kızlar nasıl davranmam gerekiyor lütfen akıl verin:(

panaromik

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
9
0
6
Uşak
eşimin eski çalıştığı işinden tanıdığı bir bayan arkadaşı vardı.ben tanımıyorum ama arada arıyordu cepten.gece 10 da falan aramıştı pek önemsemedim.olabilir dedim.ama geçen gün eşimin arama geçmişinde bazı o bayanla ilgili aramalar buldum.yeni çalıştığı işyeri adresi gitti ği ehliyet kursuna falan bakmış.bi de bayanın burcu kova.eşim terazi burcu.terazi ve kovanın aşk uyumu kova kadını kıskanç mıdır kova kadınının ilgisini neler çeker vs aramalar yapmış.eşimin beni aldattığını kesinlikle düşünmüyorum.eminim aldatmadığından .ama bu aramalar canımı sıktı.siz ne yapardınız bu durumda?basit bi arama deyip görmezden mi gelmeliyim yoksa konuşmalı mym?normal mi sizce bazen erkeklerin bazı kadınlarla ilgilenmesi..offfffffff içim sıkıldı..bi de geçen gün eşim bazı uygunsuz sitelere girmiş..yani öğrenmek istediğim fiziksel bi aldatma olmadığı sürece bunlar bazen normal mi..bende de suç niye karıştırdım ki sanki bilgisayarını:(

Bence aldatmanın fizikseli, zihinseli, maddeseli, maneviseli olmaz. Aldatma aldatmadır.
Sizin başınıza gelen de aldatmanın ayak sesleri...

Bence aldatmanın fizikseli, zihinseli, maddeseli, maneviseli olmaz. Aldatma aldatmadır.
Sizin başınıza gelen de aldatmanın ayak sesleri...
Malesef ki katılıyorum , bir insan iş arkadaşını üstelik hemcinsi değil ve evli niye saat 10 da arasın ? Ben kameradan konuşurken özellikle sesi açması için kim diye işaret eder ve söylerim , dinlerim değilki evimizde akşam 10 işyerinden bayan arkadaşı arıcak, arayamaz efendim :)

Sonra o burç uyumları ne ayak ? Al karşına o senin canını yakmadan konuş :)

kendi kafanızdan kurup duracağınıza konuşun onunla, onun içi içini yesin :27:

eşimin eski çalıştığı işinden tanıdığı bir bayan arkadaşı vardı.ben tanımıyorum ama arada arıyordu cepten.gece 10 da falan aramıştı pek önemsemedim.olabilir dedim.ama geçen gün eşimin arama geçmişinde bazı o bayanla ilgili aramalar buldum.yeni çalıştığı işyeri adresi gitti ği ehliyet kursuna falan bakmış.bi de bayanın burcu kova.eşim terazi burcu.terazi ve kovanın aşk uyumu kova kadını kıskanç mıdır kova kadınının ilgisini neler çeker vs aramalar yapmış.eşimin beni aldattığını kesinlikle düşünmüyorum.eminim aldatmadığından .ama bu aramalar canımı sıktı.siz ne yapardınız bu durumda?basit bi arama deyip görmezden mi gelmeliyim yoksa konuşmalı mym?normal mi sizce bazen erkeklerin bazı kadınlarla ilgilenmesi..offfffffff içim sıkıldı..bi de geçen gün eşim bazı uygunsuz sitelere girmiş..yani öğrenmek istediğim fiziksel bi aldatma olmadığı sürece bunlar bazen normal mi..bende de suç niye karıştırdım ki sanki bilgisayarını:(

Bence şimdilik görmezden gell..sabreden derviş muradına erermiş..yakında çıkar zaten kokusu..eğer öyle bişey varsada simdi söyledğin zaman dikkatli olmaya çalısır..saf numarası yap bi süre kanımcaa :) numarayı al yaz biyere belki bigün erkek ismi olarak kaydeder ben hep yaparım bunuu :) büyütüyoda olablirsin belki masum bi aramadır canımm..

Şimdi bu insan halen ayni yerde çalıştığı kişi olsaydı saat 10 da aramasının bir sakıncası olmadığını düşünüyorum.
Bu benim de başıma geliyor. Akşam vardiyasında çalıştığım zaman bir sorun oluyor sabahki çalışan arkadaşı aradığım çok olmuştur.
Saat 23.00 olduğu zamanlar da oldu.
Ama bizim ofis 23,30 a kadar açık.
O zaman sorun oldugunu düşünmezdim.
Ama bu kişiyle artık çalışmıyorlar bile
çok garip ne işleri olabilir. Bence takipi sürdürmeye devam et bakalım altından bişeyler daha çıkacak mı ?
Eğer çıkmazsa konusunu bile etme derim. Ama bir müddet.
ve ilk tartışmamızda bunu ona koz olarak kulllan !!!
Şimdi söylersen karpuz kabuğuna döner :)

Ahh Canımm Karıştırmandan dolayı kendini suçlamaa. 18 yaşındayım ve daha 2 aylık evli olduğum halde ben bile ara ara kurcalıyorum öylee. emin olmak için. güven tabiki önemli ama bazen göz atmak gerekiyor. sanırım aldatıyor :/ Sen düşünüpte kendini yıpratmak yerine konuş. zaten tavırlarından senle konuşmasından az çok anlarsın aldatıp aldatmadığınıı.

Back
X