kızlar minik pıtırımın kalp atışlarını duydum bugün

rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar bugün bebeğim için doktorla randevum vardı kalp atışlarını dinledikhihoyyythihoyyythihoyyyt bebek gayet sağlıklı gidiyormuş gelişimide :teytey::dance: 1 cm olmuş 3 gr mış kilosuda kaydirigubbakcemile3 büyüyecek inşallah teyzeleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum Allah olmayanlara nasip etsin

:CüvCüv:canım ya allah tamammına erdirir inşallah bende 10 yıl bekledim senin hislerini çok iyi anlıyorum şuan 8 aylık oldu sen şimdiden cicilerini hazırla annesi bitmiyo al al aslında almadan duramıyo insan allahım isteyenlerede nasip eder inşallah şimdiden bizim evin havası değişti :nazar:

kızlar bugün bebeğim için doktorla randevum vardı kalp atışlarını dinledikhihoyyythihoyyythihoyyyt bebek gayet sağlıklı gidiyormuş gelişimide :teytey::dance: 1 cm olmuş 3 gr mış kilosuda kaydirigubbakcemile3 büyüyecek inşallah teyzeleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum Allah olmayanlara nasip etsin

:CüvCüv:canım ya allah tamammına erdirir inşallah bende 10 yıl bekledim senin hislerini çok iyi anlıyorum şuan 8 aylık oldu sen şimdiden cicilerini hazırla annesi bitmiyo al al aslında almadan duramıyo insan allahım isteyenlerede nasip eder inşallah şimdiden bizim evin havası değişti :nazar:

kızlar bugün bebeğim için doktorla randevum vardı kalp atışlarını dinledikhihoyyythihoyyythihoyyyt bebek gayet sağlıklı gidiyormuş gelişimide :teytey::dance: 1 cm olmuş 3 gr mış kilosuda kaydirigubbakcemile3 büyüyecek inşallah teyzeleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum Allah olmayanlara nasip etsin[/QUOT
allah kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı bize :emir_bebek:

Back
X