Kızlar merhaba beni bilen bilir 2 yıldır burdayım lütfen yardımcı olun.

Gitmesi gereken kişi eşiniz. Orası Sizinde eviniz. Maddi olarak zorlanmamak için valizi koyun adamsa çeker gider zaten. Evi yenilersiniz gerekirse görmek istemiyorsanız eşyaları. Biraz akıllı davranmakta fayda var. Kendinizi düşünün. Hatası yanlışı olan o. Niye siz sokaklarda kalasınız?

Bence yarın gidip erkenden kan verin Rabbim yardımcınız olsun inşallah kendinizi çok yıpratmayın. Bunca zamandır telefonlarına hiç bakmıyor muydunuz? Yani bu kadar ileriyse nasıl fark edemediniz
Aslında insanın kaderi ya bu babam annemi hep aldatırdı hep ben yakalardım mesajlarını felan evlendiğim günden beri bi yanım hiç güvenemedim eşime hep telefonuna bakmak istedim ama ya babam gibiyse en azından görmezsem yıkılmam dedim görmezsem mutlu mutlu salak salak yaşarım dedim ama dün değil ondan önceki gün kendi tlfnndan reels izlerken bi an yanlışlıkla telegrama girdi ve anında geri çıktı sadece sarışın bir kadın görür gibi oldum ama o bana dert oldu iki gündür bakcam bi türlü elime geçiremedim tlfnu kendinin görmediği bir zaman bugün Allahın işi işte 2dkikalık yere gidip gelmesi lazımdı aklım zaten hep o kadını gördüğüm andaydı 30 saniye içinde bi girdim telegrama normal birşey yok hepsi ifşa sex sayfası başka hiç birşey yok sadece 2 sine girdim afedersin a. G.t dolu kafamdan aşağı kaynar sular döküldü elim ayağım titredi sonunda aylardır kendime yediremeediğim görmek istemediğim bilmek istemediğim şeyi görmüş oldum işte

Gitmesi gereken benim çünkü kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yani nolursa olsun gitmem lazım. Özelliklede memleketime.

Anladım canım resmen insanın günahına girmek Rabbim burnundan getirsin inşallah. Bence hemen gidip kan testi verip kesinleştir. Sonrasını sonra düşün

Anladım canım resmen insanın günahına girmek Rabbim burnundan getirsin inşallah. Bence hemen gidip kan testi verip kesinleştir. Sonrasını sonra düşün
Aminnn akşamdan beri bela okuya okuya kaldım çok zoruma gidiyor. Yarın akşama kadar regl olmazsam gidip hemen kan vereceğim inşallah yoktur inşallah sonra dünyayı kendine dar edeceğim.

Bu eziyeti kendine yapma bence şöyle herşeyi stresten de olabilir ama söyleyin olay cikarirdim ben senin yerinde olsam kendine zarar şuan

Bu eziyeti kendine yapma bence şöyle herşeyi stresten de olabilir ama söyleyin olay cikarirdim ben senin yerinde olsam kendine zarar şuan
Hemde ne zarar söylersem telefonunu kırar bu kez alacağım hiç birşeyi alamam elimde kanıt olmaz boşanmanın uzamasını istemiyorum ben bi an önce bitsin istiyorum tek istediğim hamile olmadığımı öğrenmek

Elindekiler yeterli delil olur zaten bence siz tek basiniza ayakta duramamaktan korkuyorsunuz

Bu dua yi edemem çünkü belki bu çocuk senin için hayırlı olan çıkış kapısıdır bilemem . Sadece senin için inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun diye dua edebilirim . Çünkü ayet de dediği gibi . Sizin şer bildiğiniz de hâyır ,hâyır bildiğiniz de şer vardır siz bilemezsiniz tek Allah bilir . Umarım size şer görünen bu durum hâyir kapılarına çıkar .

Gitmesi gereken benim çünkü kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yani nolursa olsun gitmem lazım. Özelliklede memleketime.
Eşinin ailesine şöyle onlar bı çözüm bulsun yada ailenle konuş kötü de olsa ailen sahip çıkar güvendiğin birine yolla ondan sonra şöyle yada bı hesap aç Instagramdan falan orda yolla aynı hesap ismine kalsin

Ne desem boş çok üzüldüm sizin adınıza rabbimin demekki bi bildiği var hamile olsanda bence susma kendin çok güzel anne babada olabilirsin benim anladığım eşiniz şiddet uygulayabilecek bi potansiyelde öyle bi piskolojiyle ve dünyaya getirecegin cocugunda piskolojisini düşünmen lazım

Hanımefendi durumunuz hakkında yorumda bulunmak isterim, şuan hamile olup olmamanızdan daha önemli olan eşinizin bu halini düzeltebilecek olgunlukta olup olmadığı. Aile yapınız, sosyal ve dini görüşleriniz ve ortamlarınız bu yanlış davranışını düzeltmesinde size destek olabilecek şekilde mi? Yahut eşiniz bu hatasını gösterdiğinizde bunu kabul edip, düzeltme gayreti gösterebilecek karakterde mi? Bu durum çağımızın hastalıklarındandır ve çoğu zaman özel klinik destek ile tedavi edilebilir. Hamile iseniz evliliğinizi ve eşinizi iyileştirmek için uzmanlardan destek almanız daha acil ve kıymetli olan yaklaşım olacaktır. Kabullenin görmezden gelin sineye çekin ve bu ahlaksız davranışa müsaade edin demiyorum kesinlikle. Yanlış anlaşılmasın ancak bir evlat dünyaya getirip büyütmeyi düşünüyorsanız hayatta her zaman böyle zorluklarla karşılaşabileceğinizi unutmayın, kendinizi harap etmeyecek kadar onarmayı deneyin.

Aminnnnn aminnnn

Hamileysem mecburen böyle yapacağım ama değil isem bi saniye durmam

Canım seni üzmek istemiyorum ama belirtilerin sanki hamilelik belirtileri gibi geldi tabi kan sonuçları daha net gösterir.
Kocanın durumuna gelirsek yaptığı çok ahlaksızca onlara bakıp bakıp her gün seninle cinsellik yaşamak istemesi kadınlık gururunu ayaklar altına alıp çiğnemesidir. Ve sende bunların üstüne tekrar cinsellik yaşayıp iyice ezmesine izin veriyorsun.
Gidecek kimsen yoksa bile bir erkeğe bu kadar çaresiz gözükme benden sana tavsiye biraz gözü kara ol biraz çirkef ol zaten hatalı seni kapıdışarı edecek değil. Olay çıkartırsan seni evden atacak hali de yok. Bugün bu olaylara sessiz kalırsan yarın öbür gün daha fazlasını yapacak ve o gözünden sakındığın çocuğun hepsine şahit olacak. O zaman da çocuğunun psikolojisi alt üst olacak böyle baba sevgisi olsa ne olmasa ne Allah aşkına ?

Olmasa daha hayırlı kendi babamdan biliyorum haklısınız çok haklısınız hepiniz haklısınız ama bekliyorum işte akşam test vericem umarım hamile değilimdir. Ve bu adamla olan bütün bağım kopar . Ama hamileysemde kendini kendine rezil edip yediği boku burnundan getiricem beklediğim tek şey hamile olup olmadığımı öğrenmek ki sesimi bile çıkartmadan sessizce hayatından gidip neden gittiğimi kendine uzun uzun yazıp resimlemek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…