Çok güzel aklimda olan bi model bu ama iki uclu koltuk alirsaniz ve acilanlarda olursa daha iyi olur bence
Bu modeli canli gormustum venturonun kendi takimiydi digerinden daha hos bencede tam hayalimi olusturuyosun suanda vitrinli tv unitesi masa koltuklar fazla esya yok ceyizlerinede bayildim hepsi benim tarzim aklimda olan seyler gule gule kullan sen nisanliymissin benim ortada hic bisey yok kendimi zor durduruyorumcanım ben koltuk modelimi kafamda değiştirdim, diğeri içime sinmemeişti zaten şimdiki modelim bu ve 2 üçlü 2 berjer alcam yatak olanından alcam misafirim flan gelir diye... üçlülerimi kırık beyaz tekli koltuklarımıda desenli yaptırcam daha ferah olcak ve karışık gözükmicekEki Görüntüle 1325025
canım benim beğenmene çok sevindim, aynen fazla eşyaya gerek yok bende sevmiyorum çok eşya ,, inşallah sende bi an önce nişanlanırda alırsın mobilyalarını canım,, nişan yapıcağın zaman aklına takılan ne olursa sor tatlım yardım ederim...Bu modeli canli gormustum venturonun kendi takimiydi digerinden daha hos bencede tam hayalimi olusturuyosun suanda vitrinli tv unitesi masa koltuklar fazla esya yok ceyizlerinede bayildim hepsi benim tarzim aklimda olan seyler gule gule kullan sen nisanliymissin benim ortada hic bisey yok kendimi zor durduruyorum
Tesekkur ederimmcanım benim beğenmene çok sevindim, aynen fazla eşyaya gerek yok bende sevmiyorum çok eşya ,, inşallah sende bi an önce nişanlanırda alırsın mobilyalarını canım,, nişan yapıcağın zaman aklına takılan ne olursa sor tatlım yardım ederim...
ayy canım harika bunlar ya bayıldım sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın bide ben kiracı olcam ya acaba sorun olurmu ki kulanabilirimiym bende hiç normal kornişleri sevmiyorum yaaaBu da benim rustik :) standart tavan kornişlerine perde asmak istemeyenler için :)
Kirada da sorun olacağını düşünmüyorum ya sadece duvara monteliyosun, demonte zaten taşınırken de sökersin. Koçtaş'tan aldım canım 20 liraya. Bi de uzunlukları ayarlanabiliyo diye aldımayy canım harika bunlar ya bayıldım sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın bide ben kiracı olcam ya acaba sorun olurmu ki kulanabilirimiym bende hiç normal kornişleri sevmiyorum yaaa
uzunluklarının ayarlanabilmesi harika fiyatıda süper çok saol canımmmmKirada da sorun olacağını düşünmüyorum ya sadece duvara monteliyosun, demonte zaten taşınırken de sökersin. Koçtaş'tan aldım canım 20 liraya. Bi de uzunlukları ayarlanabiliyo diye aldım
aynen bende bayılıyorum yatak odası takımına ama ben sürgülü aldım canım sürgülü olanın resmini bulamadım saol tatlımm daha güzelleri senin olsunbu yatak odasına bayılıyorum ya gerçekte resimdende güzel duruyo ama sürgülü olmaması biraz şüpheye düşürüyo sonradan pişmanlık olurmu diye ama yinede çoook güzel hayırlı olsn inşallah mutlu günlerde kullanın
çok sevindim beğenmene canımmm amin çok teşekkür ediyorumCanım bence çok güzel renklerinede bayldım daha varmış ama şimdiden güle güle kullan diyorum :)
amin canım çok teşekkür ediyorumBugun ayni oturma odasini gorduk svdigimle biz de cok begendik mevlam hayirli eylesin mutluluklar :)
Bu arada oda oda fiyatlari ogrenebilirmiyiz fikir olur bide toplamda yardimci oldularmi
canımm koltuk takımın harika okadar ki insana huzur veriyor.benimde salon takımım buna benzer çiçekli o yüzden bu tarzlar çok hoşuma gidiyor.yatak odası ve özellikle tv üniten bellonada bakıp beğendiğim tek modeldi.benim aldıklarımla aşağı yukarı benziyo tarzlarımız.ama tv ünitesini çok araştırmıştım gerçekten iyi bi seçim yapmışsın çünkü çok kullanışlı bi modelEki Görüntüle 1325031 Eki Görüntüle 1325039 Eki Görüntüle 1325040 Eki Görüntüle 1325041 Merhaba Kızlar,
Düğünümüzü seneye eylül gibi düşünüyoruz. Ama diğer konumdada belirttiğim gibi biz önceden mobilyalarımızı alıp taksitlerine başlayalım istedik ve cumartesi günü bellona mağazasına gidip şu modelleri şimdilik aldık. Şimdilik diyorum anlaşmamız biz evlenceğimz zaman bu modelleri istemezsek değiştirmek koşuluyla aldık. Ama benim içime çok sindiler sizinde yorumlarınız çok önemli benim için nasılsa zamanım ve değiştirme şansım var.
ayy canım çok teşekkür ediyorum evet tarzlarımız aynı koltuk ve tv ünütelerimiz benziyo baya konsol istemediğim için tv ünitesini mecbur büyük alıcaktım buda tam hayalimddeki gibi birşey oldu inşallah eylüle kadar hevesim geçmezcanımm koltuk takımın harika okadar ki insana huzur veriyor.benimde salon takımım buna benzer çiçekli o yüzden bu tarzlar çok hoşuma gidiyor.yatak odası ve özellikle tv üniten bellonada bakıp beğendiğim tek modeldi.benim aldıklarımla aşağı yukarı benziyo tarzlarımız.ama tv ünitesini çok araştırmıştım gerçekten iyi bi seçim yapmışsın çünkü çok kullanışlı bi model
Benim de yatak odası takımım aynısıEki Görüntüle 1325031 Eki Görüntüle 1325039 Eki Görüntüle 1325040 Eki Görüntüle 1325041 Merhaba Kızlar,
Düğünümüzü seneye eylül gibi düşünüyoruz. Ama diğer konumdada belirttiğim gibi biz önceden mobilyalarımızı alıp taksitlerine başlayalım istedik ve cumartesi günü bellona mağazasına gidip şu modelleri şimdilik aldık. Şimdilik diyorum anlaşmamız biz evlenceğimz zaman bu modelleri istemezsek değiştirmek koşuluyla aldık. Ama benim içime çok sindiler sizinde yorumlarınız çok önemli benim için nasılsa zamanım ve değiştirme şansım var.
aaa ne güzel memnunmusunuz peki, hiç pişman oldunuzmu aldığınıza ??Benim de yatak odası takımım aynısı
Mutluyum canım ben aldığım için. Ama tabiki henüz kullanmadım. Yeni aldık biz de bir hafta oldu. Şubat başı gibi evimize gelecek. Country tarzında istiyordum ben o yüzden çok içime sinerek aldım. Diğer mobilyalarımı da topiğime ekledim. Yorumlarını bekliyorum :)aaa ne güzel memnunmusunuz peki, hiç pişman oldunuzmu aldığınıza ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?