Kizlar nasil kiyafet aliyorsunuz hamilelikte

Pandora kutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
107
34
48
42
Merhabalar 10 haftalik hamileyim ve kıyafetlerin beli kapanmıyor 45 kiloyum 36 yaşındayım.nasil kıyafetler kullanıyorsunuz ben böyle direk hamile kıyafeti istemiyorum pekde sevmiyorum ama spor şık yada böyle bakımlı duracak şeyler istiyorum kıyafetten pek anlamıyorum yardım edin nolur .birde deneyeceğim pek yer yok haliyle doğuda hayat durdu heryer gibi tüm mağazalar kapalı. Yardımlarınızı bekliyorum

Ben şimdilik Bi tane salopet elbise aldım ama genel olarak tayt tunik hamile pantolonu ve bol bol elbise almayı düşünüyorum yazın rahat edilir bence.

Canım bu gidişle dışarı cikamayacaz bol bol pijama al benim kışın geçti hamileligim kazanlarımı kullanabildim hep altıma da lcw den dar paça hamile jean aldım. Kazağı acmasam kimse anlamiyodu hamile kotu olduğunu. Dar paça bildigin kotlardan ve hamileliğin basında almıştım hâlâ kullaniyorum. Orda çalışan kiz lcw yeni çıkardı bunları size olan bedeni alin 9 ay giyebilirsiniz demişti. Ve bol elbise giydim onları da yenialmadim. Sadece 2 kot bir hamile eşofman altı aldım o da lcw den şimdilik pek alışveriş yapma bence dışarı ne zaman cikabilecegimiz belli değil. Evde giyilecek şeyler alabilirsin. Acele etme sıkmaya başlayanları kaldır

Hamilelik taytı üstüne de kocamın tişörtleri favorim olur sanırım

Evet ne yazıkki sanki hiç dışarı çıkamayacakmışız gibi geliyor şimdilik evde pijamayla takılıyorum gelen gidendeyok mağazalarda kapalı 45 kiloyum yani sıfır bedenim inteernet üzeride alışveriş yapmak istemiyorum ama mağazalar açılsın kendimi atacağım dışarı etraf virüs belasindan kurtuluştan sonra nerdeyse 3 aydır evdeyim birde ben bunaldim artık ama sabretmek zorundayım. Yoksa bende bir cana kıymış olurum .çok teşekkürederim bu arada lcw ürünlerine bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…