma gelmişti.Sorunlarım var ailemle ilgili .üstüme gelme felan gibi laflar söylemişti bana .ne yaptıysam da öğrenememiştim benden uzaklaşmıştı söyleyemem felan aklıma neler gelmişti bence kaçış noktaları hep aynıymış . Bence bişey düşünüyor ama sana söyleyemiyor ve bu yolu seçmiş. Bence ne olduğunu sor söylemezse uzak dur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?