- 14 Haziran 2023
- 192
- 52
- 18
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
Hayırlı kandillerMerhaba kızlar ben burada yeniyim sizden hem fikir almak istiyorum , Hem deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Ben polikistik over Sendromu hastalığı var. Çok şeyler denedim ama bir türlü evladım olmadı Rabbim nasip etmedi. 18 eylül'de yumurtamın büyüklüğü 22 idi. Doktorum o günün gecesi saat 11.45'te çatlama iğnesi yaptı. 20 Eylül'de de aşılama yaptı. Siz de iyi ki aşılama tutan var mı polikistik over olup. Bir de en önemlisi ovitrelle iğnenin etkisi ne zaman geçer. Aşılama en erken sonucunu nereden öğrenebilirim nasıl yapabilirim siz de polikistik over olup aşılamayla hamile kalan oldu mu ? Çok çaresizim Ne olur bana yardımcı olun.
Merhaba hepinizebir gün ben de hamile kalırsam başkaları adına umut olsun diye bende hikayemi paylaşacağım demiştim. 14 yaşında ilk adetimi oldum daha sonrasında birkaç ay düzensiz adet oldum ve sonra 7 ay hiç adet olmadım hastane doktor tahlil test vs 18 yaşına kadar normal dediler hiç birşey yapamadı doktorlar . 18 olunca özel bir hastaneye gittim durumu anlattım muayne oldum Yasmin doğum kontrol hapina başladım tam 6 sene hapı kullandım hiç bırakmadan ara vermeden .. daha sonra 24 yaşında evlenmeye karar verdim son kez hapı içtim adet oldum o ay bir daha baslamadim evlenmiştim bebek olursa olsun modundaydim 56 kilo ile evlendim 1.73 boyundayim. Neyse evlendim hapı da bıraktım adet olmuyorum 40-45 gün geçiyor gelen giden yok tarlusal alıp içiyorum o şekilde geliyor .. Eylül ayında evlendim .. Şubat ayında eşime tahlil vermesini söyledim bende polikistik over var ama onda da herhangi bir sorun var mı onu görmek için kırmadı beni gidip tahlil verdi sonuçlar gayet iyiydi .. ben bir doktora gittim doktor smear testi aldı tahlil muayne vs dedi olur erken deneyin 1 yıl kendi kendinize .. ovulasyon testi aldım iki ay denedim yumurtlama oluyor çatlama oluyor sonuç negatif adet olmuyorum .. Mayıs ayında bir kliniğe gittim doktora durumu anlattık sonuçları gördü muayne etti klomen günde 3 kez kullanmamı söyledi kullandım gittim en büyük yumurtam 11 mm .. bir sürü yumurtam var fakat boyutları küçük yeterli değil , bu kez gonal f 450 ml iğne verdi günlük 50 ml vuruldum 9 gün boyunca hiç kontrole çağırmadi 9 gün sonra kontrole gittim en büyük yumurtam yine 11 mm , burada konular açtım büyümeyen yumurta vs diye hatta. Neyse inositol toz şase kullanıyorum bu arada bu süreçte ve glifora başladım günlük 1000 mg içiyorum ama en büyük yumurta 11 mm. Neyse doktoru değiştirme kararı aldım bu üçüncü doktorum olcakti artık tüp bebek kliniğine başlamaya karar verdim artık orda kalırım dedim son aşama tüp bebek ya . Tahlilleri götürdük durumu anlattım eşimden kendi laboratuvarlarinda tahlil istediler verdi .. herşey yolunda muayne oldum toplam 10 yumurtam vardı o gün doktor kesin konusmadi ama birden çok yumurta büyüyebilir diye tüp bebek gibi diye kesin konuştu ama bakicaz gorcez dedi rahim filmi istedi benden tüplerin açık olduğundan emin olalım dedi çekildim sorun yok şükür . O ay zaten bekliyorum adet