Kızlar ne olur annemin durumu için yorum yapın :(( kafayı yemek üzereyim.

Akşam kardeşim aradı ağlayarak..Annemin rahiminde kist çıktığı için doktor parça alarak patolojiye yollamış..15 gün sonra sonuçların açıklanacağını ve durumun iç açıcı olmadığını söylemiş :(( ağlamakdan içim dışıma çıktı hanımlar..Kanaması çok oluyormuş son aylarda ve 1 ay önceki doktor tedavisinde doktor kistlerin oldugunu ve ufak oldugunu şimdilik tedaviye gerek görmediğini söylemiş 1 ay içinde kanaması çok artınca ve kistleri büyüyünce başka bir doktorun yorumu size yazdığım gibi oluyor :((
Bu durumda sonuçlar kötü çıkarsa annem kanser mi ? kanserse rahimi alınacak büyük ihtimal ve en zor soru bizim için ona birşey olur mu ? :14::14:

Çok fenayım kızlar çok ne olur tecrübeleri olan yakınlarında böyle şeylere denk gelen bana birşeyler yazsın :14::14:
annem rahim agzi kanseriydi 9 kur kemotrapi aldi ve rahmini aldilar cok şükür atlatti sizde daha bir sey belli degil o yüzden simdiden üzülmeyin rahmin alinmasi daha iyi olur kanser varsa tabi hatta annemin midesini falanda kazimislardi oraya sicrama riskinden dolayi

Doktor rahim duvarı kalinligini muayenede olcuyor ve ona göre yorum yapıyor. Hiç temenni etmem Kızkardeşim de yaşadık en kötüsü nu. Dr iyi değil dedi ve kanser çıktı. 3 ay içinde kemoterapide kaybettik.
Dilerim annen böyle değildir. Eğer Dr kemoterapi derse nolur çooook çok dikkat edin hemen kabul etmeyin. Ben bunun acısını yaaiyoruz. 3 ay içinde canim kardeşimi kaybettik. Acil şifalar diliyorum

Canim cok gecmis olsun icini ferah tut bol bol insirah suresini oku. Genelde rahimde olanlar cok zararli olsa bile en kotu ihtimal rahimini alirlar korkma . Ben artik akciger disindaki kanserlerin yenilecegini gordum ailemde burdada bilinir zaten en yaygin kanser ailemde var. Kac kisiyi kaybettik suan hala kanser olan fertler var. Iki kisinim rahmi alindi. Bizde cok korktuk. Ama rahim alindj ve alinali 11 yil oluyor yengemde. Korkmayin.cok gecmis olsun

Akşam kardeşim aradı ağlayarak..Annemin rahiminde kist çıktığı için doktor parça alarak patolojiye yollamış..15 gün sonra sonuçların açıklanacağını ve durumun iç açıcı olmadığını söylemiş :KK43:( ağlamakdan içim dışıma çıktı hanımlar..Kanaması çok oluyormuş son aylarda ve 1 ay önceki doktor tedavisinde doktor kistlerin oldugunu ve ufak oldugunu şimdilik tedaviye gerek görmediğini söylemiş 1 ay içinde kanaması çok artınca ve kistleri büyüyünce başka bir doktorun yorumu size yazdığım gibi oluyor :KK43:(
Bu durumda sonuçlar kötü çıkarsa annem kanser mi ? kanserse rahimi alınacak büyük ihtimal ve en zor soru bizim için ona birşey olur mu ? :KK14::KK14:

Çok fenayım kızlar çok ne olur tecrübeleri olan yakınlarında böyle şeylere denk gelen bana birşeyler yazsın :KK14::KK14:
Hemen rahmi.almazlar belki benim anneminde hücreleri bozuktu ilk rahim ağzı alındı sonra alt hücrelere baktılar 4 kez test yapıldı hepsinde de alt hücrelerde bozuk çıktı ve dr rahmi alacağız mecbur dedi. O yıl da kardeşim sınava girecekti annem o sınava girisn çıksın öyle olayım dedi ve o arada saraçoğlunun soğan kürünü yaptı. Ameliyat olmak için gittiğinde yatış için tahlil yaptıklarında sonuç temiz geldi dr şaşırdı sanırım 6 kez test tekrarlandı ve hepsinde temiz çıktı ameşiyat olmadı. Dr bu sürede her ne yaptıysam iyi ki yapmışın dedi. Yıllardır 6 ayda bir smear testi veirir çok şükür hep temiz çıkıyor.

Çok geçmiş olsun sonuç olmadan doktorun kesin konuşmasıda tuhafmış sonuçlar gelsin bi iyi huyluda olabilir bir ilaç ya da ameliyatla halolacak bir sorunda olabilir hemen kötü düşünmeyin allah'ın izninle bişey çıkmaz inş gelişmelerden bizlerede haberdar et canım 🙏

Back
X