Kim haklı kim haksız?

Iyi de kızcağız annen baban gelmesin dememiş.
Sadece konu sahibi annesinin evde olacağından eminmiş gibi bir de babasının evde olup olmadığını sormuş.
Kadın da cevap vermiş annem babam evde yok diye.

Sen tek gel onlar gelmesin, ben yardım ederim dese ne tepki görürdü bilemedim . Zira biri bana böyle söylese ben bile gitmem :KK70:
Tabi normalde bunlar konuşulması gereken şeylerdi öncesinden ama dördüz çocuk hele bir buçuk yaşlarında,o annenin canına okuyorlardır:(
O yüzden karşı tarafın trip atmak yerine anlayışla başka bı güne ertelemesi yada madem o da evde kendisinin gelmesini teklifi beklerdim ben
Çünkü çok zor ikizlerle benim 10 adım ilerdeki bakkala ekmek almaya bile çıkmam

Tabi normalde bunlar konuşulması gereken şeylerdi öncesinden ama dördüz çocuk hele bir buçuk yaşlarında,o annenin canına okuyorlardır:KK43:
O yüzden karşı tarafın trip atmak yerine anlayışla başka bı güne ertelemesi yada madem o da evde kendisinin gelmesini teklifi beklerdim ben
Çünkü çok zor ikizlerle benim 10 adım ilerdeki bakkala ekmek almaya bile çıkmam
Konu sahibi kaç defa davet etmiş ama kız tek bir boş günün var nişanlımla geçireceğim demiş. 1.5 yılda 1 defa gitmiş görmüş.

Ayrıca siz gelin diye ısrar etmemiş konu sahibi kendince GUZELLIK yapmak adina( bu kısmi da anlamadim pek) kendisi gitmek istemiş. Yani karşı taraftan bir ısrar kıyamet yok.

Şöyle bir durum var. Mesela ben de bir bebek görünce eş dostta ay elini yerim, kurban olurum gözlerine gibi konuşurum ki bu ağız aliskanligidir.

Sevdigim bir arkadaşım çocuğu 1 yaşını doldurdu sadece 1 defa görebildim.
Çünkü herkesin kendi hayat kosturmacasi var.
Ona ayıracak zaman bulamadım.
Ama mesela önümde olsa bayağı tatlı gelir.minciklarim bayağı.

O yüzden bana arkadaş çok çok çok haklı geldi.
Kendime benzettim :D

Konu sahibi kaç defa davet etmiş ama kız tek bir boş günün var nişanlımla geçireceğim demiş. 1.5 yılda 1 defa gitmiş görmüş.

Ayrıca siz gelin diye ısrar etmemiş konu sahibi kendince GUZELLIK yapmak adina( bu kısmi da anlamadim pek) kendisi gitmek istemiş. Yani karşı taraftan bir ısrar kıyamet yok.

Şöyle bir durum var. Mesela ben de bir bebek görünce eş dostta ay elini yerim, kurban olurum gözlerine gibi konuşurum ki bu ağız aliskanligidir.

Sevdigim bir arkadaşım çocuğu 1 yaşını doldurdu sadece 1 defa görebildim.
Çünkü herkesin kendi hayat kosturmacasi var.
Ona ayıracak zaman bulamadım.
Ama mesela önümde olsa bayağı tatlı gelir.minciklarim bayağı.

O yüzden bana arkadaş çok çok çok haklı geldi.
Kendime benzettim :KK70:
Tabiki dediğiniz çok doğru
Kesinlikle katılıyorum
Ben de zaten ikizlerle her çağıran a gitmiyorum ki gerçek dostlar 1,5 yıldır gelip gitmemek etmemeli çok başka durumlar söz konusu değilse

Hem kıza annenle gideceğinizi belirtmemişsin hem de önemsenmemekten yakınıp sitem etmişsin bide burada haksız mıyım diye soruyorsun..
Anlaması gerekirdi yazmışsın. Belki de ablasının acil yardıma ihtiyacı vardır.
Kız ne kadar iyi niyetli davranıp o yönde mesajlar atmış sizi istemeyen bi insan o gün bi işinin çıktığını söyleyebilirdi. Önemsenmemek budur.
% 100 haksızsın.

