- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 632
- 43
- 27
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Hadi ya benim kaset testte de çok silik çıkıyor şuanda 3 gün kaldı adete ondan mı acaba bugün de olmazsam 2 gün kaldı adeteAy hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Var gibi duruyor canım. Benim erken gebelik testlerinde çok hafif gözükürken, kaset testte belirgin çıkmıştı
Ay bende meraklandımEvet şimdi gene baktım yok gözükmüyor maalesef bende çok öğrenmek istiyorum
Dua et güzel haberler alayımAy bende meraklandım
İnşallahAllahtan ümit kesilmez adet plana kadar ümit hep var
Hayır. Sadece fırından tepsi çıkartırken bıçak saplanır gibi bir ağrı hissetmiştim. Bir tek ondan şüphelenmiştimHadi ya benim kaset testte de çok silik çıkıyor şuanda 3 gün kaldı adete ondan mı acaba bugün de olmazsam 2 gün kaldı adeteamin cümlemizin gönlüne göre versin inşallah belirtiniz var mıydı peki ?
Herkesin yumurtlama dönemi aynı değil canm ümitsizliğe kapılmaOrası öyle tabi ama herkesin ki regl başlamadan kaset testte bile çıkınca ümidim kalmıyor
Cıktımı sonucunDua et güzel haberler alayımbide beni düşün
Merhaba 20 nin altında çıkmış sonuç doktor öyle dedi sadece belirsizliğe düştüm şimdi de kağıdın resimini istedim henüz atmadıCıktımı sonucun
5 in üstü ise vardır gebelikMerhaba 20 nin altında çıkmış sonuç doktor öyle dedi sadece belirsizliğe düştüm şimdi de kağıdın resimini istedim henüz atmadı
Merhaba 20 nin altında çıkmış sonuç doktor öyle dedi sadece belirsizliğe düştüm şimdi de kağıdın resimini istedim henüz atmadı
Şimdi yansımış 0.20 imiş dediği kanım öyle şusnda dün çıkanE nabızada yansır
Hayırlısı olsun canm napalım denemeye devamŞimdi yansımış 0.20 imiş dediği kanım öyle şusnda dün çıkanolcam sanırım adet bilmiyorum
Aynen yükselme şansı varmı acabaHayırlısı olsun canm napalım denemeye devam
Sonuç ne çıktı canımDua et güzel haberler alayımbide beni düşün
0.20 çıktı cuma ki 0 dı şimdiki 0.20 çıkmış yükselme şansı olur mu bilmiyorum adetime 2 gün varSonuç ne çıktı canım
Sanmıyorum canım bence sıfırlanmaya doğru gidiyor sonrada adet olcaksın sıfırlanınca0.20 çıktı cuma ki 0 dı şimdiki 0.20 çıkmış yükselme şansı olur mu bilmiyorum adetime 2 gün var
Sanmıyorum canım bence sıfırlanmaya doğru gidiyor sonrada adet olcaksın sıfırlanınca
Sanmıyorum canm 2. 3 filan cıksa yükselir derdikAynen yükselme şansı varmı acaba
Kaç aydır deniyorsunzAllahtan ümit kesilmez olana kadar umut var çok moralim bozuk bugün heriey alalştan biliyorum ama çok emek veriyoruz
Sanmıyorum canm 2. 3 filan cıksa yükselir derdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?