• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nasil yaklasmaliyiz?

Aslinda bir abla olarak cok sakin karsiladigini soyleyebilirim. Ben bu kadar sakin olmazdim. Panik olurdum. Gerekli yerlere basvururdum . Biz uzman yardimi alip onun icin dogru olana birlikte karar verip bu kararindan emin olmasini saglardim. Yani dusundugum son sey onu agdaya hazirlamak olurdu. Bu sebepledir ki konuna inanmadim.

Son düzenleme:
Trans bir arkadaşım vardı.

Cinsiyet değiştirmek öyle ekimde karar verdim, haziranda tatil öncesi ameliyatımı olurum süreci değil. Birkaç yıllık bir süreç. Zaten psikiyatrist sürecindeyse nasıl yaklaşmanız gerektiğini en iyi psikiyatristinden öğrenirsiniz, burada yanlış yönlendirmeler olabilir.

Biz tanıştığımızda arkadaşımız henüz ameliyatını olmamıştı ama ameliyat dışnda transtı. Hiç kendimizden ayırmadık, normal kız arkadaşımıza nasıl davranıyorsak bizim için o da öyleydi. Akşamları "kız kıza" çıktık mesela.

Kardeşim LGBT olsa benim için öncelik kardeşimin mutlu olması olurdu. Eğer kardeşinizin istediği buysa her zaman yanında olmaktan başka yapacağınız bir şey yok.

Ayrıca ailesi olarak ne yapmanız gerektiği hakkında özellikle LİSTAG'la görüşmeniz iyi olur. LGBT aileleri tarafından kurulmuştur, bizden ziyade onlar empati yapabilir sizinle.

Empati yaptım .

Kardeşim bile yok ama yaptım yani.

Onun psikolojik testleri...hormon sonuçları...aldığı uzman terapisi vs . her ne varsa bunlar sonuçlanmadan onu ağdaya alıştırmazdım mesela.

Gerçek bir cinsiyet derdi mi var ... tuhaf bir ergenlik özentisi mi ? ... bu değişim onun bedeni ve ruhu için gerekli mi ? ... bu soruların cevabı önemli.

Süreç boyunca bende uzman desteği alırdım .

Ne konuşmalıyım .. nasıl davranmalıyım ...

Empati sonucum bu .

Yani seni henüz sonuçlar belli olmadan pek bir kabullenmiş gördüm .

Bu kadar ucuz fake konulqr bulmayin. Resmen bize hakaret. Tek onemli olan etek giymeyi sevmesi zaten.

ameliyat olacak seviyeye geldi ve siz bir kaç aydır gidiyorsunuz psikologa. yahu bir kaç ayda daha çocuğun soyadını zor öğrenmiştir doktor. Allasen, fake konu belli. Hayır, buradan nasıl bir malzeme çıkartıp dalga geçmeyi düşünüyorsun onu merak ettim.

Yok niye polemik isteyim? Bikac aydir gidiyoruz psikologa. Testleri yeni yapiliyor. Biz once sok olduk tabi ama mecburen kabullenmek zorunda kaldik

Kizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?
Konunun fake olduğuna eminim.yazım şekliniz biraz acayip geldi
Mune Mune lütfen bakarmisin ?

Kizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?
Madem psikologla gorusuyorsun
gidip trans sitelere sorsan daha faydali olur o zaman.
Kadinlar klubunde erkekten donme cok vardir diye mi dusundun?

Ama bana gore fake sin, erkeksin ve senin de farkinda olmadigin gay egilimlerin var. Psikologa git

Kizlar belki yapici bi yorum olur diye sordum yoksa psikologla tabi ki surekli gorusuyoruz
Ben bankada Beyoğlu şubede çalışırken çok geliyorlardı fatura yatırmaya döviz işlemine ağda cidden olmaz bir tanesi sabah kalkmış sakalı vardı bazısında çok temiz bence lazer olsun

Back
X