Kızlar ne olur bana yardımcı olun Allah rızası için #femara#ovitrelle#aşılama

damla kadir

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
192
52
18
28
Merhaba kızlar ben burada yeniyim sizden hem fikir almak istiyorum , Hem deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Ben polikistik over Sendromu hastalığı var. Çok şeyler denedim ama bir türlü evladım olmadı Rabbim nasip etmedi. 18 eylül'de yumurtamın büyüklüğü 22 idi. Doktorum o günün gecesi saat 11.45'te çatlama iğnesi yaptı. 20 Eylül'de de aşılama yaptı. Siz de iyi ki aşılama tutan var mı polikistik over olup. Bir de en önemlisi ovitrelle iğnenin etkisi ne zaman geçer. Aşılama en erken sonucunu nereden öğrenebilirim nasıl yapabilirim siz de polikistik over olup aşılamayla hamile kalan oldu mu ? Çok çaresizim Ne olur bana yardımcı olun.

Hayırlı kandillerBu mübarek gecede, KK sayfayı açtığımda sizin yazınız çıktı karşıma ve alt tarafında bir post pco olupda hamile kalan bir kardeşimizin,umut olur diye paylaştığı yazı. Tabiki sırlar içinde sırlar vardır inancı bende hep vardır. İsterseniz o post bir göz atın hatta diğerlerine bakın,kimbilir sizi mutlu edecek bir rehber bir satır çıkar karşınıza. Herşeyin hayırlısı olsun kardeşim. Tekrardan sizin vasıtanız ile, cümle İslam âleminin,sevgili KK hanım kardeşlerimin mübarek Mevlidi kandilimizi tebrik eder, Rabbim dualarımızı makbul ve kabul eylesin amin ecmain .

Canım benim hayırlı kandiller allah razı olsun Sen de benim duamdasın Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin kucağımızı boş bırakmasın

Merhaba, femara+ovitrelle iğnesiyle hamile kaldım. Pcos var. İğnenin etkisi bende 11.gün hala yalancı pozitifti .12.gün negatif. 13.gün yeniden pozitifi gördüm Allahım size de yaşatsın.

Merhaba, femara+ovitrelle iğnesiyle hamile kaldım. Pcos var. İğnenin etkisi bende 11.gün hala yalancı pozitifti .12.gün negatif. 13.gün yeniden pozitifi gördüm Allahım size de yaşatsın.
amin canım inşallah test yaptım 11 günü bugun silik cıktı

Merhaba insaALLAH gebelik haberiniz alırsınız. Aşılamanın 13. Günü kanda gebelik testinde bakarsaniz sonucu öğrenebilirsiniz. Bende daha önce iki aşılama yaptım hep erken test verdim iğnenin etkisinden beta hcg 6,7 civarinda cikiyordu.İkisi de negatif sonuçlandı ben aynı zamanda tiroid kanseriyim tam tüp bebeğe gidecekken doğal tedaviyle gebe kaldıgimi öğrendim, su an 9 haftaligim darısı sizin başınıza. O yüzden sabırla bekleyip 13. Gün test verebilirsiniz

o
Öncelikle Çok geçmiş olsun Rabbim sana şifa versin inşallah Ya Şafi isminle. Aşılama 11 günü sizce idrar testi yapsam çıkar mı bugün

o

Öncelikle Çok geçmiş olsun Rabbim sana şifa versin inşallah Ya Şafi isminle. Aşılama 11 günü sizce idrar testi yapsam çıkar mı bugün
Amin ALLAH razı olsun, açıkçası idrar testine sıcak bakmıyorum beta hcg en başta kanda yükseldiği için imkanınız varsa kanda baktırın sizde pcos olduğu için geç dollenmede olmuş olabilir, imkanınız yoksa idrar testini yapın bakalım silik çizgi mi çıkacak. Biliyorum çok stresli bı süreç RABBİM umduklariniza nail etsin . Benim aşılamalarin 12. gününde kanda 0,2 ye dönmüştü normalde de zaten böyle oluyordu. Gebelik haberini öğrenmeden önce adetim ikigun gecikmisti ikindi vaktinde sabırsızlık edip idrar testi yaptım silik çizgiyi gördüm sonrasında acile gidip kanda baktırdım 290,0 öğrendim insaALLAH hayırlı haberlerini duyarim

