kızlar ne olur beni bi sakinleştirin.sinirden zangır zangır titriyorum:(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
bir insan bi hataya ikinci kez düşermi ya.ben düştüm eşşekliğime doymayayım.benim 10 yıla yakındır bi sevdiğim var abi diyorum yani duygularımdan haberi yok.bir kaç sene önce çok güzel herkesin dikkatini çeken bir arkadaşımın arkadaşı var o kıza,ya bi faceden eklesene bakalım sana tepkisi ne olacak dedim.ama özelliklede sevdiğim olduğunu arkadaşım o kıza belirtmiş.neyse oda eklediği gün hemde aynı gün kız benim sevdiğime,senden çok hoşlandım tanımak istiyorum diye msj atmış.ben yıkıldım ya.sabaha kadar mesajlaşmışlar.yakın arkadaşım kızı tehtid ediyor çünkü onunlada yakın arkadaşlar şifresini alıyor ve çıkarıyor arkadaşlıktan tlf dende no siliyor.bana gecelerce uyku yok.o kız benimde yakın olmasada arkadaşımdı.beni sattığınamı yanayım yoksa sevdiğimin onunla ilgili bana sorular sormasınamı.sanırım ben daha fazla dayanamayıp duygularımı belli ettim.oda beni arayarak esra benim okızla merak etme hiç bir alakam olmaz.onu sana tercih edecek değilim ya.senin yerin bende farklı dedi.dahada aramamış birbirlerinden tamamen koptular tabi ben rahatladım.ama bana ilgisi olmadığı için onu unutmaya çalışıyorum derken karşıma o adi çıktı yani erkek arkadaşım.26 yaşındayım ve bugüne kadar hiç kimse ile çıkmadım.ilk defa bir erkek arkadaşım oldu.ilk defa o güzel lafları duydum.15 gün telefonda konuştuk. okadar çok çıktığı olmuşki ağzı laf yapıyor.15 günde aşık etti kendine beni.neyse sevdiğimi artık hiç düşünmez oldum.ama niyeti farklıymış adinin.benimde istediklerini yapacak kız olmadığımı anlayınca,sen hanım kızsın ben hovardayım seni üzerim dedi ve terketti.şimdi gelelim ikinci hatam.kendi arkadaşım olan bir kız var.karaktersizin tekiymiş ucuz insan.bugün itibariyle anlamış oldum.onada beni terketti bi eklesene bakalım konuşacakmı seninle dedim.ekledi kabul etmiş o adide.bir gün sonra canım vazgeçtim hiç muhattap olma çıkar değmez ben çocuk değilim böyle şeyler yapmaya gerek yok dedim.hııı tamam esra çıkardım dedi.ama o adi buna asılıyor msj üzerine msj atıyor.neyse sabah bi açtım bakyım bunlar tekrar arkadaş olmuş.tlf açtım okıza neden tekrar ekledin dedim kem küm etti durakladı.şeyyyyyy canımk kardeşim eklemiş ben eklemedim dedi bende nasıl oluyor senin şifren kardeşinde ne işi var.hadi biliyor senin hesabına nasıl müdahale ediyor dedim.ya esra müsait değilim kapat sonra konuşuruz dedi.bende yok sana güvenmiştim artık sanmıyorum yazdım.esra hiç işim olmaz seninle dedi tlf yüzüme kapattı.şu an sinirden titriyorum.hadi ben salağın tekiyim.neden insanlar bu kadar kalitesiz ya.kızlar ben böyle birşey yapmam arkadaşıma,niye millet beni sırtımdan vuruyor ya.ben hiç kimseye güvenemiyecekmiyim ya.kızlar bi söyleyin ben şimdi bu kıza ne yapayım.arkadaşım hiç uğraşma iki günlük adama aşık olursan iki günlük insanada güvenirsenböyle olur dedi.şuan başım çatlıyor.ben ne yapyımda rahatlayayım şimdi.

Son düzenleme:
Allah aşkına büyütme. Diğeri tanıştığın çocuk değersizin teki , diğer arkadaşında midesizin teki. Budur..... Bu kalitesiz insanlar için kendini üzmeye psikolojini bozmaya gerek yok..

