- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
İsallah ya canım nasıl yani canım güvenli değil derken benimde önce pembemsi bir çizgi oldu sonra o çizgi kayboldu anlayamadım incecik bir çizgi kaldı böyle görselini atayım böyle olduİnşallah canım awox u çok erken yapmışsin Awox hassas bir test değilmiş güvenli ama belli bir beta olmadan pozitif olmuyormus bugün öğrendim.. bende beklemedeyim reglime 3 gün kaldı yumurtlamadan 14 gün geçince awox yapmıştım negatif çıkmıştı erken olabilir denildi 15-16. Günlere kaldı şansım bakalım inşallah ikimizde gebeyizdirrr
Göremedim ama rica etsem atabilir misiniz
Çok teşekkürler evet aynen benim test gibi kuruyunca böyle oldumu sizinki şuan atayım kuruyunca böyle oldu
Suanki bu test önemli değil canım sen 5 dk içindeki çıkan sonuca bak sonrası önemli değil.. güvenli değil demedim ben yanlış anladin güvenli bir test sadece bazı testler erkenden algilarkenbbazilari geç aligiliyormis Beta HCG yi.. bu konu seni ddegik alinds kendimi ilgilendiriyor sen görmüşsün pozitifiİsallah ya canım nasıl yani canım güvenli değil derken benimde önce pembemsi bir çizgi oldu sonra o çizgi kayboldu anlayamadım incecik bir çizgi kaldı böyle görselini atayım böyle oldu
Siteye yükleyince kalite çok bozuluyor fotoğraftan göremiyorum ama demek istediğinizi anladım. Evet dümdüz incecik bir çizgi oldu bende de. Fotoğrafını ekledim ertesi günkü halinin umarım kalite düşmez görebilirsinizÇok teşekkürler evet aynen benim test gibi kuruyunca böyle oldumu sizinki şuan atayım kuruyunca böyle oldu
Suanki bu test önemli değil canım sen 5 dk içindeki çıkan sonuca bak sonrası önemli değil.. güvenli değil demedim ben yanlış anladin güvenli bir test sadece bazı testler erkenden algilarkenbbazilari geç aligiliyormis Beta HCG yi.. bu konu seni ddegik alinds kendimi ilgilendiriyor sen görmüşsün pozitifihayırlı haberin olsun inşallah.. bence hemen kana gitme zaten iki günün kalmış bekle regl günü bidaha tes yap koyulaşma varsa o gün gidersin
Öylemi yapayım canım bide testim kalmadı yani koyulaşma olmazsa gitmeyeyim mi silik falan çıkarsa iki gün boyunca silik gördüm isallah ya dediğin gibi olur hamile olurum ve paylaşırım çok isterimSuanki bu test önemli değil canım sen 5 dk içindeki çıkan sonuca bak sonrası önemli değil.. güvenli değil demedim ben yanlış anladin güvenli bir test sadece bazı testler erkenden algilarkenbbazilari geç aligiliyormis Beta HCG yi.. bu konu seni ddegik alinds kendimi ilgilendiriyor sen görmüşsün pozitifihayırlı haberin olsun inşallah.. bence hemen kana gitme zaten iki günün kalmış bekle regl günü bidaha tes yap koyulaşma varsa o gün gidersin
Siteye yükleyince kalite çok bozuluyor fotoğraftan göremiyorum ama demek istediğinizi anladım. Evet dümdüz incecik bir çizgi oldu bende de. Fotoğrafını ekledim ertesi günkü halinin umarım kalite düşmez görebilirsiniz
gördüm
Siteye yükleyince kalite çok bozuluyor fotoğraftan göremiyorum ama demek istediğinizi anladım. Evet dümdüz incecik bir çizgi oldu bende de. Fotoğrafını ekledim ertesi günkü halinin umarım kalite düşmez görebilirsiniz
ama netmis ya çizgi markası neydi acaba gördüm çizgiyiSiteye yükleyince kalite çok bozuluyor fotoğraftan göremiyorum ama demek istediğinizi anladım. Evet dümdüz incecik bir çizgi oldu bende de. Fotoğrafını ekledim ertesi günkü halinin umarım kalite düşmez görebilirsiniz
Predictor ile yaptımama netmis ya çizgi markası neydi acaba gördüm çizgiyi
Normalde çok güvenilir bir marka ama cok tavsiye edildi pahali biraz galibaPredictor ile yaptım
Evet ben daha önce de birkaç kez kullanmıştım negatifken hiç yalancı pozitif çıkartmadı. 300 küsür bir fiyatı varNormalde çok güvenilir bir marka ama cok tavsiye edildi pahali biraz galiba
Ben çok erken öğrendim şuan 4dncu haftaya girdikCok teşekkürler isallah ya sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun kaç haftalık oldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?