Altı üstü bir çay vermiş o da misafirlerin içinde babası da vardı.Sen o kadar kendini parçala onlar için, onlar da senin misafirine çay koymaya aciz olsunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altı üstü bir çay vermiş o da misafirlerin içinde babası da vardı.Sen o kadar kendini parçala onlar için, onlar da senin misafirine çay koymaya aciz olsunlar
yani misafir özellikle sana gelmemiş..yani eltilerin galip misafir karşılayabilir..hakkını savun valla susmaKV ve kp ile yaşıyorum o yüzden zaten kp. gelinin ve damadın amcası oluyor
Evet aynı apartmanda ve aynı evdeyiz.. eltilerim ayrı oturuyor. Ama misafir geldi mi onlarda hop bizim evde yardım ettikleri yok sadece oturuyorlar misafirin ağzına bakıyorlarBöyle zmaanda sen yaptınm ben yaptım olmaz ama aile apartmanıysa neden sizin evinizde toplanılıyor. Herkes akrabaysa diğerlerinin evlerine gitsinler. Kayınvalidenizde aynı apartmanda mı oturuyor?
En güzeli onun evinde misafirler ağırlanmalıydı , neden sizin eviniz?
Eltinin çirkefliği, sizi kıskanmış zaar, ortamı cennet mahallesine döndürmüş ama sizin o gelsin bu eve demeniz de anlamsız olmuş.
Onun tartışmasını da yaptık eşim kayınvalideme biz burda yaşamasaydık ne olacaktı acaba dedi. Vallahi kimse yapmazmadem k.v k.p evinde birlikte yaşayınca tüm misafirleri sen ağırlamak zorundasın sende ayrı ev açtır herkese hizmetçilik yapmak zorunda değilsin.
Ben evde yokken kaynanam kapıyı açıyor zaten herkeseTerbıyesızlere bak sızın evde sıze yuklenıyolar. İyi esınız ddstek olmus. Neyse herkeste gormus oldu nasıl nır eltı oldugunu bosuna uzmeyın kdndınızı. Bıde mısafırın yannda mısafıre hızmet etmeyı yakınmıs senn kısafırını benmı agırlıcam dıyeevınıze nasıl gırıyolarsa bence anahtarınızı degıstırın
Maalesef benimde evim var ama kiraya verdik. Eşim olumlu bakmıyor çünkü kv. Ve kp. YaşlılarKayinvalide ile oturan sizseniz onlar kayinvalideye bile misafir gibi gelir. Sizden hizmet bekler. Ayri eve cikma sansiniz yok mu?
Kayinvalidelerle birlikte yaşadığınız için yarın yine yüz yüze geleceksiniz. Eşiniz bir de evden kovmuş eşi demeyecek mi sen kimi kimin evinden kovuyorsun diye. Bu kavga daha büyür gider.
En azından sakin kalmış olmanız burada işe yarayacak, sonrasında bak sen olay çıkardın denecek eltiye.
Kesinlikle banane ki tanımam etmem misafirleri. Eltim in akrabası hepsi zatenyani misafir özellikle sana gelmemiş..yani eltilerin galip misafir karşılayabilir..hakkını savun valla susma
Yok canım sen dgıstır o kapı kılıdını esınde bısey drse son olanları gordun benm evımde benı sıgdırmıyolar habersım yokken eve gırıyolar sonrada bubsaat olmus su saat olmus ahkam kesıyolar de. Bısey dıyemez esınBen evde yokken kaynanam kapıyı açıyor zaten herkese
Yok canım sen dgıstır o kapı kılıdını esınde bısey drse son olanları gordun benm evımde benı sıgdırmıyolar habersım yokken eve gırıyolar sonrada bubsaat olmus su saat olmus ahkam kesıyolar de. Bısey dıyemez esın
Iyi de ayni apartmanda 6-7 kardes daha var. Yasli iseler digerleri yaninda. Onlar evlat degil mi? Herkesin hizmetciligini yapiyorsunuz ama...Maalesef benimde evim var ama kiraya verdik. Eşim olumlu bakmıyor çünkü kv. Ve kp. Yaşlılar
Moralim çok bozuldu kızlar. Ben kv. kp. İle aynı evde yaşıyorum.. yaklaşık 1 sene olacak ve aile apartında kalıyoruz. Apartmanda sadece eşimin abileri ve eşleri yaşıyor yabancı yok. Kalabalığız kısacası. Eltiler olarak 6_7 kişi varız.. Herkesin evi ayrı tabii ki.
Dün eşimin kuzeninin düğünü vardı.. Gelin de damatta eşimin kuzeni oluyor. Gelinin evi İstanbulda ve dün İstanbuldan evime geldiler yemekler yaptım akşama kadar herkes bize geldi yardım eden olmadı ve sadece eşim yardım etti. Düğün bu akşam bu arada. Düğün günü eşimin çalıştığı yer bir organizasyon yapmıştı sabah başlıyordu. Kayınvalideme ayrıca eşim söyledi gideceğimizi haber verdik.. ve misafirin tekrardan geleceğini bilmiyordum. Kayınvalidem tamam dedi. Eşimle beraber 3_4 saat organizasyonda takıldık. Eve gelinceye kadar mutluyduk. Eşim beni eve bıraktı ordan kuaföre gidecekti kendisi. Neyse ben eve geldim ev tıklım tıklım.
Mutfağa gittim eltim çay yapıyordu ve yanında da bir misafir kadın bana bağırmaya başladı kadının yanında. Sen nerdesin bu saate kadar efendim sabahtan beri senin misafirine hizmet ettim çay yaptım yemek yaptım Kayınvalideme söyledim sabahtan beri evden çıkmış gelmemiş dedi sen bilmiyor musun misafirinin geleceğini bilmiyor musun bugun düğün günü orda buz kesildim. Atıştık baya sözde misafirimin içinde onun babası abisi giller de var bu arada eltimde eşimin kuzeni oluyor.. Senin misafirin benim misafirim diye birşey mi var dedim. Elbette yapacaksın neden zoruna gidiyor ki dedim. Ne ne dedi. O sinirle evden çıktım ağlaya ağlaya. Eşimi aradım beni sokaktan alıp eve geldik eltime sen gidebilirsin demiş evden kovmuş yani.
Kayınvalidemede kızgındım altı üstü 3-4 saat çıktım eltime başka türlü söylemiş diye meğersem kayınvalidemede iftira atmış o an. Kayınvalidem öyle bir şey söylemedim dedi ve yemmin etti.
eşimde ben sadece bunu anladım dedi o kadın senin tırnağın olmaz dedi.
Siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz böyle bir durum karşısında hakkınızı helal edin çok uzun yazdım.
baştan yanlış anlatmışsınız veya ben yanlış okumuşum o zamanMisafir geldiği zaman bize geliniyor çünkü ben kv. Ve kp. İle yaşıyorum ama misafir geldim eltilerim de gelir hiçbirşeye el atmazlar sadece oturuyorlar