kızlar ne giycem hiç bilmiyorum lütfen yardım edin

Çok heyecanlı oluyor şu ilk tanışma da giyim konuları ben çok seviyorum :1: Renkli keten pantalon dediğin ütü izli, yüksek belli olanlar mı? Ben onlarla birlikte şu penye olup önü saten baskılı olan t-shirtleri çok seviyorum. Sende varsa ve saçma anlatışımdan kastettiklerimi anlayabildiysen bir dene.

makyaj peki ? =)

Makyajınıda fazla abartma derim canım beyaz giyersen için gözaltlarına çok hafif beyaz far sürebilirsin, rimel ve rujj :) far sevmiyorsan; eyeliner, rimel ve kıyafetin renginde bir ruj :) aklıma gelirse yazarım daha ;)

Makyajınıda fazla abartma derim canım beyaz giyersen için gözaltlarına çok hafif beyaz far sürebilirsin, rimel ve rujj :) far sevmiyorsan; eyeliner, rimel ve kıyafetin renginde bir ruj :) aklıma gelirse yazarım daha ;)

makyaj peki ? =)

Fondoten vs asla kullanma, sadece kalem çekip rimel sür çok fazla olmamak kaydıyla allık kullan ve rujunun çok koyu olmamasına dikkat et. Bu makyaj seni masum gösterir, masum gözükmekte benim sevgilimin annesiyle tanışırken istediğim ilk şey olur muhtemelen.

eyeliner düşündüm ama kuyruk yapıym mı yapmayım mı bilemedim :)

Fondoten vs asla kullanma, sadece kalem çekip rimel sür çok fazla olmamak kaydıyla allık kullan ve rujunun çok koyu olmamasına dikkat et. Bu makyaj seni masum gösterir, masum gözükmekte benim sevgilimin annesiyle tanışırken istediğim ilk şey olur muhtemelen.

eyeliner olmasın mı

tatlım converse giyme derim neden diye soracak olursan, giyip çıkarırken uzun sürüyo zorlanırsın:31: zaten çıkarmanı giymeni vs bekleyecekler kapıda durup:9: utanır ugraşamazsın elin ayağın dolaşır birbirine :17: sen kombinle giy fotoları yükleyiver bız de ona göre fikir yürütelim olmaz mı? :34: söz bir gün sevgilim olursa ben de üşenmeyip böyle yapıcam :52: makyajını da giydiklerine göre ayarlarız.. :21:

tatlım converse giyme derim neden diye soracak olursan, giyip çıkarırken uzun sürüyo zorlanırsın:31: zaten çıkarmanı giymeni vs bekleyecekler kapıda durup:9: utanır ugraşamazsın elin ayağın dolaşır birbirine :17: sen kombinle giy fotoları yükleyiver bız de ona göre fikir yürütelim olmaz mı? :34: söz bir gün sevgilim olursa ben de üşenmeyip böyle yapıcam :52: makyajını da giydiklerine göre ayarlarız.. :21:

bütün hevesler hazırlıklar gitti zaten kızlar sevgilim kıvırmaya başladı gitmiyorum tanışmaya

bence dar bir kot üzerine renkli senin kendine yakıştırdığın bir tisört yada bluz altınada converse hoş olabilir.....hatta çok hoş olur canım şimdiden ii şanslarrr:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

Ben beyaz kot ve kışlık siyah uzun kollu hafif dantel işlemeli bi bluz siyah topuklu ayakkabı giymiştim normalde nasıl giyiniyosam öyleydim yani sende normalde nasıl giyiniyosan öyle giyin bence olduğun gibi görün :54:

Back
X