Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar mutfak için hem eşya hem aksesuar olarak kullanılacak neler olabilir??
slm kızlar... başlıkta da belirttiğim gibi hem aksesuar hemde kullanılabilecek eşyalar nelerdir sizce? fikir birliği yapalım mı?
mesela arkadaşın evinde masa üzerinde tuzluk peçetelik nihale gibi şeyler görmüştüm...hem görüntüsü çok güzeldi hem kullanıyordu... çok hoşuma gitti sizce daha neler vardır?????
Selam eski dostum tabletten resim koymak zor oluyo ama müsait zamanda dahil oliciimm konuna canım :) merhaba demek istedim .sen de benim topige uğra beklerim oda bu bölümde fazla eşyalarla ilgili öptüm canım
Selam eski dostum tabletten resim koymak zor oluyo ama müsait zamanda dahil oliciimm konuna canım :) merhaba demek istedim .sen de benim topige uğra beklerim oda bu bölümde fazla eşyalarla ilgili öptüm canım
canım bikaç resim buldum bak bunlar ne şirin ..ben tezgahı fazla doldurmayı sevmiyorum o yüzden tezgahın üstü boştur.Ama bu renkli şeyler çok şeker yaa