Kızlar merhaba adetim 10 gün geçti ve test yaptım bu şekil çıktı sizce hamilemiyim bu şekil olup hamile olanlar warmış uyku tutmuyor çünkü çok istiyor

Hiçbir sağlık problemim yok bi çok kez doktora gittim sağlık problemim yok bende emin olamadığım için gecenin bu saati sormak istedim bende emin değilm
Anladım canım, çizgi kesinlikle var, gayet görünüyor ama 10 günlük gecikmede çok koyu çıkması lazım belki geç döllenmedir Allah gönlüne göre versin, bizlere de dua edersin inşallah

Anladım canım, çizgi kesinlikle var, gayet görünüyor ama 10 günlük gecikmede çok koyu çıkması lazım belki geç döllenmedir Allah gönlüne göre versin, bizlere de dua edersin inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin herzaman ettiğim duadır içindende bana diye haber ediver iyi yada kötü hayırlısı olsun hakkmızda canm

Evet çizgi kesinlikle var ama 10 gün gecikmede çok kırmızı olması lazım
Kesinlikle katılıyorum. Bende pcosluyum adet dongum ya 23 u ya 25 i .umarım çocuk isterken vucudum zorlanmaz.

Değerim 28.3 çıktı canm doktora randvü alda pazaertesiye inşallah kese oluşmuştur ilk gebeliğim olcak kısmetse
Pazar günü bir daha baktırın iki katına çıkması gerekiyor düzenli artış varsa sorun yoktur değer düşük ama geç döllenme olabilir o yüzden beta hcg doğru sonucu verecektir

Pazar günü bir daha baktırın iki katına çıkması gerekiyor düzenli artış varsa sorun yoktur değer düşük ama geç döllenme olabilir o yüzden beta hcg doğru sonucu verecektir
Tamam canm inşallah hayırlısı neyse o olsun rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Hayırlı olsun normalde gecikiyormuydundaha önce negatif çıktımı testniz ilk kez gecikiyor 8. Günüm bugün kan verdim negatif
Sağol Çıktı canm 4 günü falanda yaptım negatifti en son silik çıktı kan değerimde düşüktü pazrtesi gittim işte yükelmiş 3 katına idarar testleri bazen yanılmada yapıyor yada geç döllenme olayı sen yaptığım test

Hayırlı olsun normalde gecikiyormuydundaha önce negatif çıktımı testniz ilk kez gecikiyor 8. Günüm bugün kan verdim negatif
Geçikmem olmazdı bundan bir önceki ayda olmuştu ilk defa geçikme 10 gün bu ayda şükür tuttu bir aksilik olmazsa rabbimden

Benimde 13 gün gecikip test yaptığımda çook silik bir çizgi çıkmıştı ve beta hcg de 33 çıkmıştı. Sizin de benim gibi geç döllenme olmuş

Benim dün 8. Günümde kan verdim 0 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…