kızlar mobilyalarıma bi bakarmısınız lütfen...

Çok güzel aklimda olan bi model bu ama iki uclu koltuk alirsaniz ve acilanlarda olursa daha iyi olur bence

canım ben koltuk modelimi kafamda değiştirdim, diğeri içime sinmemeişti zaten şimdiki modelim bu ve 2 üçlü 2 berjer alcam yatak olanından alcam misafirim flan gelir diye... üçlülerimi kırık beyaz tekli koltuklarımıda desenli yaptırcam daha ferah olcak ve karışık gözükmicek

Bu modeli canli gormustum venturonun kendi takimiydi digerinden daha hos bencede tam hayalimi olusturuyosun suanda vitrinli tv unitesi masa koltuklar fazla esya yok ceyizlerinede bayildim hepsi benim tarzim aklimda olan seyler gule gule kullan sen nisanliymissin benim ortada hic bisey yok kendimi zor durduruyorum

canım benim beğenmene çok sevindim, aynen fazla eşyaya gerek yok bende sevmiyorum çok eşya ,, inşallah sende bi an önce nişanlanırda alırsın mobilyalarını canım,, nişan yapıcağın zaman aklına takılan ne olursa sor tatlım yardım ederim...

Tesekkur ederimm

Bu da benim rustik :) standart tavan kornişlerine perde asmak istemeyenler için :)

Eklentiler

• 20141201_152928.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 112
  • 20141201_152935.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 116
Bu da benim rustik :) standart tavan kornişlerine perde asmak istemeyenler için :)
ayy canım harika bunlar ya bayıldım sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın bide ben kiracı olcam ya acaba sorun olurmu ki kulanabilirimiym bende hiç normal kornişleri sevmiyorum yaaa

ayy canım harika bunlar ya bayıldım sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın bide ben kiracı olcam ya acaba sorun olurmu ki kulanabilirimiym bende hiç normal kornişleri sevmiyorum yaaa
Kirada da sorun olacağını düşünmüyorum ya sadece duvara monteliyosun, demonte zaten taşınırken de sökersin. Koçtaş'tan aldım canım 20 liraya. Bi de uzunlukları ayarlanabiliyo diye aldım

Kirada da sorun olacağını düşünmüyorum ya sadece duvara monteliyosun, demonte zaten taşınırken de sökersin. Koçtaş'tan aldım canım 20 liraya. Bi de uzunlukları ayarlanabiliyo diye aldım
uzunluklarının ayarlanabilmesi harika fiyatıda süper çok saol canımmmm

bu yatak odasına bayılıyorum ya gerçekte resimdende güzel duruyo ama sürgülü olmaması biraz şüpheye düşürüyo sonradan pişmanlık olurmu diye ama yinede çoook güzel hayırlı olsn inşallah mutlu günlerde kullanın

aynen bende bayılıyorum yatak odası takımına ama ben sürgülü aldım canım sürgülü olanın resmini bulamadım saol tatlımm daha güzelleri senin olsun

Canım bence çok güzel renklerinede bayldım daha varmış ama şimdiden güle güle kullan diyorum :)

aaa bende evımı yenılıycem bellonanın aynı benım beğendiklerimi beğenmıssın venturo bu :)

Bugun ayni oturma odasini gorduk svdigimle biz de cok begendik mevlam hayirli eylesin mutluluklar :)
Bu arada oda oda fiyatlari ogrenebilirmiyiz fikir olur bide toplamda yardimci oldularmi

Bugun ayni oturma odasini gorduk svdigimle biz de cok begendik mevlam hayirli eylesin mutluluklar :)
Bu arada oda oda fiyatlari ogrenebilirmiyiz fikir olur bide toplamda yardimci oldularmi
amin canım çok teşekkür ediyorum inşallah sizde alırsınız canım hayırlısı olsun hakkınızda
canım biz baza+ yatak+yatak odası+koltuk takımı+masa sandalye+tv ünitesi+102 ekran vestel televizyon vee yatak örtüsü ve orta sehpa hediyeli hepsi 13.000 tuttu.

canımm koltuk takımın harika okadar ki insana huzur veriyor.benimde salon takımım buna benzer çiçekli o yüzden bu tarzlar çok hoşuma gidiyor.yatak odası ve özellikle tv üniten bellonada bakıp beğendiğim tek modeldi.benim aldıklarımla aşağı yukarı benziyo tarzlarımız.ama tv ünitesini çok araştırmıştım gerçekten iyi bi seçim yapmışsın çünkü çok kullanışlı bi model

ayy canım çok teşekkür ediyorum evet tarzlarımız aynı koltuk ve tv ünütelerimiz benziyo baya konsol istemediğim için tv ünitesini mecbur büyük alıcaktım buda tam hayalimddeki gibi birşey oldu inşallah eylüle kadar hevesim geçmez seninkilerde çok güzel canım Allah güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin inşallah,,

Benim de yatak odası takımım aynısı

aaa ne güzel memnunmusunuz peki, hiç pişman oldunuzmu aldığınıza ??
Mutluyum canım ben aldığım için. Ama tabiki henüz kullanmadım. Yeni aldık biz de bir hafta oldu. Şubat başı gibi evimize gelecek. Country tarzında istiyordum ben o yüzden çok içime sinerek aldım. Diğer mobilyalarımı da topiğime ekledim. Yorumlarını bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…