olcam ilaç kullanıp bu arada bize B12 ve D vitamini takviyesi verdi ben inositol ve Glifor devam ediyorum o ay tarlusal içip adet oldum ve doktora gittim muayne oldum femera hap başladım günde bir tane etkili ilacmis vs klomene cevap vermiyorum diyorum doktor femera veriyor günde bir tane neyse içtim bu hapı gittim kontrole kendi doktorum yokmuş hasta olmuş yerine başka bir doktor kontrole girdi en büyük yumurtam 11 mm gelişme olmamış dedi rahim incelmeye baslamis haplardan estrofem verdi rahim kalinlastirici .. tutunma olsa bile düşer yoksa dedi adet soktorucu verdi duphaston neyse ben duphaston iciyorum adet olmayı bekliyorum aradım merkezi randevu alcam doktor bey ayrılmış ordan artık yokmuş kendine yeni yer acicakmis istersek orada devam edebilirmisim doktoru aradım bir buçuk ayı geçer dedi muayne yeri açmam öteki adetinde göruselim dedi kapattık telefonu moralim bozuk ertesi gün merkezi aradım o yokken yerine kontrolümu yapan doktorla devam etmek istedigimi söyledim iyi ki de böyle olmuş herşey .. adet oldum kontrole gittim asla tüp bebek yanlısı bir doktor değil , size tüp bebek yaparsak üzülürüm dedi gerek yok çünkü diye .. muayne mi oldum ve bana klomen + merional iğne 150 ml günlük verdi 4 adet iğne göbekten vurulcak hergun klomeni içtim takviyelerime devam ediyorum aynı zamanda ignelere geçtim 3 tanesini vurdum kontrole gittim ve ilk kez o ay 15--17-18 şeklinde 4 yumurtam vardı toplam elimde kalan bir iğneyi bir gün ara verdim ertesi gün vuruldum ve diğer gün kontrole gittim şükür ki istenen boyuta ulaşmıştı yumurtalarim o gün çatlatma iğnesi oldum orada ve daha sonrası hayatımın ek güzel haberini aldım asla umutsuz olmayın elinizden geleni yapın dua edin . Benimde dualarimdasiniz benim gibi polikistik olanlara kilonuzu koruyun ideal kilonuz neyse o kiloya ulasin sigara kullanıyorsanız bırakmaya çalışın , veya azaltın , şekeri bırakın takviyelerinin duzenli kullanın biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah en kısa sürede dileyen isteyen kim varsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Hiç kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin
Canım benim hayırlı kandiller allah razı olsun Sen de benim duamdasın Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin kucağımızı boş bırakmasınHayırlı kandillerBu mübarek gecede, KK sayfayı açtığımda sizin yazınız çıktı karşıma ve alt tarafında bir post pco olupda hamile kalan bir kardeşimizin,umut olur diye paylaştığı yazı. Tabiki sırlar içinde sırlar vardır inancı bende hep vardır. İsterseniz o post bir göz atın hatta diğerlerine bakın,kimbilir sizi mutlu edecek bir rehber bir satır çıkar karşınıza. Herşeyin hayırlısı olsun kardeşim. Tekrardan sizin vasıtanız ile, cümle İslam âleminin,sevgili KK hanım kardeşlerimin mübarek Mevlidi kandilimizi tebrik eder, Rabbim dualarımızı makbul ve kabul eylesin amin ecmain .
amin canım inşallah test yaptım 11 günü bugun silik cıktıMerhaba, femara+ovitrelle iğnesiyle hamile kaldım. Pcos var. İğnenin etkisi bende 11.gün hala yalancı pozitifti .12.gün negatif. 13.gün yeniden pozitifi gördüm Allahım size de yaşatsın.
