• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar morale ihtiyacım var... Lütfen

canım nasılsa eşiniz affetmiş ve uyarmış da bi dahaki ne daha dikkatli olursun..iyi yıllar yılın da böyle güzel gecer umarım.

evli olmanla ne alakası var,oynamak gayet insani birşey.oraya dansöz kıyafetiyle çıkmadığına göre zaten olması gereken ağırlıkta davranmışsın.eşin kıskançlığından böyle yapmış,nişanlı da olsan,sevgili de olsanız aynı şekilde kızardı,sebep kısakançlık çünki.yılbaşı gecesi de oynamayacaksan ne zaman oynayacaksın,robot musun sen orda müzik çalarken,karşında dansöz dansederken sen sadece alkış mı tutacaksın.hem herkes kendinden mesul,o masadaki kimseyi ırgalamaz senin oynaman,senin davranışının ağırlığını sorgulayacaklarına vurguncuyu soyguncuyu sorgulasınlar önce,ama onlara gelince yemiyo tabi.
neyse iyi yapmışsın sonuç olarak:) iki göbek de bizim için atsaydın canım.

bende sevmem bu şekilde masa üstüne çıkanları falan.. aman kimene yaaa oynadıysn oynadın dün dünde kaldı pişmanlık yaşayacağına gününün zevkini çıkart.. bu gibi sorunları dert edene kadar neler var dünyada namusuna zeval gelmedikçe ne olabilir ki..
birdaha yapma olsun bitsin tatlım..

Aranız düzeldiye bence bir sorun kalmamış :) Ne var sanki çıkıp oynamışsan iyi olmuş millet neler yapıyo yaptığın bu olsunn :1hug:

kimse simariklari sevmez.. hele hele erkekler agir basli kadinlari sever..

Biz bayanlar illa ki erkekler seviyor diye onların istediği gibi davranmak zorundamıyız??
Düşüncene saygı duyuyorum sen kalkıp oynamazsın yapmazsın etmezsin o kısmı başka ama illa ki erkekler yok böyle seviyor öyle olayım şöyle seviyor ben böyle olayımm..Bana göre deil..Beni ben olduğum için sevmesini isterimm..

cano sen çakır keyiftinde diğerleri değilmiydi
unutulmuştur bile
bide enişte bayağı iyimiş allama badem gözlüm kalbure çevirirdi beni :roflol:

Ayyy o kadarda güzel yapmışsın ki tebrik ederim seni , masandakiler inan senin gibi eğlenmek için can atıyorlardır . Ohhhhh ii yapmışsın...Bu arada elalem ne düşünürse düşünsün , insanların istediği gibi davranmaya kalkarsan ooooooooo.....Kimse umrunda olmasın , ne derlerse desinler , herkes kendine baksın :şakkıdı:

kızlar dün yılbası için eğlenceye gittik masamızda eşimin arkadasları ve eşleride vardı ilerleyen saatlerde ben çokçada içmiştim tabi dansöz çıktı ve bizim masamıza çıktı bende masanın yanında oynuyordum dansöz gel falan dedi bende masaya çıktım bir ka daaka onunla oynadım ama öyle sexi göbekler atmadım becemem zten
indiğimde eşim çok kızgındı utandım yakıştıramadım dedi kendine hakim oolamıyorsan içme dedi
şimdi aramız düzeldi pişmanda oldum zaten ama derdim acaba dışardan baanlar ne demiştir evli barklı kadınım çok kötü bişi düşünemzler heralde morale ihtiyacım varrrr

amannn boşver ne güzel döktürmüsün :teytey:
dansöz çıkınca iyi sen çıkıncamı kötü
nasılsa eşinlen barışmısınız milletin düşündüğünü boşver kim ne derse desin eğlenmissin işte ne güzel

ilk anlar böyle düşünmen normal ama zaman geçtikçe sende unutursun fazla stres etme bence buda iyi bir ders olur ve bi daha öyle içmezsin

cnm sonuçta dansöz gibi seksi göbek atmadım diyosun.ha aşağıda oynamışsın ha masada.ne farkeder.seni tanıyorlarsa eğer kınayacaklarını zannetmem.

Amaaaann boşver be güzelimm... sefan olsun... ahlaksızlık yapmadın ya. Kasma bu kadar.
Ohhh canına değsin atmışsın göbeklerini mis gibi, problem de kalmamış.. ilerde anar anar gülersiniz hiiç takma bile kafana. İyi seneler.

onu bunu bilmem ama içkiyi tadında bırakacaksın her zaman
ben psikolojik herhalde bir yudum alsam saçmalamaya başlıyorum
o yüzden kullanmıyorum sende kullanma bence sonra tatsızlık çıkmasın

dans edilir,içilir vs.. ama masanın üstüne çıkıp oynamanız eşiniz için kötü olmuştur çünkü o erkek gözüyle bakıyor. ben evli olsam eşim yanımdayken masaya çıkıp oynayamazdım.

Amaann iki göbekte benim için atsaydın canım sositosositosositosositosositososito
Bence hiç takma kafana kocanla aran düzelmiş ya boşver gerisini.Unutulmasa ne olcak sanki.Kim ne derse desin ayda yılda bi felekten bi gece çalmışsın sorun etme kendine.a.s.

sirf erkekler sevsin diye degil.. zaten bu bayanin esi var canim... sana gore oyle olmaya bilir ama o zaman sende BASITLER gurubuna dusmus oluyorsun... cok uzgunum :) seni sen oldugun icin tabiki sevsin.. belkide senin basitligini sevmistir oda olabilir...

Benim basitliğimi veya kalitemi sen değerlendiremezsin!!
Laflarına dikkat edip öyle konuş!!
Basitlik kendini bilmekse erkek için herşeyden ödün vermemekse varsın öyle olayım!!

kocan nıye kızmıs buna anlamadım
ortada bır asırılık yok ki
seni zaten o içkili ortama getirmiş
hepbirlikte içki almışınız doğru mu?
oynamada ne mahsur var onu anlamadım
kendi içkiyi biraz fazla kaçırdıgını söylüyorsun başka şeylerde olabilirdi
ya da eşin yapabilirdi neden oynamanı yadırgasın ki
o tarz ortamlarda o tarz şeyler normaal değil mi?

çok doğru bir söz vardır bu meret şişede durduğu gibi durmuyor derler içmene birşey demiyorsa oynamanada bence bir şey dememeli çünki içki herkezin bünyesinde farklı reaksiyon gösterir kimi ağlar kimi bağırır kimi güler e kimide oynar göbek atar

benim yerime de oynasaydın şeker....şu erkeklere valla bravo...herşeyi kendilerine yakıştırıyorlar ama bize birşeyi yakıştıramıyolar...sevmiyorum şu yakıştıramadım lafını.....

ooohhhhhhhh sefan olsun.her akşam yılbaşı olmuyor.senede bir masayada çıkılır.göbeklerde atılır.sonuçta bunu kaldırabilen dansözlü eğlenilcek biryerde yapmışsın.fazla ezilip büzülme.bazen yaptığımızın arkasında durmalıyız.eşin kıskanmış olabilir.birdahaki sefere biraz daha dikkat edersin olur biter.laf aramızda bende çok severim oynamayı.yakınlarımızın düğünlerinde.yada eğlenmek için gittiğimiz yerlerde pistten ayrılamıyorum.allahtan eşimde sever.karşılıklı dökeriz kurtlarımızı.yalnız şimdiye kadar masaya çıkıp hiç oynamadım.helal olsun sanakaydirigubbakcemile5

Back
X