Kızlar merhaba, 10+3 haftalık gebeyim. Sizce günde 1 tane yürk kahvesi içmek sıkıntu oluşturu mu?

Sare nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
17
2
1
45
10+3 haftalık gebeyim. Sizce günde 1 tane Türk Kahvesi içmek sıkıntı oluşturur mu?

Ben içmiyorum genelde arada çok canim isterse içerim ama onun dışında hergun değil tabiki size de tavsiye etmem kafein neticede

10+3 haftalık gebeyim. Sizce günde 1 tane Türk Kahvesi içmek sıkıntı oluşturur mu?
Icmeseniz daha iyi. Tvde bir kadın doğum uzmanından dinlemiştim. Sakıncaları: bebeğin kilosunda düşüş yapıyor. Bebegi hiperaktif yapıyor. Erken doğumu tetikliyor. 2 haftada bir falan iç eğer çok canin istiyosa yani bence. Ben ilk 5 ay hiç içmedim ama sonra canim istemeye başladı ayda 1 içiyorum

Çok
Ben 9.haftamdayim. günde bi kahve içiyorum.
Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim

Doktorum kafeinsiz kahveyi bile yasakladı. Hatta kafein içeriyor diye kola ve yeşil çayı da yasakladı. Aşırı zorlanmıyorsan içmemek daha iyi galiba.

Canım 6 aylık hamileyim günde bir tane içtim. Doktorum da hiç yasaklamadı. Tabiki sınırlı sayıda olmak şartıyla. Hatta ilk üç aydan sonra bazı günler iki bile oldu. Gebelikte 200 mg kafeinden fazlası zararlı ve türk kahvesi sadece 50-60 mg kafein içeriyor. Çikolata çay kola tüketmemeye dikkat edersen, kahve keyfine devam etmekte sıkıntı yaşamazsın ama filtre kahveye dikkat et eğer seviyorsan bir fincanda 150 mg kafein içeriyor.

Belirli duzeyde kafein hakkiniz var diye biliyorum gunde 1 fincan zarar vermez ama tansiyonunuz dusebilir dikkat edin

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…