- 7 Şubat 2022
- 3.739
- 2.640
- 83
- 28
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Olma ihtimali yüksek diye düşünüyorumBeklemeye devam bugün kan verdim işte yarın sabah öğrenecem sonucusence var mı iç hissiyat olarak he geçiyor içinden olumlu olumsuz farketmez içinden geçeni söyle yeterki doğru olsun yani
İç hissiyat olarak mı böyle düşünüyorsunuz , gördüğünüz için miOlma ihtimali yüksek diye düşünüyorum
Gözüküyor zaten aynı yollardan bende geçtiğim için biliyorum şu an neler düşündüğünü .İç hissiyat olarak mı böyle düşünüyorsunuz , gördüğünüz için mi
Aynen kan sonucu çıkınca haber veririm teşekkür ederim bakalım ne olcak merakla bekliyorum sonucuGözüküyor zaten aynı yollardan bende geçtiğim için biliyorum şu an neler düşündüğünü .
Hisolarak da var diye düşünüyorum
Tabi yanılıyor da olabilirz
Tamam inşallahEtiketle beni sonucn çıkınca
Allh hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah canmTamam inşallahsizde dua edin olur mu
Amin cümlemize inşallah tez zamanda kolaylıkla nasip etsin rabbimAllh hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah canm
Gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim
Canım e nabızda çıkmadımıAynen kan sonucu çıkınca haber veririm teşekkür ederim bakalım ne olcak merakla bekliyorum sonucu
Yok gözükmüyor yaCanım e nabızda çıkmadımı
Kanama olmadığı sürece her zaman ümit vardırBenim de reglime 4-5 gün var bugün erken gebelik testim silik bile çıkmadı umut var mıdır
Şimdi tekrar baktınmı bazen geç saatlerde de çıkıyorYok gözükmüyor ya
Ertesi gün düşer sağlık ocağında verilenYok gözükmüyor ya
Ben dün kan testi verdim akşama çıktı önceki verdiklerimde öğlene çıkıyordu heryerde farklı demekkiErtesi gün düşer sağlık ocağında verilen
Orası öyle tabi ama herkesin ki regl başlamadan kaset testte bile çıkınca ümidim kalmıyorKanama olmadığı sürece her zaman ümit vardır
Allahtan ümit kesilmez adet plana kadar ümit hep varBenim de reglime 4-5 gün var bugün erken gebelik testim silik bile çıkmadı umut var mıdır
Evet şimdi gene baktım yok gözükmüyor maalesef bende çok öğrenmek istiyorumŞimdi tekrar baktınmı bazen geç saatlerde de çıkıyor
Evettt sanırım ilk defa verdim sağlık ocağındaErtesi gün düşer sağlık ocağında verilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?