Kusura bakmayin ama herseyde zemini siz kendiniz hazirlamissiniz bunlar ne cocukca sohbetlöer böyle yazinizin ilk basini okurken bi lise talebesi falan diye düsündüm ama yasiniz benden bile büyük ama girdiginiz isler cok cocukca niye ikide bir ilgi duydugunuz insanlari kiz arkadaslarinizin eklemesini isteyip onlari deniyosunuz ki anlayamadim sevgi dediginiz sey iki kisi arasinda yasanir olmazsada olmaz yani zorlamanin bi anlami yok.Sanirim arkadaslariniz bu cocukca davranislarinizdan dolayi sizi pek ciddiye almamislar ve seninle ugrasamam deyip teli bile yuzune kapamis ne yalan söyliyeyim böyle sacma seylerle ugrasan birine belki bende yapardim

Önce bir sakin ol ,kim için ne için üzüldüğünü düşün ve hayatına devam et.

reborto ya aynen katılıyorum cnm.... hiç kendini üzmeye değmez ............

o sevgilin olacak adide o iki arkadaşın da çok fenaymış, çok talihsizsin canım:31:
sana bunu yapan arkadaş değildir zaten ve o iki günlük herifi de düşünmeye değmez.
her kızın bu tip aptal kız arkadaşları oluyor. benim de iki günlük çocuklara kapılıp giden saftirik arkadaşlarım oldu. bu herifler için saniyede harcarlar arkadaşlarını. hepsini hayatından çıkar. daha kaliteli bir erkek çıkacak karşına ve arkadaş edinirken de bunları dikkate alırsın. deneyim olmuştur bu=)

Kusura bakmayin ama herseyde zemini siz kendiniz hazirlamissiniz bunlar ne cocukca sohbetlöer böyle yazinizin ilk basini okurken bi lise talebesi falan diye düsündüm ama yasiniz benden bile büyük ama girdiginiz isler cok cocukca niye ikide bir ilgi duydugunuz insanlari kiz arkadaslarinizin eklemesini isteyip onlari deniyosunuz ki anlayamadim sevgi dediginiz sey iki kisi arasinda yasanir olmazsada olmaz yani zorlamanin bi anlami yok.Sanirim arkadaslariniz bu cocukca davranislarinizdan dolayi sizi pek ciddiye almamislar ve seninle ugrasamam deyip teli bile yuzune kapamis ne yalan söyliyeyim böyle sacma seylerle ugrasan birine belki bende yapardim

bende zaten konumdada belirttim boşver gerek yok ben çucukmuyum muhattap olma diye.ben burada sinirlerim bozuk diye konu açmışım siz bide kız haklı tlf yüzünüze kapatmakla yazmışsınız bumu yani.

Bence senin hatan insanları deneme çabası. Arkadaşlarında değişik türden olunca sen kendin yaratmışsın bu durumu.
Bidaha sevgilini kız arkadaşlarınla gereğinden fazla muattap etme.
O kızlarla da alakamı keserdim ben olsam. hiç uğraşmazdım niye böyle yaptın filan demezdim.
Hesap sormaktan nefret ederim..açıklama yapsa inanıcakmısın? hayır?
Ha bide bir şey söylememe gibi bir huyun varsa tamam anladım dersin .bir şey söyleyemediğine yanarsın kıza.
Bu yüzden en iyisi hiç muattap olmamak.

o sevgilin olacak adide o iki arkadaşın da çok fenaymış, çok talihsizsin canım:31:
sana bunu yapan arkadaş değildir zaten ve o iki günlük herifi de düşünmeye değmez.
her kızın bu tip aptal kız arkadaşları oluyor. benim de iki günlük çocuklara kapılıp giden saftirik arkadaşlarım oldu. bu herifler için saniyede harcarlar arkadaşlarını. hepsini hayatından çıkar. daha kaliteli bir erkek çıkacak karşına ve arkadaş edinirken de bunları dikkate alırsın. deneyim olmuştur bu=)

inan iyi bir deneyim oldu.ya o adi adam için yanmıyorum arkadaşım dediğim insanın bana yaptığına yanıyorum.ya çıkar konuşma istemiyorum de ben hata ettim boşver değmez dediğim halde yaptığına bak ya.

bende okumaya ilk başladığımda yüzümde gülümsemeyle okuyodum ay 15 yaşında falandır canım yaa falan gibisinden. 26 yaşında olduğunu okuyunca şaşırdım valla.canım sence de şu çocuksu oyunlar için biraz geç değilmi? faceten ekle mesaj at falan.yapma bence böyle şeyler.ciddi ağır bir ilişkin olsun ya.