Sadece 4 çocuk olsa neyse, bir de yanında anne ve babası. Kıza iyilik olsun diye, kızı tek başına evinde ağırlamak yerine, kıza evinde 7 kişi ağırlatmayı planlamış. İyilik olsun diye :)
Tövbe estagfurullah ne diyeyim 1 kac defa agirladim zaten her zaman kapim acik gel dedim her ozledim dediğinde gel dedim kendisi calisiyor die ben gideyim dedim 2 saatlik biseyden kimse olmez yani 4 cocugumla benim evime kendisi aliecek gelecek olsa başım uzerine zaten öyle bir konuşuyorsunuz ki yani bu objektif yorumdan ziyade benim kisiligime hakarete giriyor lütfen ama 100 defa izah ettim hic bir üyenin mesaji beni aglatmadi sizinkinden başka . Ben kotu kalpli millete yaranmaya calisan kendimi zorla misafir alsin diyen bir tip degilim gidisati anlattim. Ama yok yani yok

Sadece 4 çocuk olsa neyse, bir de yanında anne ve babası. Kıza iyilik olsun diye, kızı tek başına evinde ağırlamak yerine, kıza evinde 7 kişi ağırlatmayı planlamış. İyilik olsun diye :)
Kızı ağırlamak yerine derken?
Kız geleyim demiş de konu sahibi red mi etmiş?

Konu kapanmadan ben de yorum yapmasam ölürüm:KK70:

%1500 haksızsın.
Yani 4 çocukla oraya gitmen değil mevzu bence.
Çocuklu diye eve kapanacak değilsin. Gayet gidebilirsin.
Mevzu annen ve hatta babanı bilr yanında götürmek istemen.
Yani çok alışılagelmiş bir şey değil
Ben de ucuz çocuklu misafir ağırladım.
Mesela ilk başta konuşuldu, görümden yanımda olur. 3 kişiyiz müsait misin diye söylendi.
Söylemese ben de kızardım en ufak pasta böreği bile kişi sayısına göre hazırlıyoruz çünkü.

O da muhtemelen rahat edin diye ailesini göndermiştir.
Ve bence önemsememekte larınız hiç olmamış.
Güzel bir gönlünü almanız gerekebilir.

Çünkü karşı tarafta size göre plan yapıp bir şeyleri iptal etmiştir.
Onun da tatil gününü planını bozup üstüne kalbini kurmuş oldunuz
O sormadi kac kişi vs olacaksiniz diye benim de aklima gelmedi soylemek durumu karistiran da bu oldu. Bu kadar ağır ithamlar yemem de bu yüzden ben bencil yaranmaya calisan biri oldum
Ben ona mesaji sabah atmistim tatil gununun yandigini zannetmiyorum ama benim bütün günüm aklima getirip uzulmekle gecti

Kiza da mesajımı attim helallik istedim burdaki üyeler istedikleri kadar yüklenebilir cevap yazmayacagim artık.

Kızı ağırlamak yerine derken?
Kız geleyim demiş de konu sahibi red mi etmiş?

Konu sahibi aşağıdakini demiş de onun için diyorum.

bi güzellik yapayim dedim yapmaz olaydim :)

Kızın evine 7 kişi gitmek iyilik değil, iyilik yapmak isterse kızı evinde ağırlar diyorum. Durduk yere demiyorum. Konu sahibi güzellik yapmak istedim demiş de onun üzerine.

Tövbe estagfurullah ne diyeyim 1 kac defa agirladim zaten her zaman kapim acik gel dedim her ozledim dediğinde gel dedim kendisi calisiyor die ben gideyim dedim 2 saatlik biseyden kimse olmez yani 4 cocugumla benim evime kendisi aliecek gelecek olsa başım uzerine zaten öyle bir konuşuyorsunuz ki yani bu objektif yorumdan ziyade benim kisiligime hakarete giriyor lütfen ama 100 defa izah ettim hic bir üyenin mesaji beni aglatmadi sizinkinden başka . Ben kotu kalpli millete yaranmaya calisan kendimi zorla misafir alsin diyen bir tip degilim gidisati anlattim. Ama yok yani yok

Hangisi hakaret yahu? Çalışan kızın evine 7 kişi gitmeyi nasıl iyilik olarak gördünüz, gerçekten anlamadım. Sorduğumda da cevap vermediniz.

Niye ağladınızı da anlamadım ve çok üzüldüm. Sizi aşağılamadım. Sadece kafanızın nasıl işlediğini hiç anlamadım. Bunu belirttim.

Bence mesajları okudukça sinirleriniz bozulmuş, benimkinde patlamışsınız. Yine de mesajım sizi üzdüğü için çok üzüldüm.

Sadece iki sayfa yorum okudum konu sahibi ne diyor acaba baska diye ,anladigim dünya sizin etrafinizda dönüyor sanıyorsunuz.. gerçekten sizin gibi arkadaşım olsun istemezdim.
Arkadaşı bilmeliymis 4 çocukla nasil geleceğini valla 4 cocuk onun degil sizin, o zorlugunu bilemez. Kabasinizda arkadaşınıza dediginiz şey için.
Başlıktaki soruya cevap siz haksızsınız

Mune Mune abla konumu kapatir misin hatami kabul ettim. Bu kadar insan hatan var diyorsa vardir. Bi kac kisi benim acimdan dusundu düşünmeyenlere de tesekkur ederim objetif yorumlar icin. Biraz sert yorumlar oldu ne diyeyim yine de tesekkurler

Back
X