- 15 Ağustos 2024
- 1.590
- En iyi cevaplar
- 1
- 537
- 43
- Konu Sahibi umutsuzkedii
-
Ya öldürsün isterse umrumda değil ben hamile olmaktan korkuyorum kendinden değil hamile olup bu adamla yaşamaktan.Ben de size şunu soruyorum mesela hamilesiniz eşinize de söylediniz diyelim ne yapmasından korkuyorsunuz
Aşağılamıyorum. Üzüntünüzü anlıyorum, size üzülüyorum da.. Kimse yaşamak istemez böyle birşeyi ama siz çıkar yol görmek istemiyorsunuz..Allah düşürmesin ama Birgün Çaresiz kalırsanız anlarsınız ne demek istediğimi benim derdim bana yeter birde aşağılayıcı laflarınızı kendinize saklayın lütfen.
Eğer hamileyse eşine çıt diyemeyecek. Korkunç bir durum değil mi? Şiddet de var bence.Aşağılamıyorum. Üzüntünüzü anlıyorum, size üzülüyorum da.. Kimse yaşamak istemez böyle birşeyi ama siz çıkar yol görmek istemiyorsunuz..
Herşeyi göze almışEğer hamileyse eşine çıt diyemeyecek. Korkunç bir durum değil mi? Şiddet de var bence.
Ben kendimi anlatamıyorum size sanırım. Çaktırmamamın sebebi hiç birşeye ayıkmasın ben her fırsatta telefonundan biraz daha iğrençliklerini resmedeyim ki elimde boşanmak için yeterli sebep olsunda hemen bitsin. Ama tek korkum hamile olmak hamileysem boşanamam çünkü bir başıma hamile şekilde hayatta kalamam çalışsam çalışsam 9 ay çalışırım sonra kim bakacak bebeğime nasıl yeteceğim ? Nasıl çalışacağım bundan bahsediyoruöAşağılamıyorum. Üzüntünüzü anlıyorum, size üzülüyorum da.. Kimse yaşamak istemez böyle birşeyi ama siz çıkar yol görmek istemiyorsunuz..
Eğer hamileysem tabiki yinede kendini yerin dibine sokacağım ama boşanamayacağım inşallah hamile değilimdir ve bi an önce bu rezillikten kurtulurum.Eğer hamileyse eşine çıt diyemeyecek. Korkunç bir durum değil mi? Şiddet de var bence.
Kadın sığınma evleri, konuk evleri ve birçok resmi başvuru yolları var. Bunlarda bi seçenek. Kimsesiz olan bi tek siz değilsiniz..Ben kendimi anlatamıyorum size sanırım. Çaktırmamamın sebebi hiç birşeye ayıkmasın ben her fırsatta telefonundan biraz daha iğrençliklerini resmedeyim ki elimde boşanmak için yeterli sebep olsunda hemen bitsin. Ama tek korkum hamile olmak hamileysem boşanamam çünkü bir başıma hamile şekilde hayatta kalamam çalışsam çalışsam 9 ay çalışırım sonra kim bakacak bebeğime nasıl yeteceğim ? Nasıl çalışacağım bundan bahsediyoruö
Yerin dibine soksanız da, bi şekilde boşanmamaya ikna olmazsınız umarım.Eğer hamileysem tabiki yinede kendini yerin dibine sokacağım ama boşanamayacağım inşallah hamile değilimdir ve bi an önce bu rezillikten kurtulurum.
Tabiki de var ama babasız çocuk büyütmek ? O çocuğa baban bunu yaptı demek herşey kafamı beynimi zorluyo şuan tek istediğim hamile olmamakKadın sığınma evleri, konuk evleri ve birçok resmi başvuru yolları var. Bunlarda bi seçenek. Kimsesiz olan bi tek siz değilsiniz..
O adamı boşadıktan sonrada alacağınız nafakayla bir süre idare edersiniz.
Yerin dibine soksanız da, bi şekilde boşanmamaya ikna olmazsınız umarım.