Bence senin hatan insanları deneme çabası. Arkadaşlarında değişik türden olunca sen kendin yaratmışsın bu durumu.
Bidaha sevgilini kız arkadaşlarınla gereğinden fazla muattap etme.
O kızlarla da alakamı keserdim ben olsam. hiç uğraşmazdım niye böyle yaptın filan demezdim.
Hesap sormaktan nefret ederim..açıklama yapsa inanıcakmısın? hayır?
Ha bide bir şey söylememe gibi bir huyun varsa tamam anladım dersin .bir şey söyleyemediğine yanarsın kıza.
Bu yüzden en iyisi hiç muattap olmamak.

yok tlf kapattıktan sonra zaten hiç aramadım daha.o adi dün yoktu yarında olmaz.bu durum olmasa kızdan belkide farklı bir darbe yiyecektim ya.çıkar konuşma rahatsız oluyorum demem rağmen halen daha çıkarmamış.

ben anlamadım ki siz şimdi sevdiğiniz adamların facesni mi eklettiniz kız arkadaşınıza ve onlar konuşmaya başladı ?? kimse yorum yapmadığına göre kimse anlamamıs.biraz daha sakin yazsanız..

bende zaten konumdada belirttim boşver gerek yok ben çucukmuyum muhattap olma diye.ben burada sinirlerim bozuk diye konu açmışım siz bide kız haklı tlf yüzünüze kapatmakla yazmışsınız bumu yani.

bende kendi fikrimi yazdim arkadasim kusura bakmayin sizi rahatlatmak icin yalan söyleyemem.O zaman siz böyle devam edin baska bi arkadasinizi arayin hem o sevdiginiz adami hem sevgilinizi hemde teli kapayan arkadasinizi eklesin bakalim ne olucak sonrada rica edersiniz siler.bumudur?BUDUR

yok tlf kapattıktan sonra zaten hiç aramadım daha.o adi dün yoktu yarında olmaz.bu durum olmasa kızdan belkide farklı bir darbe yiyecektim ya.çıkar konuşma rahatsız oluyorum demem rağmen halen daha çıkarmamış.

boşver takma kafana. karaktersiz çok işte naparsın..
silmesse silmesin..olay yaratıp o herifide havalara sokmaya değmer mi? DEĞMEZ..

26 yasındasınız ama ben 22 olmamam ragmen benım yapmayacagım seylerı yapıyorsunuz face de ekle sil olayları ne bu ya bırakın allah askına dalavere işleri de hayatı yasayın

Allah aşkına büyütme. Diğeri tanıştığın çocuk değersizin teki , diğer arkadaşında midesizin teki. Budur..... Bu kalitesiz insanlar için kendini üzmeye psikolojini bozmaya gerek yok..

yorumunu çok sevdim yorum yapacaktım gerek kalmadı...:13:

valla kusura bakmayın ama sizinki biraz öküzün aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş... hem kız için hem erkek için. yanlış yapmışsınız. bu saatten sonra geçmiş olsun...

ya tamam çocukça bi davranış diyorum.kabul ediyorum.ama değer verdim ve kaybettim.o an düşünemedim sonradan boşver gerek yok dememe rağmen halen daha görüşüyor.inanın o pislik adam umrumda değil.benim o kızla paylaşımım vardı.kısaca arkadaşımdı.insan arkadaşına bunu yaparmı.bana dokunan o oldu.gitsin sevgili olsunlar evlensinler artık bu saatten sonra ne halleri varsa görsün.aynı ayardalarmış zaten anlamış oldum.burada embesil taptınız beni ya.bağlandım,kaybettim ,hata ettim ve şimdide pişman oldum daha ne olsun

Back
X