KIZLAR MİĞDE BULANTISINA ÇARE BULAN VAR MI ?

Sabah öyle bi bulantıyla uyanıyorum ki hiç bişey yemeden mide sıvısını kusup rahatlıyorum bulduğum tek yöntem bu canım

bende öyle yapıyorum şuan ama inanılmaz bir bulantı söz konusu dayanamıcak hale geldim

Anlıyorum seni valla bende aynıyım ilk kusunca akşama kadar bişeyim kalmıyo akşam tekrar başlıyor

Zofer die ilac kullandim cnm bi nebze azaltıyor simdi cok sukur azaldi biraz bu sefer de midem yaniyo

zofer biliyorum cok agır bir ilaç daha 6+5 günlük yan etkisi cok olur diye içmek istemiyorum metpamid deneyecegim inş geçirir

Kızlar ben emedur fitil kullanıyorum birazcıkta olsa günü kurtarıyor gibiyim doktor tavsiyesi ile tabiiki bir deneyin canlar

Çubuk kraker ve leblebi.. Kalıcı olmasa da yemek yiyebiliyorum en azından.. Doktorum premesis diye bir bulantı hapı verdi. Hamilelere özelmiş. Almadım ilaç kullanmak istemiyorum

24 saat geçmeyen bi bulantı mı olur arkadaşlar yaa. valla çok daraldım artık. yemek görmek istemiyorum. kokuları tiskindiriyor beni. yemek yapamaz haldeyim. Sürekli uyukluyorum. napcz böyle yaaa

doktorundan ilaç iste zofer cok iyi geliyormuş herkes öyle söylüyor bende isticem salı günü

çubuk kraker bile migdemi bulandırıor o derece kötüyüm
elma ayva mandalina muz kivi gecici de olsa rahatlatıyor dene mutlaka,aç kalmamaya çalış aç mide daha cok bulanır.leblebi ve cubuk banada iyi gelmiyor malesef

Muz sanki banada biraz fayda etti gibi açken ayva hiç fayda etmiyor ama tokken çok fayda ediyor

havuç ilk kez duydum denemek lazım hamilelikte faydası oldugunu duydumda migde bulantısı için hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…