kızlar mobilyalarıma bi bakarmısınız lütfen...

iyi günlerde kullanın hepsi güzel ama ben yatak odasını çok beğendim bellonadan uzun zamndır beğendiğim bir takımda ne kadara aldınız acaba

Hepsi çok güzel. Bizde bu modelleri beğendik. Yalnız yemek odası ile oturma odasının modelleri mi farklı mı?

iyi günlerde kullanın hepsi güzel ama ben yatak odasını çok beğendim bellonadan uzun zamndır beğendiğim bir takımda ne kadara aldınız acaba
canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. Yatak odamı 4190tl ye aldım.

Hepsi çok güzel. Bizde bu modelleri beğendik. Yalnız yemek odası ile oturma odasının modelleri mi farklı mı?
çok teşekkürler yorumunuz için benim de çok içime sindi bu modeller ve biraz country tarzını andırıyo gibi sanki modası geçmezmiş gibi düşünüyorum. Koltuk takımı bu ama rengine daha karar vermedim alınca veririm kararımı ama masa ve koltuk takımım aynı renkte olur

Evet bunların modası geçmez bencede.
Aynı olması daha hoş olur bencede.

aynen zaten ilgim vardı country tarzına bu takımıda çok benzettim inşallah ben evlenene kadar hevesim geçmez bu modelden
hevesin geçmez severek aldıysan bu takım diğer yatak odalarına göre içi küçük mü acaba

yatak odası reklamlarda görüp de bayıldığım modelden
oturma odası günümz modasına uygun
hoş seçimler
ben bi tek tv üniteni beğenmedim
biraz daha kibar bir model olabilir diye düşündüm
naçizane fikrim
mutlulukla kullan

canım çok teşekkür ediyorum yorumun için ama benimde en çok beğendiğim tv ünitesi olmuştu sen neyiini beğenmedin ki canım bide yatak odası masam ve tv ünitesi aynı takım oldular öyle oluncada hiç başka tv ünitesi bakmadım bende

yani ne bileyim sanırım yan tarafındaki dolaplar biraz büyük geldi sanırım gözüme
belki de foto da öyle görünmüştür
benim de tv ünitem biraz büyük kaba
belki de o yüzden narin kibar modeller hoşuma gidiyodur
ama diğerleri mükemmel

Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller,
ben sadece tavsiye vermek istiyorum salon grubunda ki koltuğun bi tanesi çift kişilik sanırım ben öyle gördüm sanki, bence çift kişilk yerine 3kişilk olsun , çift kişilik hem demode, hemde 3kişilk olan daha kullanışlı oluyor çekyat olarak da ve inan daha hoş görüntüsü oluyor.

evet canım haklısın biraz büyük ama yemek odası olarak bi masa ve bi tv ünitesi alcağım için anca eşyalarımı kaldırır die düşünmüştüm. gerçi aha çok zamanım var belki değişir benimde fikrim yorumun için çok çok teşekkürler

canım çok saol beğenmene çok sevindim. Ama resimde hata olmuş sanrım ben iki üçlü iki tek takım aldım. kullanış ve görüntü açısından aynen daha güzel gözüküyo öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…