kızlar miniğimin kalp atışını çok şükür duydum .. müthiş bir andı ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar dun bebğimin kalp atışlarını duydum :) çok çok çok ama çok muthış bı andı .. ağladım o an....:asigim: yanı onun kalp atışı hala kulaklarımda umarım allah kucağıma almakta nasıp eder.. bunu tum bebek ısteyen herkes en kısa zamanda tadar ınsllah gercekten o an herşeye bedel.. meleğimi miniğimi 5 yıl bekledım ve bu anı yaşayabılmek hayal gıbı gelıyordu ve allahıma çok şukurkkı çok mutluyum benım mutluluğum başklalarının üzüntüsü olsun asla ıstemem ama içim içime sığmadı ve sızlerle paylaşmak ıstedım kızlar kaydirigubbakcemile5
allaha ne kadar zikretsem secde etsem şükretsem azdır benı kapısından boş çevırmedım mevlam...
darısı tum ısteyenlerın başına insallah

canım tebrik ederim eminim çok güzeldir. ben de cuma ya gidicem inşallah bu sefer duyarım geçen kontrolde duyamamıştım :(

canım çok sevindim senin adına.benim 6 haftalık ama kalp atışını duyamadım. kese bebeğe göre büyükmüş.haftaya pazartesi bakacak atmıyosa kürtaj dedi.inşallah duyarım.

yazını okurken inanki çok duygulandım kendimi senin yerine koydum ve çok mutlu oldum darısı bizlerinde başında amiiinnn....Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

gözün aydın canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım benım ınsaallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder cnm ben bu duyguyu bıkere yasadım kızım 5yasında rabbım ıkıncıyı nasıp eder ınsaallahhhh rabbım herkeseee yasattsın ıns

gözün aydın canım bende 7. haftadayım kaç haftalıkken duydun.bende bugün gidicem dr a inşallah duyarım çok heyecanlıyım.

Tebrikler canım elinede aldığın günleri görürsün işallah

kızlar dun bebğimin kalp atışlarını duydum :) çok çok çok ama çok muthış bı andı .. ağladım o an....:asigim: yanı onun kalp atışı hala kulaklarımda umarım allah kucağıma almakta nasıp eder.. bunu tum bebek ısteyen herkes en kısa zamanda tadar ınsllah gercekten o an herşeye bedel.. meleğimi miniğimi 5 yıl bekledım ve bu anı yaşayabılmek hayal gıbı gelıyordu ve allahıma çok şukurkkı çok mutluyum benım mutluluğum başklalarının üzüntüsü olsun asla ıstemem ama içim içime sığmadı ve sızlerle paylaşmak ıstedım kızlar kaydirigubbakcemile5
allaha ne kadar zikretsem secde etsem şükretsem azdır benı kapısından boş çevırmedım mevlam...

ne mutlu ze-nan kalp atışını duymuşsu inş bende 5 gün sonra duyarım kaç haftalıksın canım ben şu anda 7 haftalığım:teytey:a.s.hihoyyyt

canım hayılısı olsun duygularını okurken kendimi gördüm sende bende 10 sene sonra hamile kalabildim bende pazartesi gidicem 6 haftalık hamileyim şuanda pazartesi dinleyeceğiz kalp atışlarını umarım bende duyarım :):CüvCüv:

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride görürsün inşallah.............

canım hayılısı olsun duygularını okurken kendimi gördüm sende bende 10 sene sonra hamile kalabildim bende pazartesi gidicem 6 haftalık hamileyim şuanda pazartesi dinleyeceğiz kalp atışlarını umarım bende duyarım :):CüvCüv:

merhaba ben şuan 6 hafta 5gunluk oldum pazartesı kalp atışını duydum kalp atışını duyduğumda 6hafta 3gunluktu..ınsallah sende duyarsın ınana muthış bı duygu

ne mutlu ze-nan kalp atışını duymuşsu inş bende 5 gün sonra duyarım kaç haftalıksın canım ben şu anda 7 haftalığım:teytey:a.s.hihoyyyt
aaa 7 haftalıksan ınsallah duyarsın ben ben pazartesı duyduğumda 6hafta 3gunluktum :)

gözün aydın canım bende 7. haftadayım kaç haftalıkken duydun.bende bugün gidicem dr a inşallah duyarım çok heyecanlıyım.

cnm pazartesı duydum ben 6 hafta 3gunlukken ınsallah sendeduyarsın mukemmel bı duyguu

yazını okurken inanki çok duygulandım kendimi senin yerine koydum ve çok mutlu oldum darısı bizlerinde başında amiiinnn....Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

sal cnm allah razı olsun

canım çok sevindim senin adına.benim 6 haftalık ama kalp atışını duyamadım. kese bebeğe göre büyükmüş.haftaya pazartesi bakacak atmıyosa kürtaj dedi.inşallah duyarım.

cnm benımçok uzuldum :( ben pazartesı duydum 6hafta 3gunluktu ogun
ınsllah bu def atar kalbı cnm

canım tebrik ederim eminim çok güzeldir. ben de cuma ya gidicem inşallah bu sefer duyarım geçen kontrolde duyamamıştım :(

cnmbenım ınsllah bu defa duyarsın herkes bunu yaşamalı muhteşem bı duygu

:nazar:canımmmmm çok ama çok sevindim inan rabbim seni ve meleğini nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah:nazar:
:1hug:a.s.

zenan tebrik ederim canım bende 5 hafta 5 günlüğüm yarın keseyi görmeye gidicem acaba kalp atışıda duyulurmu

yaa bide zenan gögüslerin ağrıyormu benim gögüslerim ağrıyor özelliklede sol gögsüm çok ağrıyor ucu yanıyor sanki süt dolmuşda patlıycak gibi hissediyorum.ben düşük engelleyici bir iğne kullanıyorum yoksa ondanmı oluyor bilmiyorum

şükürler olsun canım..
çok sevindim inanki..
Allahım tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

gözün aydı canım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

:nazar:canımmmmm çok ama çok sevindim inan rabbim seni ve meleğini nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah:nazar:
:1hug:a.s.
amın cnm arkadaşım darısı sana ınsallah
zenan tebrik ederim canım bende 5 hafta 5 günlüğüm yarın keseyi görmeye gidicem acaba kalp atışıda duyulurmu

yok cnm bence kalp atışı daha duyulmaz sadece kese gorunur bende keseyı 5hafta 3gunlukken gordum
6hafta 3gunlukkende kalp atışı duydum
kalp atışı 6 haftadan sora duyuluyor
benımde goguslerımde hafıf bı sızı var

canım senin kese ve bebeğin ölçümleri nasıldı sana ultrason kağıdı verildi mi acaba benim bebeğimin ölçümleri normal mi? şimdi ben 6+4 de kalp atışını duyamadım ya merak içindeyim.

canım zenanm seninde gözün aydın duydun meleğinin kalp sesini çok şükür allahım elşne ayağınada kavuşturur inşallah bitanem çok öptüm

Back
X