kızlar ne olur bakın lutfen:(

peribella04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
58
13
3
28
Kizlar adetim 3 gün gecikti kendimi hamile gibi hissediyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu gece rüyamda bu erkek çocuğu bana tahlil sonuclari mi getirdi ve dedi ki doktor demiş 1 buçuk aylik hamilesin ve ikinci hamileliğin 25 hcg yani karnimda iki bebek tanisiyordum hastane hastane dolasiyordum ama pozitif u yorumlayabilirmisniz lutfen

Mujdeli haber alicaksin insallah

Erkek çocuk iyi haber derler

kan tahlili verseniz diyorumm ögrenirsiniz 1 gün bile geçse belli olur

Adetin de ilk defa mi gecikmë oldu düzenli mi normalde bende adet günümden 1 gün önce test yaptım çift çizgi çıkmıştı hastaneye gitmesende evinde bi dene test alip

Evet doğru ama eşim bekleyelim diyo
1 gun gecikse dahi cikar canim 3 gun gecmis bakarsan sende rahatlarsin nasil duruyorsunuz bu kadar gun ben olsam simdiye kac test yapmistimyarin sabah ilk idrarin tam orta kismindan test yap bence canim bekleme bence beklemek sonucu degistirmiyo genelde

Geçen ay 5 gün geçti ama negatif oldu oyuzden eşim bekleyelim hafta ici olmazsan gideriz diyo benim çok kötü kasikta batmalar ve kramplar var ve akinti çok oldu bugün sapsarı çoğalmış baya aklım karıştı

Benimde oyle gecikmelerim oldu ama en azindan evde test yaparak umitlenmemem gerektiğini dusunup adet olmayi bekledim kaset test yap bence en azindan bir fikrin olur da hayal kırıklığına ugramazsin diye diyoruz canim

Benimde oyle gecikmelerim oldu ama en azindan evde test yaparak umitlenmemem gerektiğini dusunup adet olmayi bekledim kaset test yap bence en azindan bir fikrin olur da hayal kırıklığına ugramazsin diye diyoruz canim
Haklısınız kızlar anlıyorum sizi tesekkurler

Evet doğru ama eşim bekleyelim diyo
Üzülmeni istemiyor eşin sanırım evde gebelik testi yapmadınız mı canım.bende şçyle oluyorum bak deneyince hemen adet günüm gelsin deneyim diyorum negatif olunca adet görünce üzüntüden bir daha ki ay anca bir hafta geçsin oyle yapacagım test diyorum etkileniyoruz çünkü

evdeki idrar testine guvenmiyorum nedense negatif görmek istemiyorum ara da adet ağrıları geliyo ama farkfarkli ağrılar oluyo 4 gün oldu daha olmadım isallah olmam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…