• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar meslek seçimi bi bakar mısınız ?

damlos19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
176
87
98
Manisa
Öncelikle herkese iyi akşamlar bu arada yeni üye oldum herkesi selamlarım :) Ben hukuk okumak istiyorum ama zor mu kolay mı kazanması yapması okuyanlar veya bilgi sahibi olanlar yazabilir mi :) birde maaşları ne kadar net bi bilgi verebilir misiniz ? :)

Öncelikle herkese iyi akşamlar bu arada yeni üye oldum herkesi selamlarım :) Ben hukuk okumak istiyorum ama zor mu kolay mı kazanması yapması okuyanlar veya bilgi sahibi olanlar yazabilir mi :) birde maaşları ne kadar net bi bilgi verebilir misiniz ? :)

canım ben sayısalcıyım ama hukuk okuyan çok arkadaşım var,
çok ezber yapıyorlar ve çok çalışıyorlar.
kolay bir bölüm değil, sıkılmıyorsan çalışmayı seviyorsan yapabilirsin diye düşünüyorum. :34:
eşitağırlıkta puanı en yüksek bölümlerden biri kazanmak içinde çalışmak gerek yani.
maaşları konusunda bilgi veremeyeceğim, avukatından avukatına değişir bu. :23:

Kuzenim okudu. Korkutmak istemem ama sana şöyle söyleyeyim. Günde 3 saat uyuyabiliyormuş.

Back
X