Kızlar lütfen yorum yapın benim için çok önemli

Meleklerim03

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
11
6
1
24
Arkadaşlar merhaba ben daha bugün üye oldum benim 56 gündür adetim olmuyor bir oğlan annesiyim bir yaş 4 aylık oğlum ellerinizden öper. Gecen pazartesi doktora gittim ultrasonda gebelik görünmüyor ama kanda var adetim de çok gecikti acaba dış gebelik olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-08-15-13-36-54.webp
    Screenshot_2021-08-08-15-13-36-54.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar merhaba ben daha bugün üye oldum benim 56 gündür adetim olmuyor bir oğlan annesiyim bir yaş 4 aylık oğlum ellerinizden öper. Gecen pazartesi doktora gittim ultrasonda gebelik görünmüyor ama kanda var adetim de çok gecikti acaba dış gebelik olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşekkür ederim
Kanda nasıl var ? Doktor birşey demedi mi en iyi doktorunuz bunu bilir ki bilmesi lazım ,dış gebelik olup olmadığını.

Kanda nasıl var ? Doktor birşey demedi mi 3n iyi doktorunuz bunu bilir dış gebelik olup olmadığını
Bak mevsimbahar test de de pozifit ama kese oluşmamış bayadir da olmuyor adetim kanda pozitif çıktı kan sonuçlarını atsam bı bakarmisiniz ben pek anlamıyorum

Eklentiler

• 16284275994273321854950107110665.webp
    16284275994273321854950107110665.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 53
Kanda nasıl var ? Doktor birşey demedi mi en iyi doktorunuz bunu bilir ki bilmesi lazım ,dış gebelik olup olmadığını.
Haftaya gel bakalım dedi ozele gitmedim devlet hastaneleri de başlarından savuyorlar açıklama bile yapmıyorlar o an için bişey soramadım benimde buraya yazmak geldi aklıma

Evet hamilesiniz :) ama çok erken kese için doktorunuz onu demesi lazımdı su günde gel keseye bakalım diye . Muhtemelen 10 gün sonra net belli olur keseniz 😍
Dış gebelik olma ihtimali yok degilmi bı belirti falan da yok gebelik için çok kasıklarım ağrıyor ama

Dış gebelik olma ihtimali yok degilmi bı belirti falan da yok gebelik için çok kasıklarım ağrıyor ama
Canim tebrikler oncelikle. Hcg 1500lerde olurke ultrasonda goruluyor. Iki gunde artisi izleye bilirsim. Mesela değerin bugun 115se sali gunu 250 civari olmasi gerek. Bir kaç jez kan tahliliyle değerin normal artişini teyit ettikden sonra ultrasonda izleye bilirsin.ama tabi kan vermeyip direk bir sonraki hafta ultrasona da gide bilirsin

Canim tebrikler oncelikle. Hcg 1500lerde olurke ultrasonda goruluyor. Iki gunde artisi izleye bilirsim. Mesela değerin bugun 115se sali gunu 250 civari olmasi gerek. Bir kaç jez kan tahliliyle değerin normal artişini teyit ettikden sonra ultrasonda izleye bilirsin.ama tabi kan vermeyip direk bir sonraki hafta ultrasona da gide bilirsin
Valla çok açıklayıcı oldu iyiki varsınız çok teşekkür ederim.❤️😘

Hamilesiniz. Sadece 56 günü anlamadım demekki geç döllenme oldu. Bı iki hafta içinde kese ve kalp atışı görebilirsiniz. Doktorun yapacağı bişey olmadığı için bekletiyor.
Evet adetim düzensiz oluyordu zaten ama sanırım geç döllenme oldu evet haklısınız bazen midem bulanıyor psikolojik sanırım🤗🤪

Back
X