Kızlar mahvoldum ben

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bugün doktora gittim 6 haftalık oldu bebeğim geç döllendi ama kese var daha bebek yok içinde sadece yolc kesesi var doktorum biraz daha bakalım dedi mahvoldum napıcam ben o kadar heveslendimmafoldumben hiç bu kadar üzülmemiştim o kadar zorki

tebrıkler...
merak etme hersey duzelecek.benımde ılk haftalarım oyleydı gec dollenme olmus.ilk bızde senın gıbı gormedık ama o cok cabuk buyudugu ıcın senın haftanla bır gıdecek yetısıcek annesı sana hıc merak etme..

Kolay değil haklısın canım ama vardır rabbimizin bir bildiği,üzme kendini toparlanmaya bak.
Hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına en kısa zamanda Şeniz

kızlar benim gibi olan varmı kanamam falanda yok ama bebek daha görünmüyor niye yaaaaaaaaaa kürtajmı olcam ben napıcam

hirammm lütfen biraz saakinn oll. sen artık yalnız değilsin canımm bebeğini üzmeye hakkın yook.. aynı şey geçen hafta kız kardeşimin başına geldi onunki normal yolla olan bi gebelikti ve salak bir dr hemen kürtaj yapmak istedi.. ama bizz bi hafta daha beklemek istedik.. ve dünn bebeği gördüler kalp atışlarını duydularr.. moralini boş yere bozma nolurr canım yaaa. biz nelere sabrettik azcık sabret bitanemm... duyucaksın allahın izni ile onuuu...

cnm biraz daha bekle hayırlısı ile görürsün meleğini

çok zor kızlar ya o kadar zorki o sözleri duymak doktordan yani herşey güzeldi bhcg kesem çok güzel dedi ben anlamıyorum inş artık bebeğim gösterir kendini yoksa alacaklar benden ağlamaktan bittim

canım niye kendini üzüyorsunki anlamadım daha bebeğin görünmesi için erken doktordan ne sözü duydunki hatırladığım kadarıyla ben sonucu senden önce aldım ve bizde göremedik daha bebeği
bizim transfer 2 temmuzdu ve 24 temmuzda dr ye gittik ve keseyi gördük ama bebeği göremiyeceğimizi biliyorduk ve görmeyide beklemedik ki doktorumuz kalp atımını duymak için 15 gün sonra gelin dedi ben o zamana sabredemem deyince 10 gün sonra belki duyulur ama duyulmazsa üzülmeyeceksin dedi şimdi 3 ağustosu iple çekiyorum o zaman bile duyamama ihtimalimiz varmış
bence sende acele etme kendini boşu boşuna strese sokma bekle

canım dur hemen stres yapma geç döllendiyse 6 haftadan daha küçüktür,normal şartlarda bile en azından 7 ,8 haftalık olması gerekiyor kalp atışları için ,, keseyi gördüysen bebeğide görürsün inş. canım ,, azcık sabret annesi gelecek meleğin....

canım benım ya sacmalama üzme bebeği o orda buna odaklan lutfen ne dusunursen onunla karsılasırsın canım canını sıkma hem erken degıl mı daha annesı bebişini neden üzüyorsunnnnnnn canım benım opuyorum senı.

ALtanmi baktı ben 5+4 gitmiştiM karından kese yolk kesesi gözüktü 7.haftada kalp atışlarını gördük
çok anormal bisi değil bence karından bakıldıysa

evet alttan baktı yolk kesesi göründü ama bebek yok daha döllenmem geç olmuştu 18. gün belki ondan olabilir kese 13 mm içinde beyaz bişeyler var ama net değil dedi

canım hiç üzülme emin olmak için ultroson resmi üstündeki haftaya da baktım bende 7+2 de görmüşüm bebeği yani senin için erken böyle yapıp üzme bebeğini annesi.

ayyyy canım benm
bu konuda pek bilgim yok ama uzulme lutfen hersey hayırlısı ile olsun ....

hiram acele etme ya. güya benle beraber görünüyorsun 6 haftalık ama sende biliyorsunki aramızda bayağı fark var. benim küçük olan bile gözükmedi geçen hafta . hatta bu defada doktor bu boş dedi ama. biraz inceleyince buldu kalp atışını. üzülme olanıda düşürcen sonra. bekle. gebelik sayfalarını okursan 8. haftada görülen çok var.

canım üzülme bebeğe zarar veriyorsun.yolc kesesinin varlığı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesidir.kalp atımını duymak için erken canım.

Eeee da ne olcak bak gor bosuna endislenmis olucaksinb bizde aynı korkuları yasadık agalyip lütfen yeğenimizin kafasını attırma

Hiram canim bencede,aglamak sizlamak icin cok erken ,gorunecektir insallah bak kendi agzinla diyorsun gec dollenme oldu diye,uzme kendini bi hafta sonra tekrar gidersin insallah oyle birsey yokturdur bosuna uzme kendini,ve bebisleride uzmeeee lmaz:

canım benim bu konuda hiçbir fikrim yok ama şunu biliyorum ki böyle davranman bebegini çok üzüyordur......lütfen Rabbime tevekkül et ve sabırlı ol biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…