B BenPucca mühürlükaderiiim Kayıtlı Üye 26 Mart 2011 990 3 66 İstanbul 2 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #1 kızlar acıkcası geçen konuda x i anlatmıştım simdi telefona her aldıgımda x mesaj attımı diye düşünüyorum numaramı degistirip kurtulayım mı yoksa kalsın mı ayrıca x ahaha benim yüzümden hattını degistirdi havalarına girer mii... yeni konu açmamın sebebi diger konuda ne kadar tepinsemde kimse geri gönüp cevap yazmadı... şimdiden teşekkür ediyorum gözlerinizden öpüyoom gülolarım
kızlar acıkcası geçen konuda x i anlatmıştım simdi telefona her aldıgımda x mesaj attımı diye düşünüyorum numaramı degistirip kurtulayım mı yoksa kalsın mı ayrıca x ahaha benim yüzümden hattını degistirdi havalarına girer mii... yeni konu açmamın sebebi diger konuda ne kadar tepinsemde kimse geri gönüp cevap yazmadı... şimdiden teşekkür ediyorum gözlerinizden öpüyoom gülolarım
B BenPucca mühürlükaderiiim Kayıtlı Üye 26 Mart 2011 990 3 66 İstanbul 2 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #2 Kızlar lütfen ama yaa
ATTRAENTE ACTA EST FABULA Pro Üye 19 Ağustos 2008 18.033 54.678 1.123 İstanbul 2 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #3 Numarasını engelle ve bu kadar da önemseme...
B BenPucca mühürlükaderiiim Kayıtlı Üye 26 Mart 2011 990 3 66 İstanbul 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #4 ATTRAENTE .!.: Numarasını engelle ve bu kadar da önemseme... Genişletmek için tıkla... başka numaradan aramaya kalkmaz dimi önceden yapıyordu...
ATTRAENTE .!.: Numarasını engelle ve bu kadar da önemseme... Genişletmek için tıkla... başka numaradan aramaya kalkmaz dimi önceden yapıyordu...
accessdenied Nirvana Pro Üye 15 Şubat 2013 25.717 En iyi cevaplar 1 98.844 798 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #5 hiçbişey anlamadım, belki başkaları da anlamadığından yazmıyodur
B BenPucca mühürlükaderiiim Kayıtlı Üye 26 Mart 2011 990 3 66 İstanbul 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #6 accessdenied .!.: hiçbişey anlamadım, belki başkaları da anlamadığından yazmıyodur Genişletmek için tıkla... kızlar diger konumda eski sevgilim x'i anlatmıstım vsvs en son olarakta numaramı degistireyim mi kalsın mı dedigimde cevap gelmemisti bende careyi yeni topik acmakta buldum
accessdenied .!.: hiçbişey anlamadım, belki başkaları da anlamadığından yazmıyodur Genişletmek için tıkla... kızlar diger konumda eski sevgilim x'i anlatmıstım vsvs en son olarakta numaramı degistireyim mi kalsın mı dedigimde cevap gelmemisti bende careyi yeni topik acmakta buldum
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.787 220.812 1.223 53 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi BenPucca #7 Üyeler diğer konunuza yorum yapmış, üstelik diğer konuda numaranızı değiştirmekten bahsetmişsiniz. Konu tekrarı, bir konunun devamı niteliğinde topikler açamazsınız. http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/670704-icim-yaniyor-2.html
Üyeler diğer konunuza yorum yapmış, üstelik diğer konuda numaranızı değiştirmekten bahsetmişsiniz. Konu tekrarı, bir konunun devamı niteliğinde topikler açamazsınız. http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/670704-icim-yaniyor-2.html