Icmeseniz daha iyi. Tvde bir kadın doğum uzmanından dinlemiştim. Sakıncaları: bebeğin kilosunda düşüş yapıyor. Bebegi hiperaktif yapıyor. Erken doğumu tetikliyor. 2 haftada bir falan iç eğer çok canin istiyosa yani bence. Ben ilk 5 ay hiç içmedim ama sonra canim istemeye başladı ayda 1 içiyorum10+3 haftalık gebeyim. Sizce günde 1 tane Türk Kahvesi içmek sıkıntı oluşturur mu?
ÇokIcmeseniz daha iyi. Tvde bir kadın doğum uzmanından dinlemiştim. Sakıncaları: bebeğin kilosunda düşüş yapıyor. Bebegi hiperaktif yapıyor. Erken doğumu tetikliyor. 2 haftada bir falan iç eğer çok canin istiyosa yani bence. Ben ilk 5 ay hiç içmedim ama sonra canim istemeye başladı ayda 1 içiyorum
Teşekkür ederimBen 9.haftamdayim. günde bi kahve içiyorum.
Çok teşekkür ederimIcmeseniz daha iyi. Tvde bir kadın doğum uzmanından dinlemiştim. Sakıncaları: bebeğin kilosunda düşüş yapıyor. Bebegi hiperaktif yapıyor. Erken doğumu tetikliyor. 2 haftada bir falan iç eğer çok canin istiyosa yani bence. Ben ilk 5 ay hiç içmedim ama sonra canim istemeye başladı ayda 1 içiyorum
TeşekkürlerDoktorum kafeinsiz kahveyi bile yasakladı. Hatta kafein içeriyor diye kola ve yeşil çayı da yasakladı. Aşırı zorlanmıyorsan içmemek daha iyi galiba.
TeşekkürlerDoktorum kafeinsiz kahveyi bile yasakladı. Hatta kafein içeriyor diye kola ve yeşil çayı da yasakladı. Aşırı zorlanmıyorsan içmemek daha iyi galiba.
Teşekkür ederimBen 9.haftamdayim. günde bi kahve içiyorum.
Canım 6 aylık hamileyim günde bir tane içtim. Doktorum da hiç yasaklamadı. Tabiki sınırlı sayıda olmak şartıyla. Hatta ilk üç aydan sonra bazı günler iki bile oldu. Gebelikte 200 mg kafeinden fazlası zararlı ve türk kahvesi sadece 50-60 mg kafein içeriyor. Çikolata çay kola tüketmemeye dikkat edersen, kahve keyfine devam etmekte sıkıntı yaşamazsın10+3 haftalık gebeyim. Sizce günde 1 tane Türk Kahvesi içmek sıkıntı oluşturur mu?
Teşekkür ederimCanım 6 aylık hamileyim günde bir tane içtim. Doktorum da hiç yasaklamadı. Tabiki sınırlı sayıda olmak şartıyla. Hatta ilk üç aydan sonra bazı günler iki bile oldu. Gebelikte 200 mg kafeinden fazlası zararlı ve türk kahvesi sadece 50-60 mg kafein içeriyor. Çikolata çay kola tüketmemeye dikkat edersen, kahve keyfine devam etmekte sıkıntı yaşamazsınama filtre kahveye dikkat et eğer seviyorsan bir fincanda 150 mg kafein içeriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?