Taktik degil korku icimde hep olumsuz olucak bosuna vaktini harcama diye bir korku var malesef yasadiklarimdan kaynaklaniyo belkide ama atamiyorum bu korkuyu icimdenKendin gibi ol bu taktikler sonraları fos çıkıyor.
Henüz sevgili bile olmadığın biriyle haftanın 4 günü de buluşma.
Mesafeni koy, istiyorsa o adım atar zaten.
Konuyla ilgisi yok ama Öğretmenim diye yazanların yazılarına dikkat ediyorum huyum kurusun
Yani iyi vakit geciriyoruz egleniyoruz benimle ilgileniyo laf aralarinda bazi sozcukler soyluo ama ben mi yanlis anliyorum die kendime soruyorum belki onun aklinda hic oyle bir sey yok diyorum bilmiyorum belirsizlik cok kotu bir seyYani siz arkadaş mısınız yoksa daha ilerisi mi bilemembilemeyiz .
O 4 gün buluşup konuştuğunuz da , nelerden bahsedip , nasıl vakit geçirdiniz ; size karşı yaklaşımı neydi ? Bunu analiz edecek olan sizsiniz .
Ha sorunuz ilk adımı ben mi atayım ise ; adım madım hesabını bırakın derim , su akar yolunu bulur
Tabiki hata yapılır hepimiz yapıyoruz noktalama isaretlerindeSizin mesajınızı okuyunca ben de bir bakayım dedim konu sahibinin yazılarınaMaalesef bir sürü hata var
Burda bir sorunumu dile getiriyorum ya da bu klüp yazim yanlislarini ve imla hatalarini bulmak icin mi acildida benim haberim yok lutfen bos yere yorum yapmayinSizin mesajınızı okuyunca ben de bir bakayım dedim konu sahibinin yazılarınaMaalesef bir sürü hata var
Yani iyi vakit geciriyoruz egleniyoruz benimle ilgileniyo laf aralarinda bazi sozcukler soyluo ama ben mi yanlis anliyorum die kendime soruyorum belki onun aklinda hic oyle bir sey yok diyorum bilmiyorum belirsizlik cok kotu bir sey
Burda bir sorunumu dile getiriyorum ya da bu klüp yazim yanlislarini ve imla hatalarini bulmak icin mi acildida benim haberim yok lutfen bos yere yorum yapmayin
Zamanla olur degil mi boyle seyler unuttum ben nasil oluyordu bir iliski nasil baslardi ne bilim hep olumsuz seyler yasayinca boyle oluyo malesef takiyorum surekliİyi vakit geçiyorsanız mesele yok ; iyi vakit geçirmeye devam edin . Bir ''ad'' koymaya çalışmak için hem erken , hem de bu doğal akışına bırakılacak bir durum .
Flört aşamasından bir önceki aşamadasınız.Slm kizlar biriyle iki haftadir gorusuyoruz faceden tanistik ama ayni yer deyiz ikimizde ogretmeniz ilk hafta telde konustuk bir haftadirda hem yazisiyoruz hem yuzyuze gorusuyoruz bir haftada 4 gunu bulusmusuzdur ama biz neyiz bilmiyorum arkadasmiyiz yoksa ilerisimiyiz bilmiyorum her gun mutlaka mesaj atio napiosun die soruyo ya da ariyo ben hic mesaj atmadim ona o atio surekli ilk mesaji sanki ben atsam bi yerleri kalkicak gibi hissediyorum yasadigim eski tecrubelerden dolayi nasil davranicagimi bilmiyorum cunku hep birileriyle bi adim atsam olumsuz oluo bu da oyle olucak die dusunuyorum ve kendimi huzursuz hissediyorum nolur bana akil verin napim nasil davranim
Ben kendimden örnek vereyim. Şu an beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Çok mutluyuz elhamdülillah. Ben uzun bir süre yüz vermedim, uzun süre buluşmadım. O çok uğraştı. Bence değer bilmeleri için biraz uğraştırmak gerekSlm kizlar biriyle iki haftadir gorusuyoruz faceden tanistik ama ayni yer deyiz ikimizde ogretmeniz ilk hafta telde konustuk bir haftadirda hem yazisiyoruz hem yuzyuze gorusuyoruz bir haftada 4 gunu bulusmusuzdur ama biz neyiz bilmiyorum arkadasmiyiz yoksa ilerisimiyiz bilmiyorum her gun mutlaka mesaj atio napiosun die soruyo ya da ariyo ben hic mesaj atmadim ona o atio surekli ilk mesaji sanki ben atsam bi yerleri kalkicak gibi hissediyorum yasadigim eski tecrubelerden dolayi nasil davranicagimi bilmiyorum cunku hep birileriyle bi adim atsam olumsuz oluo bu da oyle olucak die dusunuyorum ve kendimi huzursuz hissediyorum nolur bana akil verin napim nasil davranim
Ben bilmiyorum ki neyiz ne yolunda gidiyoruz arkadasmiyiz yoksa biseyler hissediyomu bipmedigim icin nasil davranicagimida bilmiyorum yaniFlört aşamasından bir önceki aşamadasınız.
Arada sen de mesaj atabilirsin , sürekli karsı taraftan beklersen , birgün telefon elinde mesajsız kalırsın.
Haklisin zamanla olmali ben yapim geregi cok aceleciyum olcaksa olsun olmicaksa olmasin mantigindayim bilmiyorum bu huyumu hic degistiremedim ama simdi daha rahat davranmaya calisicamakışına bırak hemen adı konsun diye uğraşma. acele bi şekilde olmasındansa zamanla kendi kendine gelişen ilişki en güzelidir en sağlıklısıdır.
hep msj bekleme arada bir şaşırt sen msj at ama çok sık değil
Slm kizlar biriyle iki haftadir gorusuyoruz faceden tanistik ama ayni yer deyiz ikimizde ogretmeniz ilk hafta telde konustuk bir haftadirda hem yazisiyoruz hem yuzyuze gorusuyoruz bir haftada 4 gunu bulusmusuzdur ama biz neyiz bilmiyorum arkadasmiyiz yoksa ilerisimiyiz bilmiyorum her gun mutlaka mesaj atio napiosun die soruyo ya da ariyo ben hic mesaj atmadim ona o atio surekli ilk mesaji sanki ben atsam bi yerleri kalkicak gibi hissediyorum yasadigim eski tecrubelerden dolayi nasil davranicagimi bilmiyorum cunku hep birileriyle bi adim atsam olumsuz oluo bu da oyle olucak die dusunuyorum ve kendimi huzursuz hissediyorum nolur bana akil verin napim nasil davranim
Kendinizi kasarsanız ne hissettiğinizi bilemezsiniz,
Bazı yorgunluklarınız olabilir bu konularda ,fakat hepsi öyle olacak diye bir kaide yok,
Bence tanımaya çalışın sadece daha dikkatli olun yavaş ilerleyin ,
Hakkınızda hayırlısı olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?