Kızlar lütfen yorum yapar mısınız?

aysdmr96

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
180
75
13
Çok fazla akıntım var şeffaf akıntı koku vs yok çok şükür kaşıntı da yok. Regle bir gün kaldı. Sizce gebe olabilir miyim kasik bölgemde ağrı oluyo ara ara ama akıntı çok fazla ve iki haftadır bu şekilde. Sizce regli bekliyim mi yoksa gidip beta hcg yaptırayım mı?

1 gün kalmış zaten bence regli bwkle benim 2.günü hala adet olmadım ama olacka gibiyim aşırı bir kasık ağrım var ki benim regl dönemlerim ağır geçer

Bende de ara ara ağrı oluyor sabah sol kasıkta ağrı oldu ama akıntı ilk kez bu kadar çok oluyor o beni düşündürdü yinede ümitlenmemeye çalışıyorum. Test yapmadın mi sen

Çok fazla akıntım var şeffaf akıntı koku vs yok çok şükür kaşıntı da yok. Regle bir gün kaldı. Sizce gebe olabilir miyim kasik bölgemde ağrı oluyo ara ara ama akıntı çok fazla ve iki haftadır bu şekilde. Sizce regli bekliyim mi yoksa gidip beta hcg yaptırayım mı?
Cnm bir gebelik testi yap derim

Eğer düzenli oluyorsan bence bekle beyaz akıntıysa adett olmadan öncede oluyor ona dikkat et

Eğer düzenli oluyorsan bence bekle beyaz akıntıysa adett olmadan öncede oluyor ona dikkat et
Genelde düzenli ama ilk kez bu kadar çok akıntım oldu daha önce olmuştu ama daha farklıydı ve enfeksiyon olduğu belliydi bu sefer şeffaf ve pis biseyde benzemiyo bilemedim . Yarın olmazsam test yaparım

Back
X