- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
evet bence de sevmiyorsun çünkü bir insan tanımadan sevilmez ama aşıksın
şu tanımadan aşık olunmaz diyenleri hiç anlamıyorum ya tamam sevgi zamanla olur da aşk ilk bakışta bile olabilir.
ben şu kibar kısmına takıldım ya her kapıyı tutan kibar mıdır ki benim bildiğim etraftaki çoğu erkek kapı tutar çünkü.
neyse konuya yorumum bence sen yapıcağını yapmışsın artık bir şey hissediyorsa onun çabalaması lazım.
kapı tutma kibarlığını bizim okulda odun diye tabir ettiklerimiz bile yapıyo, gözünde fazla büyütüyosun bence, gerçekten baya hoşlandığın anlaşılıyo tabi bundan.sen elinden geleni yapmışsın, ilgini anlamış, muhtemelende sana o yüzden bakıyo.bence bundan bi anlam çıkarıp kendini üzme istese seninle iletişime geçer sonuçta. başka birileriyle ilgilenmeye çalış kendini sakın ama sakın tanımadığın biri için hırpalama :)
ya her kapıyı tutan kibarmı bilmiyorm ama şimdi gördüğüm genelde erkekler çok kaba etrafmdaki bu çocuk düzgün gibi geliyo bana herşeyiyle .. tamam artk ben bişey yapmıcam ama sence o bana bakınca bende ona bakıyımmı?
bilemiyorum ki canım valla aslında bakmasan daha iyi olur bakalım sen hiç bakmayınca da bakmaya devam edicek mi.
bu çocuğu da ben hiç anlamadım ki hem sevgilim var desin hem bu kadar baksın falan çok saçma kendince egosunu mu tatmin ediyor anlayamadım.
ya ben onuda denedim bir hafta boyunca yüzüne bakmadım ama yine bakıyordu bana arkadaşm söyllüyordu bakıyo diye asansörün oraya gidip bakıyodu dün mesela merdivenden inerken baktı hissettim ama ben bakmadım ama bugünden sonra bakıyorum artık bugünde ben oturuken yanıma oturacak gibi oldu bana bakmaktan elinde kağıtlar vardı gerçi telle konuşuyordu kağıtlarr yüzüne çarptı bana bakıcak diye o derece düşün canımsevgilisi yok bence ama olsada istanbulda istanbuldan değil bence kendi memleketinden ama tabi kızla görüşemeyince belki gönlü bana kaymıştır gerçekten övmek gibi anlama ama beni illaki beğenmiştir ya dibime oturdu daha geçen hafta acaba benim bişey dememi mi bekliyo sence??
ya unutamıyorum ama aklımdan çıkmıyo hep karşıma çıkıyo kendini unutturmamak için elinden gelenei yapıyo sence o bana bakınca bende ona bakıyımmı?
seni çok iyi anlıyorum geçen sene aynı şeyi yaşadım.kendisi benden hoşlanıyodu üstelik, vazgeçmişti benden ama aynı şekilde bakmaya devam etti. arkadaşım bu çocuk gerçekten çok seviyo seni diyodu, öyle bakıyodu çünkü, ama aynı arkadaşım söyledi bana birisiyle ilişkiye başladığını malesef :) benim için büyük bi üzüntü oldu.sırf unutmak için olmayacağını bildiğim iki kişiyle konuştum hatta birisi arkadaşıydı ama kendisinin haberi olmadı tabi.sonuç olarak kendisiyle hergün karşılaşmama rağmen zor da olsa unuttum.tam bir yılım ziyan oldu üzülmekten,o bir yıla acıyorum sadece şuan,boşu boşuna yıprattım kendimi :)
konuya gelirsek göz göze gelince bak ona, umrumda değilsin gibi hemen gözlerini kaçırma yani ama karşılıkta verme öyle yoğun bakarak .eğer bakışlarından daha çok bağlanıyorum, unutamıyorum bi türlü diyosan göz göze bile gelme tabi,ki şuan öyle gibisin.beklenti içinde olursan sürekli, çok üzülebilirsin.şuan aklında olabilir sürekli tamam ama sen unutmak için elinden geleni yap zamanla unutup başkalarıyla ilgilenmeye başlarsın bence,sadece zaman gerekli :)
o sana bakıyorsa sen de ona bak tabi ki, bilemezsin ki belki ilgi duymaya başladı falan.
sen de ona bak göz göze gelin, sonra başka arkadaşların bahane bulsun bir şey yapsın beraber ders çalışma moduna girin, eğer aynı bölüm sınıftaysanız. bu tarz şeyler yapıp yakınına yanaş biraz, eğer yine olmazsa o zaman hiç bakma artık
yalniz yakalarsan konus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?