- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
bir insan bi hataya ikinci kez düşermi ya.ben düştüm eşşekliğime doymayayım.benim 10 yıla yakındır bi sevdiğim var abi diyorum yani duygularımdan haberi yok.bir kaç sene önce çok güzel herkesin dikkatini çeken bir arkadaşımın arkadaşı var o kıza,ya bi faceden eklesene bakalım sana tepkisi ne olacak dedim.ama özelliklede sevdiğim olduğunu arkadaşım o kıza belirtmiş.neyse oda eklediği gün hemde aynı gün kız benim sevdiğime,senden çok hoşlandım tanımak istiyorum diye msj atmış.ben yıkıldım ya.sabaha kadar mesajlaşmışlar.yakın arkadaşım kızı tehtid ediyor çünkü onunlada yakın arkadaşlar şifresini alıyor ve çıkarıyor arkadaşlıktan tlf dende no siliyor.bana gecelerce uyku yok.o kız benimde yakın olmasada arkadaşımdı.beni sattığınamı yanayım yoksa sevdiğimin onunla ilgili bana sorular sormasınamı.sanırım ben daha fazla dayanamayıp duygularımı belli ettim.oda beni arayarak esra benim okızla merak etme hiç bir alakam olmaz.onu sana tercih edecek değilim ya.senin yerin bende farklı dedi.dahada aramamış birbirlerinden tamamen koptular tabi ben rahatladım.ama bana ilgisi olmadığı için onu unutmaya çalışıyorum derken karşıma o adi çıktı yani erkek arkadaşım.26 yaşındayım ve bugüne kadar hiç kimse ile çıkmadım.ilk defa bir erkek arkadaşım oldu.ilk defa o güzel lafları duydum.15 gün telefonda konuştuk. okadar çok çıktığı olmuşki ağzı laf yapıyor.15 günde aşık etti kendine beni.neyse sevdiğimi artık hiç düşünmez oldum.ama niyeti farklıymış adinin.benimde istediklerini yapacak kız olmadığımı anlayınca,sen hanım kızsın ben hovardayım seni üzerim dedi ve terketti.şimdi gelelim ikinci hatam.kendi arkadaşım olan bir kız var.karaktersizin tekiymiş ucuz insan.bugün itibariyle anlamış oldum.onada beni terketti bi eklesene bakalım konuşacakmı seninle dedim.ekledi kabul etmiş o adide.bir gün sonra canım vazgeçtim hiç muhattap olma çıkar değmez ben çocuk değilim böyle şeyler yapmaya gerek yok dedim.hııı tamam esra çıkardım dedi.ama o adi buna asılıyor msj üzerine msj atıyor.neyse sabah bi açtım bakyım bunlar tekrar arkadaş olmuş.tlf açtım okıza neden tekrar ekledin dedim kem küm etti durakladı.şeyyyyyy canımk kardeşim eklemiş ben eklemedim dedi bende nasıl oluyor senin şifren kardeşinde ne işi var.hadi biliyor senin hesabına nasıl müdahale ediyor dedim.ya esra müsait değilim kapat sonra konuşuruz dedi.bende yok sana güvenmiştim artık sanmıyorum yazdım.esra hiç işim olmaz seninle dedi tlf yüzüme kapattı.şu an sinirden titriyorum.hadi ben salağın tekiyim.neden insanlar bu kadar kalitesiz ya.kızlar ben böyle birşey yapmam arkadaşıma,niye millet beni sırtımdan vuruyor ya.ben hiç kimseye güvenemiyecekmiyim ya.kızlar bi söyleyin ben şimdi bu kıza ne yapayım.arkadaşım hiç uğraşma iki günlük adama aşık olursan iki günlük insanada güvenirsenböyle olur dedi.şuan başım çatlıyor.ben ne yapyımda rahatlayayım şimdi.
Son düzenleme: