Kızlar mutfagım hakkında bana fikir verin

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Kızlar ben hemene konuya dalıyım.benim mutfagımın dolapları değişicek ve ben o kadar kararsız kaldım ki.biyerle anlaştık o bizim begendiğimiz modelleri bilgisayarda tasarlayı çizicekmiş.eşimde bana bıraktı mutfak diye.bi karar veremedim.bi kaç model getirdi hoşuma gitmeddi.fayanslarım kahverengi beyaz alıyorum çok begendim.bu arada mutfağım çok büyük diğil.kenarlı dolaplardan olmıycak tek sıra dolap olucak... yataga yatıyorum hemen aklıma geliyo.nasıl olucak filan diye :2: bu ara.mutfak ve banyo dolabımda değişicek banyo dolabı genişliği 80cm.banyo ve mutfak dolabı tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...size güveniyorumm

Bu hesabı 4 kişi kullanıyor diye siz mi yazdınız? Eğer öyleyse 1 hesabı 1 kişi kullanabilir. Diğer şekilde yasaktır.

Googlea yaz hazır mutfak diye görseller de her çeşit bulursun
Herkesin zevki farklı netice de

Ben siyah beyaz kırmızı mutfakları beğenmiştim ama nasipte krem-kahve varmış bir de değiştirmedim zaten sıfırdı..

Son düzenleme:
Googlea yaz hazır mutfak diye görseller de her çeşit bulursun
Herkesin zevki farklı netice de

Ben siyah beyaz kırmızı mutfakları beğenmiştim ama nasipte krem-kahve varmış bir de değiştirmedim zaten sıfırdı..

aynen ama bende tavsiyeler ve görmedğim modellerede bkmak ve fikir almak istiyorum.sonuçta sadece benim begenmem diğil.hem benim hemde etrafımdaki insanların begenmesi benim için çook önemli.ve o kadar modeller varki insan kararda veremiyo.

$gorenje-klasik-mutfak-modelleri-1.webp $km-mutfak-dolabı-modelleri.webp $Mutfak44.webp

Ennn beğendiğim mutfak dolapları :112:
İnşallah nasip olur bir gün!

Son düzenleme:
Back
X