• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasıl İşveli Cilveli olunur

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Kızlar bugün sıradan bir erkek arkadaşımla konuşurken sen ne biçim kizsin ya Orçun sana iyi dayanıyor benim erkek versiyonumsun dedi azcık Cilveli ol biraz ukala ol tatlı sevimli ol yoksa seninki seni eve kadın olarak alır dışarda başkasını bulur dedi çok takıldım ben buna bu ne demek şimdi

sacmalamis. her insn aynimi ya.. herkesin karakteri farklidir. cilve yapmak zorundada deilsin hem .. zaten icinden gelse yaparsin :-) takilma boossswer sanane deyp gecseydin soyle kizalara sacma sapan akil veren erkeklere gicik oluyorum hadsiz. hatta bence o cocukla da mesafe koy arana yememis icmemis senin:KK12: naz isve cilve yapmamanami takiilmis !!

işveli cilveli olunmaz, işveli cilveli doğulur zira sonradan olunca çok eğreti duruyor.
ayrıca herkes fıkır fıkır olmak zorunda değil. bu tarz şeyleri kesinlikle yoruma kapalı tutun.
arkadaşınıza ne sizin cilvenizden. çizginizi bozmayın herkes olduğu gibi, kendisi gibi güzel. demekki orçunda sizi böyle beğeniyorki hala sizinle :KK16:

Saçmalamış. Her kadın farklıdır. Madem çok biliyor o işveli cilveli olsun. Demedi deme o arkadaşınla küseceksiniz. Kıskanç bir yapısı var sanırım.

Hanimlar hazir yeri gelmisken bi konuya deginmek istedim.
Isveli cilveliyim diye kendiyle gurur duyan hanimlar var etrafta.
Hicbir erkegin kendilerini reddedemeyeceklerini duşunuyorlar sanirim.
Bu tarz düsünen hemcinslerimdende hic hoslanmiyorum. Hatta bazen ilgi cekmek icin fazla hafif davrandiklarinu dusunuyorum.
Sizinde etrafinizda var mi boyleleri?

Arkadaşınıza demek ki fazlasıyla yüz vermişsiniz böyle yorum yapabiliyor. işve cilve yapıcam derken çocuk gibi davranan kızlar gibi olmayın da sakın. Ağızını yamulta yamulta konuşma :110:

Bu tarz düsünen hemcinslerimdende hic hoslanmiyorum. Hatta bazen ilgi cekmek icin fazla hafif davrandiklarinu dusunuyorum.
Böyle insan olsa ne olacak olmasa ne olacak. Fazla egodan uçucak tipler onlar. Dikkatleri üzerime topluyum diye kırk takla atarlar.

Konu icinde konu :) digerine cevp verdim bunada vermemek olmaz :) etrafmd cok fikir fikir cilveli kadin dolu :) zaten bence dogru yer ve dogru zamanda her bayanda vardr bu :) ama bence :-) ama bunu buyutup cok fazla bir ozelligi varmis gbi sergileyen yok.. tabiki bayan bayana samimi bir ortamda sakasi geciyor birbirimzi tanidigimz icin :-)

Benim de isveli ve ozguven patlamasi yasamis bir arkadasim vardi, su an gorusmuyoruz. Surekli kendinin her seyi basarabilecegini ima edip bana ne yapmam gerektigini anlatirdi. Dayanamadim ya cocuk gibi nasihat dinlemeye.

Hicbir zaman isveli, cilveli olamadim.
Gereginden fazla da netim, o yuzden pek hayranim yok :KK70:

Back
X