Ben sizi anlamadım, anlayacak gibi de değilim..Tabiki de var ama babasız çocuk büyütmek ? O çocuğa baban bunu yaptı demek herşey kafamı beynimi zorluyo şuan tek istediğim hamile olmamakboşandıktan sonra bırakın nafakayı 1 kuruşunu dahi istemiyorum. Allah belasını versin
Eğer hamileysem tabiki yinede kendini yerin dibine sokacağım ama boşanamayacağım inşallah hamile değilimdir ve bi an önce bu rezillikten kurtulurum
gerçekten zor bir durum rabbim yardimiciniz olsun ama bir yandan da şöyle düşünün sapik bir zihniyeti olan insan evladınıza ne kadar güzel baba olacak belki sapkınlıkları ileri derece de artacak ki bu günümüz dünyasında olmayacak birşey değil . Hamile olup evladınızı onunla buyuturseniz bu daha buyuk bir durum çaresizliğinizi anlıyorum ama bence hamile iseniz bile bu evlilik devam etmemeli evladınızin geleceği için tabiki karar yine size ait . İnşallah herşey gönlünüzce olur ve iyi insanlarla karşılaşırsınız hep .Kendimi anlatamadım sanırım hamile değilsem direkt boşanmak istiyorum. Ama hamileysem bunu yapamam diyorum. bu söylediklerim belirtimi hamile olma ihtimalim varmı bunu merak ediyorum sadece
Allah razı olsungerçekten zor bir durum rabbim yardimiciniz olsun ama bir yandan da şöyle düşünün sapik bir zihniyeti olan insan evladınıza ne kadar güzel baba olacak belki sapkınlıkları ileri derece de artacak ki bu günümüz dünyasında olmayacak birşey değil . Hamile olup evladınızı onunla buyuturseniz bu daha buyuk bir durum çaresizliğinizi anlıyorum ama bence hamile iseniz bile bu evlilik devam etmemeli evladınızin geleceği için tabiki karar yine size ait . İnşallah herşey gönlünüzce olur ve iyi insanlarla karşılaşırsınız hep .
Sizi anlıyorum da neden beraber oldunuz onu anlamadım? Leke gelsin diye mi? Gelmesin bunun testi var kontrolü var. Eşiniz de yanınızda geliyorsa kadın doğuma giremez zaten. Kanamam var ağrım var diyebilirsiniz.Ben kendimi anlatamıyorum size sanırım. Çaktırmamamın sebebi hiç birşeye ayıkmasın ben her fırsatta telefonundan biraz daha iğrençliklerini resmedeyim ki elimde boşanmak için yeterli sebep olsunda hemen bitsin. Ama tek korkum hamile olmak hamileysem boşanamam çünkü bir başıma hamile şekilde hayatta kalamam çalışsam çalışsam 9 ay çalışırım sonra kim bakacak bebeğime nasıl yeteceğim ? Nasıl çalışacağım bundan bahsediyoruö
Asla beraber olmak istemedim ama abaza köpek ilişkiye girmediği gün yok meğerse hepsi bunlara bakıp bakıp benden çıkartmakmış zevkiniSizi anlıyorum da neden beraber oldunuz onu anlamadım? Leke gelsin diye mi? Gelmesin bunun testi var kontrolü var. Eşiniz de yanınızda geliyorsa kadın doğuma giremez zaten. Kanamam var ağrım var diyebilirsiniz.
Ayrıca diyelim bebeğiniz oldu boşandınız. Çocuğunuza zaten bunları anlatamazsınız anlatmamalısınız. Eşiniz sizi aldatmış ihanet etmiş oluyor çocuklara böyle şeyler yüklemek hiç doğru değil.
Evet tek başınıza bebekle yaşam çok zor olacak. Hele ki bu devirde. Boşanmazsanız ömrünüz boyunca unutamazsınız bu olanları.