Merhaba insaALLAH gebelik haberiniz alırsınız. Aşılamanın 13. Günü kanda gebelik testinde bakarsaniz sonucu öğrenebilirsiniz. Bende daha önce iki aşılama yaptım hep erken test verdim iğnenin etkisinden beta hcg 6,7 civarinda cikiyordu.İkisi de negatif sonuçlandı ben aynı zamanda tiroid kanseriyim tam tüp bebeğe gidecekken doğal tedaviyle gebe kaldıgimi öğrendim, su an 9 haftaligim darısı sizin başınıza. O yüzden sabırla bekleyip 13. Gün test verebilirsinizMerhaba kızlar ben burada yeniyim sizden hem fikir almak istiyorum , Hem deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Ben polikistik over Sendromu hastalığı var. Çok şeyler denedim ama bir türlü evladım olmadı Rabbim nasip etmedi. 18 eylül'de yumurtamın büyüklüğü 22 idi. Doktorum o günün gecesi saat 11.45'te çatlama iğnesi yaptı. 20 Eylül'de de aşılama yaptı. Siz de iyi ki aşılama tutan var mı polikistik over olup. Bir de en önemlisi ovitrelle iğnenin etkisi ne zaman geçer. Aşılama en erken sonucunu nereden öğrenebilirim nasıl yapabilirim siz de polikistik over olup aşılamayla hamile kalan oldu mu ? Çok çaresizim Ne olur bana yardımcı olun.
Merhaba insaALLAH gebelik haberiniz alırsınız. Aşılamanın 13. Günü kanda gebelik testinde bakarsaniz sonucu öğrenebilirsiniz. Bende daha önce iki aşılama yaptım hep erken test verdim iğnenin etkisinden beta hcg 6,7 civarinda cikiyordu.İkisi de negatif sonuçlandı ben aynı zamanda tiroid kanseriyim tam tüp bebeğe gidecekken doğal tedaviyle gebe kaldıgimi öğrendim, su an 9 haftaligim darısı sizin başınıza. O yüzden sabırla bekleyip 13. Gün test verebilirsiniz
oMerhaba insaALLAH gebelik haberiniz alırsınız. Aşılamanın 13. Günü kanda gebelik testinde bakarsaniz sonucu öğrenebilirsiniz. Bende daha önce iki aşılama yaptım hep erken test verdim iğnenin etkisinden beta hcg 6,7 civarinda cikiyordu.İkisi de negatif sonuçlandı ben aynı zamanda tiroid kanseriyim tam tüp bebeğe gidecekken doğal tedaviyle gebe kaldıgimi öğrendim, su an 9 haftaligim darısı sizin başınıza. O yüzden sabırla bekleyip 13. Gün test verebilirsiniz
Öncelikle Çok geçmiş olsun Rabbim sana şifa versin inşallah Ya Şafi isminle. Aşılama 11 günü sizce idrar testi yapsam çıkar mı bugünMerhaba insaALLAH gebelik haberiniz alırsınız. Aşılamanın 13. Günü kanda gebelik testinde bakarsaniz sonucu öğrenebilirsiniz. Bende daha önce iki aşılama yaptım hep erken test verdim iğnenin etkisinden beta hcg 6,7 civarinda cikiyordu.İkisi de negatif sonuçlandı ben aynı zamanda tiroid kanseriyim tam tüp bebeğe gidecekken doğal tedaviyle gebe kaldıgimi öğrendim, su an 9 haftaligim darısı sizin başınıza. O yüzden sabırla bekleyip 13. Gün test verebilirsiniz
Amin ALLAH razı olsun, açıkçası idrar testine sıcak bakmıyorum beta hcg en başta kanda yükseldiği için imkanınız varsa kanda baktırın sizde pcos olduğu için geç dollenmede olmuş olabilir, imkanınız yoksa idrar testini yapın bakalım silik çizgi mi çıkacak. Biliyorum çok stresli bı süreç RABBİM umduklariniza nail etsin . Benim aşılamalarin 12. gününde kanda 0,2 ye dönmüştü normalde de zaten böyle oluyordu. Gebelik haberini öğrenmeden önce adetim ikigun gecikmisti ikindi vaktinde sabırsızlık edip idrar testi yaptım silik çizgiyi gördüm sonrasında acile gidip kanda baktırdım 290,0 öğrendim insaALLAH hayırlı haberlerini duyarimo
Öncelikle Çok geçmiş olsun Rabbim sana şifa versin inşallah Ya Şafi isminle. Aşılama 11 günü sizce idrar testi yapsam çıkar mı bugün
Evet normalde zaten hep bu şekilde cikiyordu12. gununde bile 0, 2 miydi
yani komple kac gunde ogrendiniz gebe olduguzuEvet normalde zaten hep bu şekilde cikiyordu
Hayirli olsunMerhaba kızlar ben burada yeniyim sizden hem fikir almak istiyorum , Hem deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Ben polikistik over Sendromu hastalığı var. Çok şeyler denedim ama bir türlü evladım olmadı Rabbim nasip etmedi. 18 eylül'de yumurtamın büyüklüğü 22 idi. Doktorum o günün gecesi saat 11.45'te çatlama iğnesi yaptı. 20 Eylül'de de aşılama yaptı. Siz de iyi ki aşılama tutan var mı polikistik over olup. Bir de en önemlisi ovitrelle iğnenin etkisi ne zaman geçer. Aşılama en erken sonucunu nereden öğrenebilirim nasıl yapabilirim siz de polikistik over olup aşılamayla hamile kalan oldu mu ? Çok çaresizim Ne olur bana yardımcı olun.