Hayirli olsun
Ignenin etkisi 14.gün tamamen gecmis olur
Test icin en az 14 gün bekleyin daha erken yaparsanız silik de olsa ikinci cizgi cikar iğneden dolayı
Ben de asilama yaptırdım olmamisti
Pcos yok bende ama pcos olunca genelde sorun yumurtaların çatlamayıp kiste dönmesi diye biliyorum
Pcos olup sadece çatlatma iğnrsiyle hamile kalan bi tanidigim vardı

yani komple kac gunde ogrendiniz gebe olduguzu
Benim haziran ve temmuz da yaptığım her iki asilamam negatif sonuçlandı. Temmuzda Adet olduğum zaman tüp bebeğe gidecektim doktorumuz izne ayrıldığı için Ağustos ayina ertelendi fakat bu süreçte doğal takviyelerle kendiliğinden gebelik gerceklesti çok şükür adetimden iki gün geçtikten sonra gebeliği önce silik çizgi ile idrar da ardından kanda baktirarak ogrendim

rabbim banada nasip etsin insallah dua edin

rabbim banada nasip etsin insallah dua edin
Amin. Duam duanizdir RABBİM hayırlısı sağlık sıhhat ve afiyetle gebelik haberini cümle isteyen arkadaşlarımıza sadakasıyla sizede almayı nasip etsin amin
Sabredin ben dört buçuk yıldır evliyim ilk yıl biz istemedik sonrasinda olmadı tedavi gordum defalarca klomen letu ovitrelle olmadı akışına bıraktım . Lenf tüberkülozu atlattım ağır ilaçlar kullandım sekiz ay bu süreçte gebelik tehlikeliydi ki korunmadik kullandığım ağır ilaclarla gebelik olmasi imkansız gibiyd sonrasında koltuk altından ameliyat oldum lenf tüberkülozu hastalığını atlattım çok şükür tekrar bebek tedavisine gittim doktorlar sorun yok dedi doğal tedavilere yöneldim Dr Mehmet Fatih Karslı hocanın eş paketini üç ay kullandık eşimle yine gebelik gerçekleşmedi bekleme suresinde tiroid kanseri olduğumu öğrendim. Kanserli bölge temizlendi doktorum atom tedavisi almam gerektiğini söyledi endokrinoloji bölümüne yönlendirdi bu kez atom tedavisi alırsam bir daha çocuk sahibi olmayacağını öğrendim büyük bir çıkmazın içine girdim ALLAH razı olsun doktorum gebelik için süreç tanıdı haziran temmuz da iki üç kadın dogumcu ya beraber gittim doğal tedavi ilaç tedavisi aşılama derken negatif sonculandi tüp bebeğe gidecegiz derken evraklarınızı herşeyi hazırladık çok şükür gebelik haberini aldım. Her zorulukla bir kolaylık vardır arkadaşım sabır dua dua hayırlı haberlerini tez vakitte alırız insaALLAH

Ya o kadar zor şeyler yaşanmışsın ki gerçekten okurken Yani Allah'ım sabır versin başka hiçbir şey diyemiyorum ama çok güzel bir mükafat almışsın Rabbimden Rabbim beni de inşallah mükafat'ta müjdelendirir
Benim 9. Gün tamamen negatiffff ti 11 . Gün akşam yaptım silik çıktı ertesi gün biraz da koyu idi oğlum oldu çok şükür şimdi ikincisi için bsladim tedabiye
Ya çok sevindim rabbim İnşallah bana da nasip eder

Yaşadığın şeyler o kadar çok zor ki ama bir o kadar da tatlı .Rabbim seni mükafatıyla müjdelendirmiş , Rabbim inşallah mükafatıyla beni de müjdelendirir .Çok geçmiş olsun canım yaşadığın şeyler kolay değil

ALLAH razı olsun canım çok teşekkür ederim. Gebelik haberini aldığın zaman endokrinoloji doktorum hiç beklemeden bana gel demişti. İki negatif aşılamami zaten her ay düzenli gittiğim için biliyordu. Gebelik haberini alır almaz bana gel demsiti , öğrendiğimde erkenden kalkıp hastaneye gittik endokrinoloji doktorum "zorlukla mücadele ettin bak sana RABBİM mükafatini verdi çok şükür" dedi. Şimdi sağlık sıhhat ve afiyet ile evaldimi kucağıma alıp sonrasında atom tedavisi alıp sağlığima kavuşmayı bekliyorum dua ile. Rabbim sanada bu mutlulugu vakitlice yaşatsın hayirli haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…