• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nasil yaklasmaliyiz?

Hastalar kimlik değiştirmek yani pembeden "maviye, maviden pembeye geçmek isterlerse, önce hâkime başvurmak zorunda. Hâkim bize gönderir, “Uygun mudur” diye. İlk psikiyatriye gider hasta. Cinsel Kimlik Konseyi’nde psikiyatr, plastik cerrah, kadın doğumcu, ürolog, genetikçi, endokrinolog ve hukukçu var. Psikiyatr hastayı hazırladığını düşünürse konseye çıkarır. Bize durumu anlatır. "

Bu operasyonu yapan bir doktorun roportajindan alinti bu cumleler.

Siz hangi asamasindasiniz?

Süreci yazmasaydınız keşke. Konu sahibi ne aşamada olduğunu söyleyebilirdi sanırım bu süreci yaşıyorlarsa.

Hastalar kimlik değiştirmek yani pembeden "maviye, maviden pembeye geçmek isterlerse, önce hâkime başvurmak zorunda. Hâkim bize gönderir, “Uygun mudur” diye. İlk psikiyatriye gider hasta. Cinsel Kimlik Konseyi’nde psikiyatr, plastik cerrah, kadın doğumcu, ürolog, genetikçi, endokrinolog ve hukukçu var. Psikiyatr hastayı hazırladığını düşünürse konseye çıkarır. Bize durumu anlatır. "

Bu operasyonu yapan bir doktorun roportajindan alinti bu cumleler.

Siz hangi asamasindasiniz?

KK de konu acma asamasinda. Boyle onemli bir konu buraya mi danisilir. Her kafadan ses cikiyor bazen. Normal konularda bile anlasmaya varamiyoruz.

Detaylari annem biliyo. Henuz mahkemeye basvurulmadi. Tahminen yazin ameliyat olur diye dusunuyorum. Ona su an kiz gibi mi davranmaliyim? Evde zaten surekli kiz gibi giyiyor

Detaylari annem biliyo. Henuz mahkemeye basvurulmadi. Tahminen yazin ameliyat olur diye dusunuyorum. Ona su an kiz gibi mi davranmaliyim? Evde zaten surekli kiz gibi giyiyor
Ah tatlim agdaya alistiriyorum demissin ne gibi davranmis oldun o zaman.
KK ya konu acmak belli bir zeka istiyor bu bir.
Ikincisi biraz devamlilik, tutarlilik vs de olursa inandirici olabilirdi. Sizin nezdinizde belki okuyanlara faydasi olur diye yaziyordum ama bu zekaya! daha fazla tahammul edemeyecegim.
Sudokuyu bekliyorum, uykum geldi eyyy Kazen nerdesin sabahladim yaa.

Ya burasi ne ilginc bi siteymis. Bir dertlesiyim doye uye oldum herseyle itham edildim. Kendini akilli sanan yukardaki arkadas merak etme senden akilliyimdir

Süreci yazmasaydınız keşke. Konu sahibi ne aşamada olduğunu söyleyebilirdi sanırım bu süreci yaşıyorlarsa.

sephoraa, sureci gercekten yasadiklarina inanmiyorum. agdaya etege alismakla cinsiyet degismez, yeni kimlige alisilmaz. Ciddi bir donusumdur bu ki sende yorumunda belirtmissin.

Eger gercekse kardesinin nasil bir surecle karsi karsiya kaldigini bilsin. Degilse dalga konusu ettigi insanlarin ne sureclerden gectigini bilsin.

KK de konu acma asamasinda. Boyle onemli bir konu buraya mi danisilir. Her kafadan ses cikiyor bazen. Normal konularda bile anlasmaya varamiyoruz.

Lucy bana pek inandirici gelmedi konu. Cani sikilan bir arkadas gelmis yazmis sanki.

Sizlerin kardesi bu durumda olsa eminim boyle sacma seyler derdiniz ona veya umursamazdiniz

Kardesiniz ameliyattan once hem psikolojik hem hormonal tedavi surecinden gececek zaten, bu ilaclarla sesi incelecek, tuylerinin yogunlulugu azalacak, kas miktari azalacak vs oyle birdenbire ameliyata girip kadin olup cikmayacak yani, oncesinde yavas yavas baslayacak bu değişim sureci, siz de o esnada nasil davranacaginizi ogrenirsiniz.
AYrica agda yapmayin simdi, tedavisi sonlaninca lazere baslar, butun sistemleri degisecek bos yere aci cekmesin.

Merak etme gidiyor zaten. Ben kendim dertlesiyim diye sormustum boyle senin gibilerin oldugu bi site oldugunu bilsem uye olmazdim zaten
Anlamakta zorlanıyormusun
Ben kendım gıderdım Nasıl davranmam gerektıgını agdaya götüreyımmı dıye sorardım

Kardesiniz ameliyattan once hem psikolojik hem hormonal tedavi surecinden gececek zaten, bu ilaclarla sesi incelecek, tuylerinin yogunlulugu azalacak, kas miktari azalacak vs oyle birdenbire ameliyata girip kadin olup cikmayacak yani, oncesinde yavas yavas baslayacak bu değişim sureci, siz de o esnada nasil davranacaginizi ogrenirsiniz.
AYrica agda yapmayin simdi, tedavisi sonlaninca lazere baslar, butun sistemleri degisecek bos yere aci cekmesin.
Tesekkur ederim. Tek sizsiniz burdaki insan gibi cevaplayan. Neyse bu siteye girmem artik.

hadi diyelim konu fake değil; soru sorma şeklin çok tuhaf ve sorduğun sorular bi o kadar tuhaf.

deseydin ki 'erkek kardeşim var kız gibi harekrt ediyor giyiniyor fln ve ameliyat olmak istiyor, bizde daha fazla karşı gelemedik ona dedtek olacaz ailece. süreç nedir?
emin ol daha mantıklı cevaplar alırdın.

sonra gelip kk şöyle böyle demeyin. siz derdinizi anlatamıyosanız sorun burdaki diğer üyelerde değil.

Back
X