Benim haziran ve temmuz da yaptığım her iki asilamam negatif sonuçlandı. Temmuzda Adet olduğum zaman tüp bebeğe gidecektim doktorumuz izne ayrıldığı için Ağustos ayina ertelendi fakat bu süreçte doğal takviyelerle kendiliğinden gebelik gerceklesti çok şükür adetimden iki gün geçtikten sonra gebeliği önce silik çizgi ile idrar da ardından kanda baktirarak ogrendimyani komple kac gunde ogrendiniz gebe olduguzu
rabbim banada nasip etsin insallah dua edinBenim haziran ve temmuz da yaptığım her iki asilamam negatif sonuçlandı. Temmuzda Adet olduğum zaman tüp bebeğe gidecektim doktorumuz izne ayrıldığı için Ağustos ayina ertelendi fakat bu süreçte doğal takviyelerle kendiliğinden gebelik gerceklesti çok şükür adetimden iki gün geçtikten sonra gebeliği önce silik çizgi ile idrar da ardından kanda baktirarak ogrendim
Benim 9. Gün tamamen negatiffff ti 11 . Gün akşam yaptım silik çıktı ertesi gün biraz da koyu idi oğlum oldu çok şükür şimdi ikincisi için bsladim tedabiyerabbim banada nasip etsin insallah dua edin
Amin. Duam duanizdirrabbim banada nasip etsin insallah dua edin
Ya o kadar zor şeyler yaşanmışsın ki gerçekten okurken Yani Allah'ım sabır versin başka hiçbir şey diyemiyorum ama çok güzel bir mükafat almışsın Rabbimden Rabbim beni de inşallah mükafat'ta müjdelendirirAmin. Duam duanizdirRABBİM hayırlısı sağlık sıhhat ve afiyetle gebelik haberini cümle isteyen arkadaşlarımıza sadakasıyla sizede almayı nasip etsin amin
Sabredin ben dört buçuk yıldır evliyim ilk yıl biz istemedik sonrasinda olmadı tedavi gordum defalarca klomen letu ovitrelle olmadı akışına bıraktım . Lenf tüberkülozu atlattım ağır ilaçlar kullandım sekiz ay bu süreçte gebelik tehlikeliydi ki korunmadik kullandığım ağır ilaclarla gebelik olmasi imkansız gibiyd sonrasında koltuk altından ameliyat oldum lenf tüberkülozu hastalığını atlattım çok şükür tekrar bebek tedavisine gittim doktorlar sorun yok dedi doğal tedavilere yöneldim Dr Mehmet Fatih Karslı hocanın eş paketini üç ay kullandık eşimle yine gebelik gerçekleşmedi bekleme suresinde tiroid kanseri olduğumu öğrendim. Kanserli bölge temizlendi doktorum atom tedavisi almam gerektiğini söyledi endokrinoloji bölümüne yönlendirdi bu kez atom tedavisi alırsam bir daha çocuk sahibi olmayacağını öğrendim büyük bir çıkmazın içine girdim ALLAH razı olsun doktorum gebelik için süreç tanıdı haziran temmuz da iki üç kadın dogumcu ya beraber gittim doğal tedavi ilaç tedavisi aşılama derken negatif sonculandi tüp bebeğe gidecegiz derken evraklarınızı herşeyi hazırladık çok şükür gebelik haberini aldım. Her zorulukla bir kolaylık vardır arkadaşım sabır dua dua hayırlı haberlerini tez vakitte alırız insaALLAH
