kızlar lütfen yorum yapın gözüm ondan başkasını görmüyor :(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar üniversitede birini seviyorum arkadasmi yollamıştm iki ay önce falan arkadasm sevgilin varmı diye sormuştu var demişti o arada bende ordaydim ben olduğumu anladı yani .. ama bence yok sevgilisi zaten burda evi yok şehir dışından gelmis sınıftaki arkadaşlarıyla ortak evde kalıyor yani sevgilisinin burda olma ihtimali yok okuldan da değil acaba memleketinde mi sevgilisi yada gerçekten yok mu sevgilisi . Bakıp bakıp duruyo yanıma oturuyo ama konuşmuyo bugünde hatta gidene kadar baktı düşecekti nerdeyse .. Arkadaşlarm beni ona yakıştırmiyo sen güzel kızsın bunu mu sevdin falan diyolar ama gönül bu işte gerçekten yakışıklı değil ama seviyorum kanım kaynadı ona bi şekilde çok kibar ilk o zaman görmüştüm ki ilk kıvılcım o zaman başlamıştı böyle kibar erkek kaldı mi diye düşünmüştüm.. Kızlar yani sonuc olarak çok seviyorum onu kolay kolay aşık olabilen biri değilim bundan önce lisede bes sene boyunca birini sevdim platonikti şimdide bu çocuk ama şansımı demedim olmadi ama kızlar bakıyor eminim illaki benden etkilenmiştir hep karşılaşıyoruz kızlar yanıma oturuyo bakıyo sizce pişman mi oldu ben sevgilisinin olduğunu öğrendikten sonra bakmıyordum ama baktım ki o ilgi gösteriyo bakıp duruyo bugünden itibaren bakıyorm bende kızlar dayanamıyorum ya hatta bi gün kampuste yürürken ben o ders çalışıyordu sınıfta geçrken bende kapıdan gizli gizli onu izledim öyle içim gitti ki ( kolay aşık olamıyorum kızlar bu çocuk gönlüme girdi Rabbim onu sevdirdi bana ama napmaliyim şimdi ben o bakıyo kızlar oluru var mi bu işin ??lütfen yorumlarınzi paylaşalm

Son düzenleme:
Önünde iki seçenekten fazlası yok...

Ya karşısına geçip tüm hislerini anlatacaksın.
Onun reddetme ihtimalini de hesaba katarak tabi..

Ya da ondan bekleyeceksin ilk adımı.

evet bence de sevmiyorsun çünkü bir insan tanımadan sevilmez ama aşıksın

şu tanımadan aşık olunmaz diyenleri hiç anlamıyorum ya tamam sevgi zamanla olur da aşk ilk bakışta bile olabilir.

ben şu kibar kısmına takıldım ya her kapıyı tutan kibar mıdır ki benim bildiğim etraftaki çoğu erkek kapı tutar çünkü.

neyse konuya yorumum bence sen yapıcağını yapmışsın artık bir şey hissediyorsa onun çabalaması lazım.

sen zaten arkadaşını gönderip, ilgini belli etmişsin, daha fazla bir şey yapmana gerek yok ki, şimdi sıra onda.. eğer oda senden hoşlanıyorsa gelir bir şekilde söyler zaten merak etme, gerçekten ilgi duyan, beğenen adam çekinmez gelir, konuşur, tıpkı senin yaptığın gibi... tekrar söylüyorum o gelip seninle konuşmadan, sakın hiç bir şey yapma..

ya her kapıyı tutan kibarmı bilmiyorm ama şimdi gördüğüm genelde erkekler çok kaba etrafmdaki bu çocuk düzgün gibi geliyo bana herşeyiyle .. tamam artk ben bişey yapmıcam ama sence o bana bakınca bende ona bakıyımmı?

kapı tutma kibarlığını bizim okulda odun diye tabir ettiklerimiz bile yapıyo, gözünde fazla büyütüyosun bence, gerçekten baya hoşlandığın anlaşılıyo tabi bundan.sen elinden geleni yapmışsın, ilgini anlamış, muhtemelende sana o yüzden bakıyo.bence bundan bi anlam çıkarıp kendini üzme istese seninle iletişime geçer sonuçta. başka birileriyle ilgilenmeye çalış kendini sakın ama sakın tanımadığın biri için hırpalama :)

ya unutamıyorum ama aklımdan çıkmıyo hep karşıma çıkıyo kendini unutturmamak için elinden gelenei yapıyo sence o bana bakınca bende ona bakıyımmı?

bilemiyorum ki canım valla aslında bakmasan daha iyi olur bakalım sen hiç bakmayınca da bakmaya devam edicek mi.

