Kizlar moralim bozuk dertlesmeye ihtiyacim var lutfen bakar misiniz

dilek0224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
18
1
1
33
Kizlar ben iki gun once idrar testi yaptim cift cizgi cikti sonra kan testi yaptim 371 cikti . sonra doktor yorumu almadim ozel bir hastaneye gideyim dedim orda da kan testi yaptirdim sonuc ordaki degerler soyleydi kadin 3.hafta = 5.8-71.2
4.hafta 9,5-750 di benimde 93.24 cikti yabi hastanenin degerleri farkliydi nobetci doktor vardi bana diyoki evet kanda uc haftalik hamilesin ama kimyasal. dusuk yapiyosum degerin dusecek iki gun sonra muayene etmeye gerek yok bi iki damla kahve lekem geliyo ilac vermicekmisiniz dusuk olsa bile onlem alinmiyomu dusugun ilaci yok onlemi yok dedi moralim sifir inanin

2 gunde bir yapılan kan testinde en az %60 cikiyor olmasi önemli. Yoksa her bünye farkli ve malesef ki bazi dr lar insanı korkutuyor. Adetin gecikti mi? Kimyasal gebelikten soz edilememesi icin kandaki hcg artisi takip edilmeli canim. Düzenli artis varsa sıkıntı yoktur Allah in izniyle

13 gundur gecikiyo canim benim doktorun konusma tarzini gorsen terbiyesiz cok bozdu moralimi

Bidaha o doktora gitmesin hic takılacak bisi değil ama kimyasal da test yaptiriyolar genelde pıhtılaşma falan varmi die bence gebelik dusunuyorsan bunları araştır. Çoğu doktor insana et gözüyle bakıyor halden anlamıyorlar ..

13 gundur gecikiyo canim benim doktorun konusma tarzini gorsen terbiyesiz cok bozdu moralimi
Gec dollenme diye bi sey de var sonuçta. Sen kan testini takip et. Allah korusun kimyasal bile olsa sukret canim. Ben bu ay kimyasal gecirdim bayagi araştırma yaptim bu vesileyle. Cok üzülüyodum. Arastirinca gördüm cok şükür ki kimyasal ile atlattım. Adetimle gitti sagliksiz embriyo ve en büyük sevincim de aslında gebe kalabiliyomusum bunu gördüm

İnsallah yoktur ya insallah kimyasal degildir. İnan ayakustu bunlari soyledi dusuk tehlikesi varsa da boylemi yapman gerekiyo umursamaz tavirda anlatti. Allah herkesin gonlune gore hayirlisini versin insallah bebegim dusmez :-(

Mavisareg canim Allah razi olsun cok sagol hayirlisi diyelim sende haklisin Allahim hayirlsii ile hepimize nasip etsin insallah

Canım sen 2 güne bir tekrarla testi düzenli artış varsa sıkıntı olmaz ama düzensizse maalesef kimyasal oluyormuş ondada bebek sağlıksız ve tutunamadığı için Düşüyormuş..bence hiç moralini bozma eğer alacak nefesi varsa her türlü sana tutunur ama kimyasal olursa da üzülme hemen ertesi ay hamile kalan çok kişi var..

İnsallah yoktur ya insallah kimyasal degildir. İnan ayakustu bunlari soyledi dusuk tehlikesi varsa da boylemi yapman gerekiyo umursamaz tavirda anlatti. Allah herkesin gonlune gore hayirlisini versin insallah bebegim dusmez :-(
Tatlim eğer embriyo sagliksizsa daha dogrusu alcak nefesi yoksa bu dünyada ne yapsak ne icsek bos. Seni anlıyorum ama kafanda kurmamaya calis ki bebegi de etkilemesin.

Amilyat tan cok daha iidir hap verse dusmez idi
Kizlar ben iki gun once idrar testi yaptim cift cizgi cikti sonra kan testi yaptim 371 cikti . sonra doktor yorumu almadim ozel bir hastaneye gideyim dedim orda da kan testi yaptirdim sonuc ordaki degerler soyleydi kadin 3.hafta = 5.8-71.2
4.hafta 9,5-750 di benimde 93.24 cikti yabi hastanenin degerleri farkliydi nobetci doktor vardi bana diyoki evet kanda uc haftalik hamilesin ama kimyasal. dusuk yapiyosum degerin dusecek iki gun sonra muayene etmeye gerek yok bi iki damla kahve lekem geliyo ilac vermicekmisiniz dusuk olsa bile onlem alinmiyomu dusugun ilaci yok onlemi yok dedi moralim sifir inanin

Ben de hep bebisim olsun diye dua ederdim bu kimyasal gebelikle anladim ki önemli olan saglikli olmasi ve sağlıkla gelişmesi. Gec olsun güç olmasın. Aksi cok üzücü oluyor çünkü. Bu da bi sinav işte. Sabreden derviş misali.

Back
X