İyide her gün istiyorsa yok deme hakkınız yok mu? Yani siz psikolojik olarak iyi değilsiniz bence şuan. Reglinize ne kadar var? Test yaptırıp biran önce yol vermeniz lazım. Hamileyseniz de bebeğinizi alıp gitmeniz lazım. Ailenizi silmişsiniz size sırt çevireceklerini sanmam onlar anne baba kıyamazlar. Bir şekilde kurtulmanız lazım. Yoksa bir ömür nasıl geçecek?Asla beraber olmak istemedim ama abaza köpek ilişkiye girmediği gün yok meğerse hepsi bunlara bakıp bakıp benden çıkartmakmış zevkinibirşeyleri çaktırmamak için nefrette etsem iğrensemde mecbur ilişkiye girdim telefonu elime 30 saniye anca geçti çünkü bugün sadece bi parçasının fotoğrafını çekebildim yediği haltların hepsini fotoğraflayıp öyle sıçmak istiyorum ağzına
Yok dediğim zaman trip atıyo yüzüme bakmıyo nerden nerden bulup bir kavga sebebi çıkartıyorİyide her gün istiyorsa yok deme hakkınız yok mu? Yani siz psikolojik olarak iyi değilsiniz bence şuan. Reglinize ne kadar var? Test yaptırıp biran önce yol vermeniz lazım. Hamileyseniz de bebeğinizi alıp gitmeniz lazım. Ailenizi silmişsiniz size sırt çevireceklerini sanmam onlar anne baba kıyamazlar. Bir şekilde kurtulmanız lazım. Yoksa bir ömür nasıl geçecek?
Hem cinsel içerikli video kanallarına üye olduğunu hemde mayıs ayında 3 ayrı kadına mesaj attığını tabi bu sadece 30 saniyede görebildiklerim ve sadece telegram instagram facebook WhatsApp bunlarda birşey varmj yokmy bilmiyorum o yüzden çaktırmadan sabırla bir kaç gün daha her fırsatta telefonuna bakacağımEşinizin başka kadınlar ile mesajlarını mı yakaladınız yoksa sadece cinsel içerikli videolar izlediğini mi yakaladınız orasını tam açıklamamışsınız sanırım ?
Yüzünüze bakmasın zaten. Ben olsaydım çoktan valizni kapıya koymuştum. Yol göstermem doğru olmayacak gibi. Allah yardımcınız olsun.Yok dediğim zaman trip atıyo yüzüme bakmıyo nerden nerden bulup bir kavga sebebi çıkartıyorsabahtan beri regl olcam sanıyorum bugün 26. Günüm yaklaşık 5 aydır 26 günde bir oluyorum geçen ay 29. Gün oldum ama yumurtlama günümden eminim bu ay tam 14. Yada 13. Gün olması lazım bugün yarın regl olmam lazım yani
Bence yarın gidip erkenden kan verin Rabbim yardımcınız olsun inşallah kendinizi çok yıpratmayın. Bunca zamandır telefonlarına hiç bakmıyor muydunuz? Yani bu kadar ileriyse nasıl fark edemedinizHem cinsel içerikli video kanallarına üye olduğunu hemde mayıs ayında 3 ayrı kadına mesaj attığını tabi bu sadece 30 saniyede görebildiklerim ve sadece telegram instagram facebook WhatsApp bunlarda birşey varmj yokmy bilmiyorum o yüzden çaktırmadan sabırla bir kaç gün daha her fırsatta telefonuna bakacağım
Valizini kapıya koymamda valizimi alır çıkar giderim sadece bie kaç gün daha sabır bütün pisliğini ortaya çıkarayım Allaha yalvarıyorum bu kez inşallah hamile değilimdir sabaha kanamam başlar sonrası yaptıklarını tek tek fotoğraflayıp tek kelime etmeden çekip gitmek boşanma davası açıp kendine yediği bokların resimlerini yerin dibine sokmakYüzünüze bakmasın zaten. Ben olsaydım çoktan valizni kapıya koymuştum. Yol göstermem doğru olmayacak gibi. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?