- 28 Nisan 2014
- 125
- 12
- 38
- Konu Sahibi deryasular46
benimde gıcık olduğum insan tipii..
bende yok diyemiyorum ama bu kızz artık almış başını gidiyor bence en kısa zzamanda hayır demeyi öğren tersle artık böyleleri hak ediyor canım
Açık açık söle canım ben eşyamı kız kardeşim yada kuzenimle dahi kullanamam öyle bir huyum var kırılmanı istemem ama beni anlıyorsundur umarım falan de
Ayy Allahımm böyle arkadaşlar neden hep varrrrr
resmen senden geçiniyor kız. Canım bence lafını esirgeme üniversiteye gidiceksin bi de bak orda bunlardan dolu olacak yaşadığım için biliyorum kesinlikle taviz verme derim.Konuş sende o da yerini bilsin![]()
Kalbini kırmadan konuş falan demeyeceğim.
Anlamaz, anlasa da işine gelmez. Anlamamış gibi davranır.
Kır gitsin. Selamı sabahı kes. Sorarsa da tavırlarını tahammül edemiyorum. Yolun açık olsun dersin olur biter.
Canım yüzün çok yumuşak eninde sonunda dediğini yapıyor. Sen onu kırmamaya çalışıyorsun ama sen kırılacaksan bırak vermiyorsun diye kırılacaksa o kırılsın.
Böyle bir konu daha vardı orda da yazmıştım yurt arkadaşım vardı hep gırgır vb şeyler isterdi ve temizlemeden getirirdi. Bir gün temizle de getir dedim diye almadı geri bıraktı sanki onun pisligini ben temizliycem. Neyse bir daha benle konuşmadı ama bunun için konuşuyorsa konuşmasın daha iyi değil mi?
valla bal gibi de diyeceksin anlayacak isterse görüşmesin. Annem kızıyor de daha senin giymediğin kıyafetlerini neden giyiyor dedi de. Bundan sonra veremem annemle kavga ediyorum de işte yani. Yarın bir gün kıyafete bir şey olur annemin dilinden kurtulamam de artık veremicem bu yüzden de yani. Hem cüzdandan para almakta ne ki cüzdanını mı açıp karıştırıyor hayret valla çok rahat kız.
Ben kiyafetimi en.yakinim.kuzenime bile vereniyorum ve bilir bu huyumu ama buna syluyorum orali olmuyor annem kiziyor zaten kizim veriyorsun eve gelince yikiyorsun ama giymiyorsun vermesene diyor ama olmuyo iste birsey oluyo bi sekilde giyiyor ve insanlara oldugundan zenginim edasi yaratmaya calisiyor ya ben anlamiyorum yoksa yoktur gocunmam asla ama.neden boyle davranmiyor babasi gunluk 3 lira harclik veriyor ama.ne gezmesinden ne ojesinden nede kiyafetinden kendini geri cekiyor kullaniliyorum farkindaym ama bunu sizin yorumlarinizla daha net farketim.cnki isterken ne bilim boyle hep.iyi sicak kanli yani iyi ayarliyor ortamiİlla alttan almak zorunda değilsin canım . Arkadaşını al karsına ve duurmdan rahatsız oldugunu kıyafetllerini 2.bi kişinin giymesnden rahatsı oldugunu anlat zaten bunu için sennle arkdaşlığını bitircekse keyfi bilir![]()