kızlar merhaba aranızda opu sonrası folikül kisti oluşan var mı ? ne kadar süre de geçti bu süreçte neler kullandınız?

appleseed06

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
43
30
8
kızlar merhaba aranızda opu sonrası folikül kisti oluşan var mı ? ne kadar süre de geçti bu süreçte neler kullandınız?

ben geçen hafta opu oldum ve antibiyotik kullandım, kist teşhisi hangi belirtiler ile kondu acaba, test falan mı yaptırdınız

geçmiş olsun öncelikle ben de antibiyotik kullandım sonra ki adetimde muayeneye gittiğim de çatlamayan yumurtaların kist olduğunu gördü doktorum regl olunca atılır muhtemelen demişti ama gitmemiş :( doğum kontrol hapı da kullanmamı istemiyor çünkü rezervim düşük bakalım bayram sonrası reglden önce gel bir bakalım ona göre tedavini değiştirelim dedi biz embriyo havuzu oluşturuyoruz.

geçmiş olsun öncelikle ben de antibiyotik kullandım sonra ki adetimde muayeneye gittiğim de çatlamayan yumurtaların kist olduğunu gördü doktorum regl olunca atılır muhtemelen demişti ama gitmemiş :KK43: doğum kontrol hapı da kullanmamı istemiyor çünkü rezervim düşük bakalım bayram sonrası reglden önce gel bir bakalım ona göre tedavini değiştirelim dedi biz embriyo havuzu oluşturuyoruz.
bende de kist oluştu doktorum bir şey önermedi. Sizin gitti mi kendiliğinden? Neler kullandınız?

Şu an ben aynısını yaşıyorum. 8inde opu yapıldı, serumla antibiyotik aldım sonrasında. Adetim nerdeyse 12 gün gecikti. Kontrole gittim bugün kist oluşmuş. Bir tarafımda çikolata kisti vardı diğeri folikül kisti mi çikolata mı bilemeyiz dedi doktor. Karnımda ağrı da var adet olsam da anlasak ne olduğunu :(

benim folikül kisti idi ikinci adetimle birlikte söndü kist iki gün önce yumurta toplama işlemim yapıldı umarım siz de sorunsuz atlatırsınız

bende opu sonrası değil tedaviye başlamadan oldu tedaviye başlamak için adetimi bekliyorduk söktürücü verdi doktor ona rağmen bir türlü olmadım sonra baktı folikül kisti olmuş adetle atılır atılmazsa boşaltırız demişti adet oldum baktı tekrar gitmemiş sonra anestezi altında boşalttı doktor yine opu olur gibi ameliyathanede uyutuldum 10 dk içinde çıkmışım zaten alttan girip iğneyle boşaltmış aynı gün iğnelere başlamıştım sonra

Back
X