kızlar nasıl davranmalıyım:(

aslında tartışılması gereken konu bu herhalde herkesin karakteri kişiliği ve ilişkisi farklı kimisi kendinden ödün vermiyo birisi onu kısıtlamaya kalksa ben gelemem diyip önüne bakıyo kimiside seviyorum diyip katlanıyo kimisi bunu doğru buluyo kimiside zamanla alışıyo.genelleme yapmayı doğru bulmasam da türk erkeğinin yapısında var olan bişey bu aslında . sevgiyi bununla ölçmek doğru değil benimkide memnuniyet yada isyankarlık değildi. muhakkak bu tartışmaları yaşayan arkadaşlarım vardır diye düşünüp paylaşmak istedim fikir alışverişinde bulunmak için

bir elin beş parmağı bile aynı değilken ikili ilişkiler nasıl aynı olabilr kibilmiyorumkismile
sevmek taviz vermektir...bi bebeği sevdiğiniz için kırıp döktüğü tabağa çanağa sesinizi çıkarmazsınız tarihi eser bile olsa..aşk daha beterdir kalbinizi un ufak eder neden diye soramazsınız bile karşıdaki kişiye..

bakış açısı çok farklı. eyvahedigeldismile

unutmadan MARKETE GİDEBİLİR MİYİM sorusuna gülen sevgili arkadaşım
üst taraftaki satırları okursan farkedersin sevgili kişisin haber verme zahmetinde bulunmadığını...:ecrin_bebek: erkekler çocuk gibidir kadınlar anne..annelerde çocuklarını eğitir..kafasına vura vura değil olması istediği şeyi yapa yapa..

konu sahibi arkadaşım sevgilini rahat bırak haber vermesin sende ona haber verme ya bi süre sonra ipler iyice kopar yada çözm için adım atılır....
bu haber verme olayının sıkılma sebebi olacağına inanmıyorum benkapı komşusu değil sevgilisisin sonuçta..laelaelaelaelae

niye ona hesap vermek zorunda oluyosun ki
sen onun mülkü değilsin sonuçta
haa nereye gittiğini n'aptığını haber verebilirsin
sonuçta aynı şeyi eminim ki ondan da beklersin, çünkü onu merak edersin
ama izin almak, sormak falan çok saçma bence
canım buna bir katlanırsın iki katlanırsın sonra başka kıskançlıkları çıkar hayatın işkenceye dönüşür
o şimdilik ne istiyosa onu yapsın
sen de izin alma ama haber ver, yani bi ilişkide kendi üzerine düşen görevleri yerine getir
en azından sen elinden geleni yapmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…