Kızlar merhaba söz nisan konusunda yardım

Adyok05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
110
11
merhaba kızlar
18 yasındayım ve sevgilim var iki senemiz doldu
Çok istemeye gelen oluyo diye bi yüzük alıp taktı parmagıma ama babam bunu duyarsa çok kötü olur benim babam aşırı derece sert ve disiplinli biridir iyi ki de böyle neyse babamn öğrenmesinden çok korkuyorum çünkü inada binip beni vermeyenilir de yapmaz ama çevreçde cok sahit oldum ya yaparsa ? Söz istiyorum ama düsününce de çok erken geliyo ne yapmalıyım

merhaba kızlar
Çok istemeye gelen oluyo diye bi yüzük alıp taktı parmagıma ama babam bunu duyarsa çok kötü olur benim babam aşırı derece sert ve disiplinli biridir iyi ki de böyle neyse babamn öğrenmesinden çok korkuyorum çünkü inada binip beni vermeyenilir de yapmaz ama çevreçde cok sahit oldum ya yaparsa ? Söz istiyorum ama düsününce de çok erken geliyo ne yapmalıyım
Beklemen en iyisi yaşta erken zamanı gelince babana güzel bir dille söylersin.

Okuldur istir vs yok mu?
İstemeye gelen cok okuyor diye aileden habersiz yuzuk takinca noluyor ki?sanki o yuzukle insan icine cikabiliyor musun da seni istemeye gelenlere engel teskil etsin?
Bu yasta bunlarla ugrasma ya oku ya calis kendi parani kazan kendini gelistir koca dedigin her zaman bulunur

daha 18 yaşındasın bir yıldır reşitsin. bir yılda kaç kişi geldi istemeye? o isteyenlerin kafası nasıl kafadır ki 18 yaşında kız çocuğuna talip oluyorlar. sıralama şu şekilde önce okul, sonra iş, sonra hayattan beklentilerine karar verme bu süreçiçinde de kendini tanıma ve evlilik... kısaca çok erken evet. ben 18 yaşımda öyle farklı şeyler istiyordumki, 20 de farklı, 25 te farklı, 30 da farklı... 18 imde takıldığım çocukla evlenseydim hayatta saplanıp kalmış 18 kerede boşanmıştım.

merhaba kızlar
istemeyeceksin... 18 yaş ne yahu..

Beklemen en iyisi yaşta erken zamanı gelince babana güzel bir dille söylersin.

Daha yasin 18 cok erken boyle seyleri dusunmeye.
Babandan gizli soz mu olurmus.
Istemeye gelmelerini durdurmaksa amaciniz milletin senin sozlu oldugunu bilmesi lazim.
Ikiniz arasindaysa bu nasil olacak?

18 yaşta bu kadar talip isteme nasıl oluyor vays be, ben hala sapım

Okuldur istir vs yok mu?
İstemeye gelen cok okuyor diye aileden habersiz yuzuk takinca noluyor ki?sanki o yuzukle insan icine cikabiliyor musun da seni istemeye gelenlere engel teskil etsin?
Bu yasta bunlarla ugrasma ya oku ya calis kendi parani kazan kendini gelistir koca dedigin her zaman bulunur

Önce okul ..

Sonra koca ..

daha 18 yaşındasın bir yıldır reşitsin. bir yılda kaç kişi geldi istemeye? o isteyenlerin kafası nasıl kafadır ki 18 yaşında kız çocuğuna talip oluyorlar. sıralama şu şekilde önce okul, sonra iş, sonra hayattan beklentilerine karar verme bu süreçiçinde de kendini tanıma ve evlilik... kısaca çok erken evet. ben 18 yaşımda öyle farklı şeyler istiyordumki, 20 de farklı, 25 te farklı, 30 da farklı... 18 imde takıldığım çocukla evlenseydim hayatta saplanıp kalmış 18 kerede boşanmıştım.