Ya çok sevindim rabbim İnşallah bana da nasip ederBenim 9. Gün tamamen negatiffff ti 11 . Gün akşam yaptım silik çıktı ertesi gün biraz da koyu idi oğlum oldu çok şükür şimdi ikincisi için bsladim tedabiye
Yaşadığın şeyler o kadar çok zor ki ama bir o kadar da tatlı .Rabbim seni mükafatıyla müjdelendirmiş , Rabbim inşallah mükafatıyla beni de müjdelendirir .Çok geçmiş olsun canım yaşadığın şeyler kolay değilAmin. Duam duanizdirRABBİM hayırlısı sağlık sıhhat ve afiyetle gebelik haberini cümle isteyen arkadaşlarımıza sadakasıyla sizede almayı nasip etsin amin
Sabredin ben dört buçuk yıldır evliyim ilk yıl biz istemedik sonrasinda olmadı tedavi gordum defalarca klomen letu ovitrelle olmadı akışına bıraktım . Lenf tüberkülozu atlattım ağır ilaçlar kullandım sekiz ay bu süreçte gebelik tehlikeliydi ki korunmadik kullandığım ağır ilaclarla gebelik olmasi imkansız gibiyd sonrasında koltuk altından ameliyat oldum lenf tüberkülozu hastalığını atlattım çok şükür tekrar bebek tedavisine gittim doktorlar sorun yok dedi doğal tedavilere yöneldim Dr Mehmet Fatih Karslı hocanın eş paketini üç ay kullandık eşimle yine gebelik gerçekleşmedi bekleme suresinde tiroid kanseri olduğumu öğrendim. Kanserli bölge temizlendi doktorum atom tedavisi almam gerektiğini söyledi endokrinoloji bölümüne yönlendirdi bu kez atom tedavisi alırsam bir daha çocuk sahibi olmayacağını öğrendim büyük bir çıkmazın içine girdim ALLAH razı olsun doktorum gebelik için süreç tanıdı haziran temmuz da iki üç kadın dogumcu ya beraber gittim doğal tedavi ilaç tedavisi aşılama derken negatif sonculandi tüp bebeğe gidecegiz derken evraklarınızı herşeyi hazırladık çok şükür gebelik haberini aldım. Her zorulukla bir kolaylık vardır arkadaşım sabır dua dua hayırlı haberlerini tez vakitte alırız insaALLAH
ALLAH razı olsun canım çok teşekkür ederim. Gebelik haberini aldığın zaman endokrinoloji doktorum hiç beklemeden bana gel demişti. İki negatif aşılamami zaten her ay düzenli gittiğim için biliyordu. Gebelik haberini alır almaz bana gel demsiti , öğrendiğimde erkenden kalkıp hastaneye gittik endokrinoloji doktorum "zorlukla mücadele ettin bak sana RABBİM mükafatini verdi çok şükür" dedi. Şimdi sağlık sıhhat ve afiyet ile evaldimi kucağıma alıp sonrasında atom tedavisi alıp sağlığima kavuşmayı bekliyorum dua ile. Rabbim sanada bu mutlulugu vakitlice yaşatsın hayirli haberlerini bekliyorumYaşadığın şeyler o kadar çok zor ki ama bir o kadar da tatlı .Rabbim seni mükafatıyla müjdelendirmiş , Rabbim inşallah mükafatıyla beni de müjdelendirir .Çok geçmiş olsun canım yaşadığın şeyler kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?