bu çocuğu da ben hiç anlamadım ki hem sevgilim var desin hem bu kadar baksın falan çok saçma kendince egosunu mu tatmin ediyor anlayamadım.

ya ben onuda denedim bir hafta boyunca yüzüne bakmadım ama yine bakıyordu bana arkadaşm söyllüyordu bakıyo diye asansörün oraya gidip bakıyodu dün mesela merdivenden inerken baktı hissettim ama ben bakmadım ama bugünden sonra bakıyorum artık bugünde ben oturuken yanıma oturacak gibi oldu bana bakmaktan elinde kağıtlar vardı gerçi telle konuşuyordu kağıtlarr yüzüne çarptı bana bakıcak diye o derece düşün canım sevgilisi yok bence ama olsada istanbulda istanbuldan değil bence kendi memleketinden ama tabi kızla görüşemeyince belki gönlü bana kaymıştır gerçekten övmek gibi anlama ama beni illaki beğenmiştir ya dibime oturdu daha geçen hafta acaba benim bişey dememi mi bekliyo sence??

o sana bakıyorsa sen de ona bak tabi ki, bilemezsin ki belki ilgi duymaya başladı falan.
sen de ona bak göz göze gelin, sonra başka arkadaşların bahane bulsun bir şey yapsın beraber ders çalışma moduna girin, eğer aynı bölüm sınıftaysanız. bu tarz şeyler yapıp yakınına yanaş biraz, eğer yine olmazsa o zaman hiç bakma artık

sana karşı bir şey hissediyor olabilir ama bu durumda da bekle o adım atsın.sen bir kere adım atmışsın zaten canım en azından ben olsam bir daha bir şey demezdim.

anlıyorum gerçekten çok fazla bir şey hissediyorsun o zaman bir süre bak duygularını belli et açılmazsa o zaman da sen de artık önüne bak derim.bence bir daha bir şey yapma.öyle bir beklentisi olabilir ama saçma yani erkeklerin daha cesur olması lazım.

ya unutamıyorum ama aklımdan çıkmıyo hep karşıma çıkıyo kendini unutturmamak için elinden gelenei yapıyo sence o bana bakınca bende ona bakıyımmı?

seni çok iyi anlıyorum geçen sene aynı şeyi yaşadım.kendisi benden hoşlanıyodu üstelik, vazgeçmişti benden ama aynı şekilde bakmaya devam etti. arkadaşım bu çocuk gerçekten çok seviyo seni diyodu, öyle bakıyodu çünkü, ama aynı arkadaşım söyledi bana birisiyle ilişkiye başladığını malesef :) benim için büyük bi üzüntü oldu.sırf unutmak için olmayacağını bildiğim iki kişiyle konuştum hatta birisi arkadaşıydı ama kendisinin haberi olmadı tabi.sonuç olarak kendisiyle hergün karşılaşmama rağmen zor da olsa unuttum.tam bir yılım ziyan oldu üzülmekten,o bir yıla acıyorum sadece şuan,boşu boşuna yıprattım kendimi :)

konuya gelirsek göz göze gelince bak ona, umrumda değilsin gibi hemen gözlerini kaçırma yani ama karşılıkta verme öyle yoğun bakarak .eğer bakışlarından daha çok bağlanıyorum, unutamıyorum bi türlü diyosan göz göze bile gelme tabi,ki şuan öyle gibisin.beklenti içinde olursan sürekli, çok üzülebilirsin.şuan aklında olabilir sürekli tamam ama sen unutmak için elinden geleni yap zamanla unutup başkalarıyla ilgilenmeye başlarsın bence,sadece zaman gerekli :)

acaba benimde yıllarım ziyan olacak ya daha seneyede aynı okuldayız of of rüyama giriyo hergün nesi bu kadar etkiledi anlamıyorum yakışıklıda değil ama çok hoşlanıyorumya ya niye bakıyo anlamıyorum ve dibime oturması beni deli ediyo yaaaaaa

aynı bölümde değiliz malesef ama onların sınıfındaki bi çocukla az da olsa muhabbetm var hatta dün onunla konuştm sınav bahanesiyle ama şöyle bişeyde var bu konuştuğm çocukta benden hoşlanıyodu galiba çünkü ben sevdiğim çocuığa açılmadan önce gelip bennmle sohbet etmeye başladı hiç tanışmamıştk dünde ben sohbet ediyim arkadaş olursam belki sevdiğim çocuk hakkında bilgi edinirim dedim ama çocuk soğuk davrandı galiba benim sınıfında ki çocuuğu sevdiğimi öğrendi benden kaçmaya başladı ve aynı evde kalıyorlar ve aynı sınıftalar demekki konuşulmş benm hakkımda öyle tahmin ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…