istemeyeceksin... 18 yaş ne yahu..[/QUOTE

Babamda gelmelerine izin vermiyo sadece duyurmakla kalıyolar babam için hele çok çok erken küçükken hep saka yapardı ilk istemeye gelene vercem diye simdi de tursunu kurcam senin diyo :KK70:
Okuyorum zaten muhasebe suan da çalısıyorum dısardan okudum üniverrsite sınavlarına gircem insallah
Sözlü oldugumu herkes bilcek yani genis çaplı söz kendi aramızda degil o bana da sacma geliyo istemeye gelcekler yani
Bu fikre sevgilim de onay vermiyo en az iki sene daha diyo haklı çünkü iki sene nisanlı durulmaz askerden sonra evlenmeyi düsünüyoruz biz hem üniversite fln da var
Dedigim gibi tek korkum babam :KK43: onu hayal kırıklıgına ugratmak istemiyorum çünkü haketmiyo hiç bi baba haketmez ama benm babamı herkes hayal kırıklıgına ugrattı benm yapmamam gerekiyo

kusura bakmayın yanlıslık olmus :/

Babamda gelmelerine izin vermiyo sadece duyurmakla kalıyolar babam için hele çok çok erken küçükken hep saka yapardı ilk istemeye gelene vercem diye simdi de tursunu kurcam senin diyo :KK70:
Okuyorum zaten muhasebe suan da çalısıyorum dısardan okudum üniverrsite sınavlarına gircem insallah
Sözlü oldugumu herkes bilcek yani genis çaplı söz kendi aramızda degil o bana da sacma geliyo istemeye gelcekler yani
Bu fikre sevgilim de onay vermiyo en az iki sene daha diyo haklı çünkü iki sene nisanlı durulmaz askerden sonra evlenmeyi düsünüyoruz biz hem üniversite fln da var
Dedigim gibi tek korkum babam :KK43: onu hayal kırıklıgına ugratmak istemiyorum çünkü haketmiyo hiç bi baba haketmez ama benm babamı herkes hayal kırıklıgına ugrattı benm yapmamam gerekiyo

Yahu baban küçük diyomus zaten gelenlere. 18 yaşında söz mü olur okulunu bitir biraz büyü hele.

Küçücük yaşında aklından evlilik geçenleri dövmek istiyorum yeminle.

babanız bir erkeği sevdiniz diye neden hayal kırıklığına uğrasınki?

Yahu baban küçük diyomus zaten gelenlere. 18 yaşında söz mü olur okulunu bitir biraz büyü hele.

Küçücük yaşında aklından evlilik geçenleri dövmek istiyorum yeminle.

Buna çok ihtiyacım var beni dövebilirsin :KK70: :KK70: kendime gelmem lazım bi :KK70:

babanız bir erkeği sevdiniz diye neden hayal kırıklığına uğrasınki?

Ona yalan söyledim diye .p sevdigim için degil

Ona yalan söyledim diye .p sevdigim için degil
yalan mı? sana sevgilin var mı dedi sende yok mu dedin? sevdiğim arkadaşlar var de yalan söylememiş olursun. kızlar sevgililerini babalarından saklar dünya böyle dönüyor zaten.

merhaba kızlar
beklemek daha mantkli suan erken senin icin bence

tabi ki önce okul bitecek ,ya hu bu memleketten cidden defolup gitmek istiyorum 18 yaşına geçmeyen çoluğa çocuğa görücü gitmek nedir ya ? bildiğin pedofili..

gelsinler istemeye ne olacak.... okuyorum dersin giderler ayrica benim bildigim istemeye gelmeden once aileye soylenir sebebi ziyeret nedeni sizde daha gelmeden onlerini kesersiniz dusunmuyoruz diye...

ne yani pat diye gelip sizi mi istiyorlar anlamadim????

Evladım sen okumuyor musun ? Bu ufacık yaşta bu acele neden ? Sevgilin olması gayet doğal ancak resmi meseleler için çok ufaksın. Ayrıca hem babam iyiki de çok sert biridir deyip hem de yapabileceklerinden korkmak da ne yaman çelişkidir çözemedim. Evlilik çocuk oyuncağı değil, herşey zamanında güzel...

X